|
مشاهده متن کامل بحث +
1158913 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
شهناجان بازم بهت احسنت میگم که داری پله پله مراحل آزمایش ودرمانتو خیلی خوب انجام میدی،اول گرفتن عکس رنگی الانم که انجام دادن عمل واریکوسل شوشو،خوش بحالت دیگه قسمتهای مهمشو انجام دادین
طهورا جون گفتی مشکلت انعقادخونه،در مورد این مشکل باید بگم که داروی انعقادخون دراصل همان فراگمین است که توایران کمیابه،بعداز اون درمرتبه دوم گلکزان است که اونم گرونتراز هپارینه، آخر ازهمه اگه هیچکدوم اینا نباشه از هپارین استفاده میشه،اینارو محض احتیاط گفتم که توام به دکترت بگی ودر جریان باشی
گلناز جون من هرکی رو میبینم که مشکل انعقادخون داشته آخرسر بامصرف آمپول به صورت روزانه در بارداری،موفق شدن وصاحب نی نی شدن،راستش منم خیلی دلم میخاد تو نتایج آزمایشاتم منم مشکلم انعقادخون باشه،چون وقتی مشکل میدامیشه دکترها دستشون دیگه بازه ومیدونن چیکارکنن
سلام دوستای گلم مرسی از همتون که جوابمو دادین شهنا جون توکل به خدا انشاءا... با اقداماتی که کردی مشکلت حل بشه و زود زود صاحب یه نی نی کپل مپل بشی عزیزم ریحانه جون من فعلا ساکن دامغانم عزیزم دیروز رفتم دکتر برای منو شوشو آزمایش کاریوتایپ نوشت و برای خودمم عکس رنگی و آز APCA البته به درخواست خودم و با اینکه آز اسپرم شوشو قبلا مشکلی نداشته یه آز اسپرم نوشت تا مجدد شوشو آز بده تا خیالم راحت باشه ریحانه جون من به جای هپارین دکتر برام آنوکساپارین سدیم تجویز کرد چون گفت هپارین دردسرش زیاده هی باید پلاکت خون رو چک کنی آنوکساپارین عوارض کمتری هم داره یه مزیت دیگه ای هم که داره اینه که هپارین رو تا جایی که می دونم خودت باید بکشی داخل سرنگ ولی این آماده ست و فقط باید تزریق کنی