2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
منم مشکل ایمنی ندارم فقط غلظت خون والا دیگه از نظر روحی و روانی و جسمی داغونم سقط قبلیم مهرماه بود اینم که باید سقط بشه فعلا تا 7-8 ماه هیچ قصدی ندارم بعد از عید هم دارم از ایران میرم ..ببینم دکترهای اونور چه نظری دارن و چه تصمیمی برام میگیرن ولی فعلا میخوام به خودم استراحت بدم هرچند دیگه سن و سالمم خیلی بالا رفته

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم کلگزان زدم و کبود شدم و درد کشیدم و بی فایده بود ولی با همه اینا امید دارم ایشاله بالاخره ماهم مامان میشیم خیلیی سخته که هی باردار بشی و امید ببندی و باز ناامید بشی الان هفته چندم هستی ؟ خونریزی نداری ؟ دارو بهت داده دکتر برای سقط ؟؟؟
هفته هفتم ، خونریزیم خیلی کمه فعلا ، دکتر دارو نداد ، سه تای قبلی خودش سقط شد ، البته با کلی درد ، مردم و زنده شدم تا سقط بشن ، خودم انقدر ورزش میکنم و بالا پایین میپرم تا سقط بشه دیگه عادت کردم ،
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
چقدر خوب ، منم خیلی دوست دارم از ایران برم ، حداقل دیگه به همه نمیخوام جواب بدم ، ایشالا میری اونجا نی نی خارجی به دنیا میاری ، کدوم کشور میری ? میتونم بپرسم چند سالته ?
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
من 3 بار کورتاژ شدم متاسفانه چون مثل سنگ بهم میچسبه و هر چی فعالیت و بپر بپر و غیره برای من بیفایدست این شیافهای پروژسترون هم که بد تر میکنه وضعیتو بالاخره به خاطر یه تیکه بقایای بارداری کوچیک هم که شده کارم به کورتاژ میکشه
میرم کانادا ..من 35 سالمه اینجا هم کسی نمیدونه من چند بار باردار شدم و سقط کردم حتی خانوادم چون لزومی نداشت بهشون بگم فقط از تیکه انداختن های خانواده شوهر خسته شدم از اون نظر راحت میشم ایشاله با هم مامان مشیم
منم بجز بار اول بقیه شو کسی نمیدونه ، ولی من 7 ساله ازدواج کردم همه مدام ازم میپرسن نمیخوای بچه بیاری ، این منو عذاب میده ، دو ساله دارم با این موضوع سر و کله میزنم ، منم 32 سالمه