|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام دوستان.منم مثل همه شما مشکل سقط مکرر دارم و دو تا سقط کردم که قلبشون تشکیل نشد.حالا دکتر برام ازمایش تیروئید و کم خونی و قند و تست ادرارنوشته.به نظرتون این آزمایشا میتونه دلیل سقط باشه؟
سارا جون شما از بچههای قدیم هستی? میشه از خودت بگی ? مشکل سقط مکرر حل شد ? با چه داروهایی? از بچههای قدیمی مریم و شایلین خبر دارید? کاش یه سر میزدن اینجا خیلی کمک بودن :(
تبسم جان من یه تشکیل نشدن قلب، یه پوچ و یکی هم که دکتر گفت اگه تست بارداری نمیدادی شاید اصلا نمیفهمیدی و پریود میشدی. بتام از ١٠٠ بالاتر نرفت. فقط mthfr هوموزیگوتم. مورفولوژی همسر هم ٧ درصد خوبه ولی دکتر میگه از اون نیست چون حامله میشی. تجویزم مثل بقیه. هپارین و پردنی و ...
هستی خداروشکر که مشکل کوروموزوم نیست چون واقعا درمانی نداره ایشاله که مشکلت پیدا میشه عزیزم پریسان ممنون این هفته ایشاله بتونم وقت بگیرم... دوستانی که مشکل انعقادی دارند ازشون سوال دارم کسی مثل من هست اینجا؟بطور مثال من PAI "HETEROZYGOUS" هستم و MTHFR A1288C "HETEROZYGOUS" خواهش میکنم اگه ممکنه بگید درمانتون با چند تا هپارین ویا سلکسان بوده و از کی شروع به تزریق کردین
الهی یا مدد من مشکل انعقادی دارم و از روزی که از مثبت میشه سلکسان میزنم تا یک هفته قبل از زایمان.روزی یکی......... یک پسر دارم و دومین پسر رو باردارم و ماه 5 هستم....
الهی یا مدد من mthfr هترزیگوت بود. منتظرم ببینم دکتر شرکت چی میگه. ولی دوستم که دقیقا مشکل من داشت دکترش اسپرین 80 تجویز کرده که قبل بارداری داره میخوره و به محض باردار شدن هپارین راستی من زنگ زدم ازمایشگاه نوین پرسیدم. دکتر رضایی روزهای زوج ساعت 4 تا 6 تلفنی میتونه بهت مشاوره بده. امرز زنگ بزن بهشون
ممنون قاصدک ایشاله به سلامتی بقیه دوران بارداری رو میگذرونی.مشکل انعقادیت چی بود دقیقا؟ دلنیا حتما امروز زنگ میزنم به دکتر رضایی ...ممنون راستی میگن ه÷ارین خوب جذب نمیشه یا خارجی اش خوبه ویا سلکسان یا فرگمین برای این مشکل باید از سه ماه قبل ویتامین ب 12 هفته ای یک بار تزریق کنی و هر روز ویتامین ب6 و فولیک اسید بخوری...اینو از یک متخصص سقط شنیدم..حالا برای من سواله که کی این ویتامینها جذبشون بهتره ...میدونم اگه مواد کافئین دار خورده باشی مثل چای و یا قهوه ممکنه این ویتامینها خوب جذب نشن...راستش من خیلی دلم میخواد چای و قهوه نخورم اصلا ولی نمیشه....اینقدر استرسم بالاست که فقط یا خوردن قهوه آروم میشم...