2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
فاطمه جونم خیلی خیلی ازت ممنونم انشالله به سلامتی فارغ بشی ایران جان خوشحالم که دلیل سقطهاتو فهمیدی انشالله دیگه هیچ وقت تجربه نکنی
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1037439&postID=40501719 سلام دوست جونا ختم قرآن اونایی که دوست دارن بیان
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستان فاطمه جان انشاالله به سلامت فارغ شی و کوچولوت و سالم بغل بگیریش و التماس دعا دوستم ایران جان منم براتون خوشحالم که مشکلتون و فهمیدین و امیدوارم به زودی صاحب یه فرشته ی ناز بشی دوستم امینننننننننننننننننننن وبقیه دوستان هم انشاالله به زودی دامنشون سبز شه امیننننننننننن
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!
سلام میشه منو هم به کلوپ دعوت کنید منم 2 بار توی 26 هفته زایمان زودرس داشتم مشکل Mthfr هم دارم فاطمه جون درخواست دوستی دادم قبول کن
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد ، که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . ......منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان
بچه ها جواب آزمایشو بردم به دکتر نشون دادم از نظر ایمنی هیچ مشکلی ندارم مشکل اسپرم نداریم فقط مشکل انعقاد خون که اونم توی بارداری قبل آمپول زدم ولی بی نتیجه بود یعنی برای باردار شدن بعدی هر اتفاقی ممکنه بیفته یا اینکه باز هم پوچ میشه یا نمیدونم خدا کنه دیگه پوچ نشه کاش مشخص میشد که علت چیه
توکل به خدا جان من هم مثل تو دوتا از سقط هام توی هفت هفتگی بعد از ضربان قلب بوده و یکیش توی ده هفتگی. PGD چیه ؟ آخه تو مشکل کروموزومی نداری که ؟ چه کسانی از این روش استفاده می کنند ؟ از سونیا چه خبر؟؟اون هم با وجود استفاده از سرم جواب نگرفته بود؟ میشه از خودت خبر بدی ؟
سارا بانو جان یعنی دوز دارو کم بوده ؟؟ دکترت چی می گه ؟ من فکر می کردم اگر مشکل پیدا بشه دیگه امکان سقط کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان والا من آزمایش ژنتیک داده بودم چیزی توش مشخص نشده بود. این homocysteine هم به نظر دکترم تکرار کردم که بالا بود. حالا ببینم خدا چی میخواد. من از عید میرم اقدام. فعلا به خاطر عمل باید صبر کنم. بچه ها تا حالا فکر کردید چقدر ما پوستمون کلفته؟ یعنی خداییش هیچ کس تا مشکلی براش پیش نیاد نمیفهمه چقدر توانایی مبارزه داره. من بعضی وقتا میگم دیگه خسته شدم نمیرم دنبالش. ولی بازم میرم! یعنی نمیدونم چی باعث میشه. خداییش اونقدرا هم عاشق بچه نیستم. ولی دلم نمیخواد شکست بخورم. یه چیزی تو وجودم هست که باعث میشه برای پیروزی تلاش کنم. شاید یه حس کمال طلبی، نمیدونم. بالاخره آدمیزاد همینه دیگه! شاید هم قانون طبیعت و تنازع بقا داره ما رو هل میده! نظر شما چیه؟ هیچ وقت فکر میکردید این همه چالش رو تو زندگی تحمل کنید؟
دکترا میگن علت بارداری های پوچ من بخاطر مشکل انعقاد خون نبوده و علتش نامشخصه و ممکنه در بارداری بعدی هر اتفاقی بیفته .توی بارداری آخر هر دارویی که لازم بود مصرف کردم ولی بازم هیچی ب هیچی .........
سلام.تا 180 خوندم.یه جاهایی خوشحال شدم یه جاهایی ناراحت.از صمیم قلبم میخوام یه روز رویا جونم نینیشو بغل کنه.چی کشیدی رویا.....خدایاااا من دوتا سقط پشت سر هم هر دو تو هفته 5 داشتم.اصلا اجازه نمیده یه هفته بشه.5 روز بعد موعد پری میفتم به خونریزی.تنبلی تخمدانم دارم.لاپرا کردم.تخمدانهام رو عمل کردم.ولی سیکلام خیلی طولانیه.ایران نیستم.اینجا سقط باید3تا یا بیشتر باشه که به متخصص مرجوع کنند. کسی بوده مثل من تو هفته 5 سقط کنه؟؟؟ راستی ادرس کلوب سقط مکرر رو دارین شما؟؟؟ممنون میشم منم دعوت کنید. ممنونم.
سارابانو جان ممنونم که جوابمو دادی 60 درصد سقط ها با علت نامشخص روی می دند ولی امکان حاملگی موفق زیاد است.من هم با اونوکسپارین سدیم و آسپرین جواب نگرفتم احتمالا سقط های من هم به دلیل مشکل انعقادی نیست . انشالله به امید مامان شدن همه بچه های نی نی سایت