2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
ﺷﺒﻨﻢ ﺟﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭ ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻱ ﺷﺪﻡ.اﻳﺸﺎﻟﻠﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﻫﻤﻤﻮﻥ حﻞ ﻣﻴﺸﻪ.ﻣﻦ ﺗﻨﺒﻠﻲ ﺗﺨﻤﺪاﻥ ﺩاﺭﻡ. ﺳﺎﺭاﺑﺎﻧﻮ ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ.اﻳﺸﺎﻟﻠﻪ اﻳﻦ ﺩﻓﻌﻪ ﺻﺪاﻱ ﻗﻠﺐ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﺷﻮ ﻣﻴﺸﻨﻮﻱ ﺳﺎﺭا ﺟﻮﻥ ﺷﻴﺎﻑ اﺯ ﻫﻤﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ.ﻭﻟﻲ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺗﺨﻢ ﻛﺬاﺭﻱ ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻲ.ﺩﻳﺮﺗﺮ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﻧﺪاﺭﻩ.ﻗﺒﻞ اﺯ ﺗﺨﻢ ﻛﺬاﺭﻱ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺑﺎﺷﻪ.ﺗﺎ ﺭﻭﺯ ﺩﻭاﺯﺩﻩ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺗﺨﻤﻚ ﮔﺬاﺭﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻦ.ﺑﺒﻴﺒﻲ ﭼﻚ ﺑﺰاﺭ اﮔﺮ ﻣﺜﺒﺖ ﺷﺪ اﺩاﻣﻪ ﺑﺪﻩ اﮔﺮ ﻧﻪ ﻛﻪ ﻗﻂﻊ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ ﻛﻨﻲ.
سلام به همگی دوستان. سارا بانو جان یه سوال دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم در مورد دکتر رزاقی نظرتون چیه راضی هستین ازش کسی بهتون معرفی کرده بود من پیش عارفی هم که رفتم راضی نبودم اصلا وقت نمیزاره تعریف رزاقی رو شنیدم میخواستم بدونم شما که مریضی هستین منتظرتون چیه.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها مرسی که تبریک گفتید ایشاله که واقعا این بار مامان شده باشم ... دلسا جان دکتر رزاقی وقت میزاره ولی در اینکه چقدر میتونه به بارداری و مشکلات نازایی یا سقط کمک کنه من بی اطلاعم چون من آخر بارداری قبلی برای کورتاژ رفتم پیشش و برای این بارداریم هم دکتر کار خاصی نکرد و خودم باردار شدم ..کلا مثل همه مطبها باردار ها زودتر میرن داخل و زودتر نوبتشون میشه ولی سری قبل که رفته بودم برای نشون دادن جواب ازمایشهام و باردار نبودم 3 ساعت و نیم نشستم .. کسی معرفی نکرده بود خودم توی نت پیداشون کردم حالا هم اگه دکتر خوبی کرج پیدا کنم دیگه این همه راه تا نیاوران نمیرم دکتر ....
سلام دلیل جان من دکترم رزاقی هستش ازش راضیم دوتاسقط داشتم ک ب قلب نمی رسید الان بار دارم نه هفته 4روز خیلی وقت می اره و راحت نوبت میده تو مرکز سقط مکررا بن سینا هم عضو هستش مثل معینی دارو میده و خیلی با احتیاط محکم کاری میکنه و هر داروی ک نیاز باشه میده
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
خداروشکر زایمانم خوب بود....تا جایی که یادم بود تک تکتون رو دعا کردم.... ان شالله شما هم به زودی یکی یکی این لحظات شیرین رو تجربه کنین... راستش من و شوشو هنوزم نتونستیم باور کنیم....مثه خواب میمونه...
خدایا شکرت.....
سارا بانو جون از ته قلبم بهت تبریک میگم.... این نی نی رو خدا بهت داده...خودش هم برات نگهش میداره...به یادتم ..ان شالله با خبرای خوب بیای... الان جند هفته میشی؟ من شش هفته با سونو واژینال قلب رو دیدم... ان شالله شما هم میری سونو و قلب کوچولوشو میبینی و بارداری سالمی خواهی داشت... در ضمن دکتر رزاقی تعریفشو زیاد شنیدم...ان شالله دستش برات خیر باشه
خدایا شکرت.....