2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سارا بانو اینجا به صورت ازمایشی یه داروویی رو دارن تست میکنن.خانومایی که تو کلوبهای سقط مکرر انگلیسی فعالند خیلی چیزهایی خوبی در موردش میگن.گویا نتایجش موفقیت امیز بوده.اسم دارو گویا nt1000 هست و فعلا فقط برای کسانی استفاده میشه که دلیلی برای سقط مکررشون پیدا نشده.احتمالا تا اخر امسال نتایجشو اعلام میکنن.
سارا بانو هستی ؟ دکتر به من گفت دو هفته دیگه بیا یعنی الان تقریبا میشه یک هفته دیگه ، ولی من خیلی خونریزی دارم ، سرم خیلی درد میکنه ، به خاطر سردرد نمیتونمم خیلی فعالیت کنم ، نمیدونم چی میشه !
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
نارین جان، سارا بانو، دوستان دیگه بیاین از خودتو بگین. در چه حالین؟ منم الان ٣ ماهه که در اقدامم ولی بر خلاف ٣ دفعه پیش که بلافاصله باردار میشدم ایندفعه سه ماهه خبری نیست. مثلا هیستروسکوپی کردم و سپتوم برداشتم!!! البته دکتر گفت سپتوم بوده. من که تو فیلم نصفه نیمه ای که بهم دادن هیچی ندیدم!!!
سلام دوستان من قرص میزو خوردم کامل دفع نشد هنوز جفت مونده باز دوباره کابوسم شروع شده اگه بازم نتونم دفع کنم باید برم کورتاژ با این بار میشه بار چهارم تروخدا بگین چی کار کنم کامل دفع بشه خسته شدم دیگه
سلام دوستانی که ابن سینا رفتین...یه سوال باید روز خاصی از پریود برای ویزیت برین یا فرقی نمیکنه... من شهرستانم نمیخوام چند بار برم و بیام...ممنون میشم راهنمایی کنین اینم بگم برا سقط مکرر میرم نه نازایی....میگم شاید مراحلش فرق بکنه...
سلام دوستانی که ابن سینا رفتین...یه سوال باید روز خاصی از پریود برای ویزیت برین یا فرقی نمیکنه... من شهرستانم نمیخوام چند بار برم و بیام...ممنون میشم راهنمایی کنین اینم بگم برا سقط مکرر میرم نه نازایی....میگم شاید مراحلش فرق بکنه...
سلام به همگی ی سوال برام پیش اومده من ی دختر 5 ساله دارم ولی تو یکسال گذشته سه تا سقط داشتم که برای آخرین سفط فردا باید برم و کورتاژ بشم هر کدوم از سقط هام ی مدل بوده یکی خودبخودی یکی دیر تشکیل شدن کیسه بارداری و این آخری هم سقط فراموش شده یعنی قلب تشکیل شد و تو هفته هشت از کار افتاد خیلی ناامید و مستاصل شدم نمیدونم چکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید
سلام به همه ، امیدوارم که همگیتون شاد و سلامت باشید . من الان مدته یکساله که وارد نی نی سایت میشم ، تقریبا مشکلاتون میشناسم . مشکل من مثل سارابانو و شرایگین هست . الان 29 سالمه 5 ساله ازدواج کردم 1 ساله اقدام = 2 با ر بارداری پوچ هر چی ازمایش تو دنیا بوده انجام دادم چون خودم ادم حساسی هستم ، خدارو شکر مشکلی نداریم ، ازمایش کاریوتایپ دادیم ، یکشنبه هم میریم ویزیت بشیم پیش خانم دکتر طرازی ، نمیدونم چرا اینقدر الکی امیدورام ، بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید ، اخه من به هیچ کس تقریبا مشکلاتم نمیگم ، ادم توداری هستم .
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
سارا بانو جان من برای شما خیلی غصه خوردم . هر وقت پیام هایی که میذاشتی میگفتی قلبو ندیدی و پوچ بوده به خدا گریه میکردم ، نمیدونم چراااا ، یاد غصه های خودم میوفتادم .
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
سارا بانو جان برات خیلی دعا کردم و از خدا خواستم دل هممون شاد کنه ، نمیدونم چرا اینجوری میشه ، من حتی بار دوم سقطم فقط به خودم میگفتم دیگه باردار نمیشم ، اصلا بچه نمیخوام ، مخصوصا که 45 روز خونریزی داشتم ، ولی الان که اوضام بهتر شده دوباره رفتم دنبالش ، الانم میگم اگه ده باره دیگه هم بشم ، امیدم از دست نمیدم . انقدر تلاش میکنم تا خدا هم دلش برام بسوزه .
شهنا جون کی میای ابن سینا ؟// من یکشنبه بعد از ظهر میرم ، من برای ویزیت اول پرسیدم که کی برم ، گفت هر زمان که تمام ازمایشات اماده شد بعدا بیا ، اصلا ربطی به پریودی نداره مگر اینکه ازمایش روز سوم پریودی نداده باشی بخوای همون روز اول بنویسه در غیر اینصورت فرقی نمیکنه . من رویان هم رفتم حتی کسایی هم که پریود بودن ویزیت میشدن و عمق رحمشون اندازه میگرفت . شما همه ازمایشارو دادی ؟؟؟