2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سارا جان عکس رنگی انداختم سپتوم ندارم اگه هم باشه فکر نمیکنم باعث بارداری پوچ بشه . فعلا منتظرم بیفتم به خونریزی هنوز که خبری نشده دکتر هم بهم گفته کلگزانو ادامه بدم تا وقتی بیفتم به خونریزی چون ممکنه خون در رگهام لخته بشه ..خسته شدم .. تصمیم دارم 1 شنبه برم سونوگرافی ببینم در چه وضعی هستم بعد قرص میزو که دکتر 8 تا برام نوشته رو استفاده کنم . فعلا باید منتظر بشم ..دیگه برام عادی شذه اصلا بهش نمیخوام فکر کنم ..اصلا به جهنم که بازم اینطوری شد..................
منم چهار تا بارداری پوچ داشتم ، الان چهارمیش در حال سقطه ، روحیه ام داغون شده ، شبانه روزم شده گریه ، آخرین سقطم پیش دکتر عارفی بود ، کسی هست که من باهاش صحبت کنم ?
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرصده جان منم در حال سقط چهارمین بارداری پوچ هستم که دکترها هیچ نظری ندارن در موردش پیش خیلی ها رفتم کسی علت رو نمیدونه آزمایشامون همه خوبه فقط غلظت خون دارم که در دو بارداری آخر هم فرگمین زدم هم کلگزان تو در چه حالی هستی پیش کیا رفتی ؟
من آخرین بار پیش عارفی رفتم ، کم کاری تیروئید دارم که دارو مصرف میکنم ، هپارین ، ا اس ا ، ای وی ای جی نصرف کردم ولی نشد ، شوهرمم مورفولوژیش مشکل داره ، که البته عارفی گفت اشکالی نداره ، ولی بازم نشد
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
ابن سینا هم پرونده دارم ، دونجا به شوهرم دارو دادن گفتن بعد از دو ماه بیا اگر بهتر نشده بودی باید ای یو ای کنم که من اونحا نرفتم ، رفتم پیش عارفی ولی الان فکر کنم اشتباه کردم
من بارداری دوم و سوم تحت نظر محسن معینی بودم نتیجه نگرفتم پیش افلاطونیان و عارفی رفتم نظری نداشتن و میگفتن نمیدونیم بارداری چهارم پیش رزااقی رفتم که هفته قبل سونو کرد و گفت پوچه و گفت کاش بهت سرم آی وی آی جی داده بودم ..پس با این حساب که تو سرم زدی و بازم نشده اگه من سرم هم میزدم شاید باز نمیشد من خیلی تحقیق کردم انگار واقعا دلیلی نداره و بصورت تصادفی ممکنه بارداری بعدی خوب در بیاد همه سایتهای خارجی رو زیرو رو کردم چیزی پیدا نکردم