2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
ﺳﺎﺭا ﺟﻮﻥ ﺑﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﻫﻔﺖ ﻧﻤﻴﺮﺳﻢ.5 ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﻣﻮﻋﺪ ﭘﺮﻱ ﻣﻴﻔﺘﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ.ﻣﻦ اﺣﺘﻤﺎﻝ ﻣﻴﺪﻡ ﻫﻮﺭﻣﻮﻧﻲ ﺑﺎﺷﻪ.اﺧﻪ ﺗﻨﺒﻠﻲ ﺩاﺭﻡ ﻣﻦ اﻳﻦ ﺩﻛﺘﺮاﻱ اﻳﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﺗﺎ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺳﻘﻄ ﻧﻜﻨﻲ ﺟﺪﻱ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻧﺖ.ﻳﻚ ﻫﻔﺘﺴﺖ ﻛﺎﺭﻡ ﺷﺪﻩ ﺯﻳﺮ و ﺭﻭ ﻛﺮﺩﻥ اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ.ﺑﺎ اﻭﻥ ﭼﻴﺰاﻳﻲ ﻛﻪ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺧﻴﻠﻴﺎ ﺑﺎاﻳﻦ ﭘﺮﻭﺗﻜﻠ ﺑﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺭﺳﻴﺪﻥ : ﻟﺘﺮﻭﺯﻭﻝ ﻳﺎ ﻛﻠﻮﻣﻮﻓﻴﻦ.ﺗﺰﺭﻳﻖ اﭺ ﺳﻲ ﺟﻲ..ﺑﻪ ﻫﻤﺮاﻩ اﺳﭙﺮﻳﻦ ﺑﭽﻪ ﺩﻭﺯ ﺑﺎﻻﻱ ﻓﻮﻟﻴﻚ اﺳﻴﺪ و ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ب...اﺯ ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﺑﻌﺪ ﺗﺨﻤﮕﺬاﺭﻱ ﻫﻢ ﻛﺮﻡ ﭘﺮﻭﮊﺳﺘﺮﻭﻥ.ﺩﻳﻜﻪ ﺯﺩﻡ ﺑﻪ ﺳﻴﻢ ﺁﺧﺮ.اﻳﻦ ﺩﻓﻌﻪ ﺑﺎ اﻳﻦ ﭘﻴﺶ ﻣﻴﺮﻡ.ﺗﻮﻛﻞ ﺑﻪ ﺧﺪا ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪا ﻣﻨﻢ ﺗﻮ ﻛﻠﻮﺏ ﺳﻘﻄ ﻣﻜﺮﺭ ﺩﻋﻮﺕ ﻛﻨﻴﺪ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جان دکتر درست و حسابی که هم ماهر باشه هم وقت بزاره برای مریض پیدا نکردم فعلا اجبارا پیش رزاقی میرم ولی خیلی بهم دوره بچه ها من دوباره در کمال ناباوری باردار شدم این ماه فقط 1 بار نزدیکی مشکوک داشتم و به دو دقیقه نرسید که رفتم دوش گرفتم و مثل دفعات قبل که نیم ساعت پاهامو بالا میگرفتم و زیر کمرم بالش میزاشتم از این کارا نکردم چون زود بود برای باردار شدن و از کورتاژم فقط 2 ماه میگذره .. بجای خوشحالی باز غم عالم اومده سراغمون که نکنه باز این یکی هم پوچ باشه و روز از نو و روزی از نو ..تروخدا هرکی این نوشته منو میخونه برام دعا کنه شاید این آخرین امید باشه چون اگه خدای نکرده اینم پوچ باشه دیگه حاضر نیستم باردار بشم ........ همسرم رفته دارو بگیره باز از امروز باید آمپول کلگزان بزنم ..توکل بر خدای مهربون
لیلی عزیزم پریودام مرتبه هر 28 روز یک بار ولی بعد از تخمک گذاری این کمبود پروژسترون را پیدا می کنم پروژسترون چند باید استفاده کنم شیاف یا آمپولش را . شیاف چند عزیزم ؟؟؟؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سارا جان چون بعد از کورتاژ باید ازمایشات تکمیلی میدادم و قصد بارداری هم به این زودیها نداشتم هیچ دارویی نخوردم ،الانم دکتر بهم پردنیزولون نداده چون توی ازمایشم مشخص شد که مشکل ایمنی ندارم
سلام دوستان ختم قرآن تا نیمه شعبان تقدیم به امام زمان برای حاجت روایی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1037439&postID=40634631
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****