2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
شهناجان بازم بهت احسنت میگم که داری پله پله مراحل آزمایش ودرمانتو خیلی خوب انجام میدی،اول گرفتن عکس رنگی الانم که انجام دادن عمل واریکوسل شوشو،خوش بحالت دیگه قسمتهای مهمشو انجام دادین
الله الله کنی به الله میرسی!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

طهورا جون گفتی مشکلت انعقادخونه،در مورد این مشکل باید بگم که داروی انعقادخون دراصل همان فراگمین است که توایران کمیابه،بعداز اون درمرتبه دوم گلکزان است که اونم گرونتراز هپارینه، آخر ازهمه اگه هیچکدوم اینا نباشه از هپارین استفاده میشه،اینارو محض احتیاط گفتم که توام به دکترت بگی ودر جریان باشی
گلناز جون من هرکی رو میبینم که مشکل انعقادخون داشته آخرسر بامصرف آمپول به صورت روزانه در بارداری،موفق شدن وصاحب نی نی شدن،راستش منم خیلی دلم میخاد تو نتایج آزمایشاتم منم مشکلم انعقادخون باشه،چون وقتی مشکل میدامیشه دکترها دستشون دیگه بازه ومیدونن چیکارکنن
راستی بچه ها زن داداش من سومین بچه شوبارداره الان 40 سالشه(ی دختر17ساله ویه پسر9ساله داره) دیروز رفته بود سونوی غربالگری مرحله اول خداروشکرمشکلی نداشت نی نی ام دختره داداشم خیلی ذوق داره خیلی واسم جالبه انگاربچه اولشونه
آره بجه ها باورکنین گلناز راست میگه،اینطوری اصلا خوب نیست هرکی یه ساعتی ببه میل خودش میادومیره،لگه هینطوری باشه هیچ پیشروی نخاهیم داشت خاهشا از فردا ساعت 11 هممون بیاییم،من که گلنازجون فردا ساعت 11 هستم
الهی یامددجان-آرام-ترانه بهاری-توکل به خدا-سارا وشهنا جون کجایین؟بیاین تاباهم همدردی کنیم وراهو چاره بدیم وبه امیدخدا بارداری وزایمانمونو اینجا خبر بدیم
سلام دوستای گلم مرسی از همتون که جوابمو دادین شهنا جون توکل به خدا انشاءا... با اقداماتی که کردی مشکلت حل بشه و زود زود صاحب یه نی نی کپل مپل بشی عزیزم ریحانه جون من فعلا ساکن دامغانم عزیزم دیروز رفتم دکتر برای منو شوشو آزمایش کاریوتایپ نوشت و برای خودمم عکس رنگی و آز APCA البته به درخواست خودم و با اینکه آز اسپرم شوشو قبلا مشکلی نداشته یه آز اسپرم نوشت تا مجدد شوشو آز بده تا خیالم راحت باشه ریحانه جون من به جای هپارین دکتر برام آنوکساپارین سدیم تجویز کرد چون گفت هپارین دردسرش زیاده هی باید پلاکت خون رو چک کنی آنوکساپارین عوارض کمتری هم داره یه مزیت دیگه ای هم که داره اینه که هپارین رو تا جایی که می دونم خودت باید بکشی داخل سرنگ ولی این آماده ست و فقط باید تزریق کنی