2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مرضییه جونم من سه تا سقط داشتم که تا هفته هفت رشد می کردند و همیشه 10 روز رشدشان عقب بود مثل شما .سومی با مصرف انوکسپارین سه هفته بیشتر ضربان قلب داشت . ؟نمی شه پردنیزولون و سرم بزنیم ولی لنفوسیت تراپی نکنیم ؟ایمنی بدنم احتمالا بالاتر از شما است که سن بارداری های من کگمتر از شما بودند. یعنی مشکل من بیشتره
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سارا جان ببخشید این چند روزه اصلا وقت نکردم بیام سایت هزینه لنفوتراپی حدود سیصد هزار تومن برای هر مرحله از تزریق میشه که بستگی داره چند بار لازم باشه ما فعلا یک بار تزریق کردیم تا ببینیم نتیجه چی میشه
خدایا راضی ام به رضای تو ......
سلام خانوما من این هفته رفتم سونو به امید اینکه دکتر که بهم گفته بود 90 درصد جنین دیده میشه ببینمش و صدای قلبشم بشنوم ولی در کمال ناباوری دکتر بهم گفت بارداریت پوچه !!!!!!!! با این بار میشه دفعه چهارم که بازم بارداریم پوچ شده خیلی ناراحتم چون مشکل خاصی من و شوهرم نداریم و اینکه هیچ دکتری نظر درست و حسابی بهمون نداده کلافم کرده حالا باید بازم سقط کنم ..کاش باردار نمیشدم ..بخدا وضعیت نازا ها از ما که همش بدنمون و ذهن و روحمون داره آسیب میبینه خیلی بهتره .. کاش حداقل یکی بهم میگفت علتش چیه و من باید چی کار کنم ..هربار کلی داروی گرون کلی آزمایش کلی سونو کلی امیدو وآرزو بازم هیچی به هیچی ..دعا کنین راحت سقط کنم دیگه جون ندارمممممممم
سارا خیلی ناراحت شدم چرا دکترها همه چیز رو کنارهم نمی گذارند تا یک راه حل خوب بدند؟ همه مشکلها راه حل دارند. من هم سارا بانو دیگه خسته شدم . به خودت برس و روحیه اتو تقویت کن ما آخر این سدرو می شکنیم عزیزم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم