2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هستی جون ای وی ای جی را قبل بارداری هم زدی؟با چه دوزی زدی؟پردنیزولون هم مصرف کردی؟ دکترت که بهت ای وی ای جی داد ایدآلی ابن سینا بود؟اسمشو نشنیدم ووواونجا دکتر زرنانی و زارعی و توکلی رو شنیدم کراس مچ منفی ای وی ای جی میخواد تازه اگه ای وی ای جی جواب نده لنفوسیت تراپی میخواد
الهی یا مدد یه بار که ای وی اف کردم و یه جنین داشتم و نگرفت تو ابن سینا موقع انتقال زدم. این سری که خودم طبیعی حامله شدم وقتی فهمیدم باردار شدم زدم و جواب گرفتم و تا قبل اینکه بفهمم ناهنجاری جنین و زدم. ابن سینا سه تا پنج گرمی به همه میده اما مشهد همه سقطی ها با یه پنج گرمی جواب گرفتن. متاسفانه دکتر ایدالی وهمسرش دیگه رفتن خارج، همینه دیگه ما موش ازمایشگاهی هستیم بمحض چاپ مقاله هاشون در اروپا میرن کشورای پیشرفته . شما از کجا مطمینی کراس مچ منفی ای وی ای جی مخاد عزیزم و ماها که مهم
سلام بچه ها من اولین بارداریم هفته 23 زایمان زودرس گرفتم و طبیعی سقط شد خیلی اذیت شدم..بعد سه ماه هم باز باردار شدم اما تا 6 هفته بیشتررشد نکرد.. میخوام بدونم تموم آزمایشات آپکا و ایمنی و انعقادی رو منم باید بدم؟؟ یعنی ممکنه اسپرم شوهرم مشکل داشته باشه؟ چون من طبیعی باردار میشم حتی اولیم تا 6 ماهم رفت ولی خدا نخواست سر موقع به دنیا بیاد مشکلم از کجاست.. من هنوز موفق نشدم برم پیش متخصص ایمنی چون فقط تو اصفهان دکتر شرکت تو این زمینه تخصص داره که هنوز مشغول به کار نشده.. به نظرتون خودم برم آز اپکا بدم؟؟؟؟؟
پریسان عزیز اصفهان خیلی مجهزه تو این زمینه ها، الان تو گوگل بزن سقط مکرر یه مقاله جدید از اصفهان زدن در همین زمینه که من امروز خوندم.برو جای نویسنده همین مقاله... برو همه ازمایشا رو همونجا بده
سلام به همه هستی جون من آزمایش کراس مچ را به صورت پنلش یعنی شمارش تی سل و بی سل را خارج از کشور دادم..با وجود اینکه قبل از اینکه برم در مرکز ابن سینا آزمایشات کامل ایمنی و انعقادی را داده بودم..مشکل انعقادیم معلوم شد ولی دکتر گفت مشکل ایمنی ندارم .البته آزمایش کراس مچ را نگرفته بودند!!بعد از اون وقتی در خارج از کشور آزمایش کراس مچ را دادم اینقدر مقدارش کم بود که گفتند مشکل همین جاست و دو بار لنفوسیت تراپی کردم و 4 ماه دگزامتازون یک میلی گرم خوردمبعدش ای وی اف کردمو روز انتقال جنین ای وی ای جی کردم که نشد ایندفعه گفتن مشکل از تخمکمه ولی ماه بعدش حامله شدم طبیعی !ولی از اول ضربان قلب بچه کند بود و بالاخره ایستاد... هستی جون من مقاله زیاد خوندم در این مورد و اگه کراس مچ پایین باشه بچه سقط میشه و یا اصلا حاملگی صورت نمیگیره!و درمانش هم سرم ایوی ای جی از قبل بارداری تا ماه شش فکر کنم و یا پردنیزولون و دگزا متازون و یا لنفوسیت تراپی هست
من از روی وسواس زیاد بدون اینکه سابقه سقط یا نازایی داشته باشم به خاطر سقط مکرر در خانواده درجه 1 بیشتر ازمایش های سقط مکرر رو دادم حالا بماند با چه بدبختی دکترها رو راضی کردم. ازمایش apca رو هم در اززمایشگاه ن*وین ا*صفهان انجام دادم عددش شد 5، و به عبارتی منفی. انقدر غصه خوردم و رفتم پیش دکتر ر*ضایی. بعد کلی بهم خندید و گفت محاله منو ل*نف تراپی کنه. گفت این فاکتور apca فقط زمانی مورد توجه قرار می گیره که فرد سقط داشته باشه یا نازایی داشته باشه. من هر چی اصرار کردم و گفتم می ترسم این عدد پایین مشکل ساز بشه گفت خیلی از زن و شوهرهایی که بدون هیچ مشکلی بچه دار شدن اگه این فاکتور رو درشون بررسی کنیم امکان داره برای انها هم منفی باشه. ایشون به من گفتن از نظر ایشون اصلا من مورد قبولشون نیستم برای ل*نف تراپی مگر اینکه به دروغ ادعا کنم سقط داشتم!!!!!!!!!!!!! حالا منتظرم ببینم دکتر شرکت هم نظرش همینه. الهی یا مدد من از همین می ترسم اینکه نظر دکتر ر*ضایی درست نباشه. در ضمن سوال کردم ایشون گفت به کسایی که خارج ایران هستن یا اصفهان نیستن تلفنی مشاوره میده باهاشون تماس بگیرید