2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام آرام جون،واقعا دوست گلم باحرفات دلمو آروم میکنی،درمورد این مرکز درمانی ابن سینا باید بگم که من توی آذربایجان غربی شهرستان ارومیه ام،یکم واسم دوره تهران،سوالم اینه که بنظرت اینجا نتونن آزنایشات تکمیلیه مربوط به سقط مکرر رو انجام بدن؟
الله الله کنی به الله میرسی!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی روزی میاد که ماهم مامان بشیم،؟ من که خیلی روحیه مو از دست دادم ،میدونی من الان تو وضعیتی ام که واسه خاطر اینکه زندگیم از هم نپاسه خیلی شدید به نی نی احتیاج دارم،متاسفانه مامانو بابای شوشو ازمن بدشون میاد وخیلی دلشون میخاد که شوشو ولم کنه،اما شوشوی بیچاره با اینکه اینهمه پدر مادرش دارن با حرفاشون تیربارانش میکنن،اما اون محکم وایستاده ومیگه دوسم داره،ولی من بازم میترسم اصلا خیالم راحت نیست ،آخه قوربون خدا برم پدرومادر وخاهر برادرای شوشو وجاری هام همشون از من بدشون میاد،وخیلی دلشون میخاد به بهانه بجه هم شده شوشو رو ازمن بگیرن،توروخدا واسم دعاکنید،بقران کارم فقط شده گریه،نمیدونم باید چیکارکنم؟
سلام ریحانه جان منم حالی شبیه و دارم. منم چن روز پیش برای بار دوم سقط کردم . رفتم سونو. دکر میگف . تو سونو لخته های خونی میبینم. کی سقط کردی؟منم گفتم چند روز که لخته های خونی میبینماینقدر حالم گرفته شد که نگو. دو روز پیش صبح تشنج کردم از رو تخمون افتادم پایین پام اسیب دیده الان پام تا زیر زانو توی اتله. زندایی دیروز فوت کرده امروز تشییع جنازه شه. بهشت زهرا نمیتونم برم نشستم تو خونه دارم گریه میکنم
خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد
اینازجان منم الان دوهفته ست بچم سقط شده،منم مثل تو بچم سقط نمیشد خود دکتر بهم گفت روزی دو سه بار دم کرده زعفران بخور،همه لخته هاو هرچی هست خودش میادبیرون ،توام این کارو بکن ضررنمیکنی،چون زعفرا عضلات شکموو سست میکنه وخونریزی رو بیشتر وسقط رو راحت میکنه
بازم خداروشکرکن که شوهرت پیشته،اما من از روز سقطم شوهرم رفته وتا آخرای فروردین نمیاد ،وای دیگه می پوکم تو خونه،خیلی تنهام خونواده پدرشوهرم کسی باهام حرف نمیزنن،فقط منتظرم شوشو زود ازمسافرت برگرده،تورو خدا واسم دعاکنین زود صاحب بچه بشم همراه همه شماها خاهرای گلم!
سلام دوستان ... ممنون از نوشته هاتون ...داستان من مفصله ...مشکل سن و تخمک بد از یک طرف و مشکل ایمونولوژیک از طرف دیگر. دوستان متخصص فکر میکنید اثر سرم ای وی ای جی و لنفوسیت تراپی با هم یکیه؟؟؟ البته بستگی به شرایط هر کسی داره ولی من سال پیش از لنفوسیت تراپی نتیجه عالی گرفتم البته حامله نشدم ولی جواب آزمایشاتم بعد لنفوسیت تراپی عالی بود.ولی دکترم عوض شد و متاسفانه این دکتر فقط سرم ای وی ای جی و پریدنوزولون را قبول داره...ولی با زدن پنج سرم جواب ای وی اف ام منفی شد!! برای همین فکر میکنم لنفوسیت تراپی اثرش بیشتره ولی متاسفانه هفت ماه اثرش باقی میماند...در ضمن من( lad number ( leulocyte antibody detectionخیلی پایین بود پارسال که وقتی لنفوسیت تراپی کردم بالا رفت .
سلام خاهرگلم،الهی یامدد جان! اینکه گفتی مشکل ایمونولوژیک داری تاجاییکه میدونم واسه اون پردنیزولون میدن،میگن اون موثره البته تاجاییکه خبردارم درمورداونایی هم که پردنیزولون اثرنمیکنه داروهای قویتری میده که اسمش یادم نیست،واما اینکه تو اینهمه زحمت کشیدی چرا باردارنشدی،خب چرا دکترت توی 7 ماه واست قرص کلونیفن یا لتزول نداده،اینا که فوری وخیلی زودمنجربه حاملگی میشن،بعدشم تو باید چندماهی متفورمین میخوردی تا تخمدان هات قوی میشدن،!میشه بگی پس چیکارمیکردی؟
ریحانه جان ممنون از جوابت...5 ساله که دارم میدوم از این دکتر به آن دکتر . داستانم اینقدر مفصله که اگر بنویسم یه کتاب میشه... پیش بهترین متخصص های تهران رفتم ...ولی افسوس .من سنم بالاست در سن 39 سالگی با اولین اقدام حامله شدم ولی سقط شد.تمام دکترها گفتن مشکل از سن و تخمک خراب!!!پنج بار ای وی اف شدم تخمک هام کم بودن ولی کیفیتشون خوب بود ولی نگرفت.تا رفتم خارج از کشور ازمایشات ایمونولوژی دادم و معلوم شد دو مشکل ایمونولوژی دارم...یکی phosphoinositol ,low lad number .اونجا درمان شدم و طبیعی باردار شدم ولی سقط شد.دکترم گفت مشکل ایمونولوژی قابل حله ولی دیگه تخمک خودت جواب نمیده و شانسی با تخمک خودت نداری.همین ازمایشات رو قبل رفتن به خارج ابن سینا داده بودم و کلینیک سقط مکرر گفت ازمایشاتت خوبن تمام سی دی مارکرها!!! حالا دکترم اینجا روش دکتر خارجم رو قبول نداره که لنفوسیت تراپی هست و در ضمن باید از تخمک اهدایی استفاده کنم .
الهی یامدد جان،اگه اوایل صفحات این تاپیک رو مطالعه کرده باشی خانمی به اسم مارال بوده کهپنج بار سابقه سقط داشته ومشکلش از ضعیف بودن اسپرم شوهرش بوده تاجاییکه دکترا بهش گفته بودن که باید از اسپرم اهدایی استفاده کنه ،برای بار ششم تصمیم به بارداری میگیره واز شلتس اینبار بچه ش واسش مونده صاحب یه پسر والان هم دوتا پسر داره،خاستم اینو بگم که خاهرگلم ناامید نشو وبه خدا توکل کن،ایشالله خدا برای توام یه دری بازمیکنه
ریحانه جون ممنون از همدردی و محبتت آزمایش( apca (antiparental cytotoxic antibody را به این اسم ندادم. همانطور که نوشتم اسم آزمایش من هست ( LAD (leukocyte antibody detection که در خارج انجام دادم و رنجش خیلی پایین بود.در زنانی که این عدد پایینه اصلا جنین ایمپلنت نمیشه یا اگر هم بشه سقط میشه!اگر خواستی من میتوانم توضیحات مربوط به آن را برایت ایمیل کنم البته به انگلیسی هست.بهم گفتند تنها درمانی که میتونم بکنم لنفوسیت تراپی هست و بعد از انجامش خیلی موفقیت آمیز بود ولی اثرش تا هفت ماه بیشتر نیست.نمیدونم این دوتا آزمایش مثل هم هستند یا نه ... از بچه هایی که اصفهان هستند تقاضا دارم تلفن و ادرس دکتر رضایی ازمایشگاه نوین را برام بنوسیند.در اولین فرصت دوست دارم با ایشان مشاوره کنم.شنیده ام ایمونولوژیست هستند و موفقیتهای زیادی با لنفوسیت تراپی داشته اند. فکر کنم اگر با ایشون صحبت کنم ارامشم را به دست میارم ...
الهی یامدد جونم،تهران هستی؟اگه اونجایی که اونجا مراکز معتبر زیادی داره ودکترهای خیلی خوبی ام داره،از بچه هاتعریف دکتر پاکروش ودکتر معینی رو شنیدم ،اصلا پیششون رفای ،مراکز معتبر چی ابن سینا -رویان،اصلا رفتی؟درمورد سن وسال اصلا فکرتو مشغول نکن چندروز پیش یکی از زنهای فامیل که سنش بالای 45 هستش رفته بود دکتر زنان،اونم بچه هاش سقط میشن دکتر گفته بود تاوقتی خانوما عادت ماهانه میشن میتونن باردار بشن،واین خودش شانس بارداری رو میبره بالا