|
مشاهده متن کامل بحث +
1158849 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مژده جون من دیروز که روز ششم پریودم بود رفتم دکتر برام سونوگرافی واژینال انجام داد گفت که خداروشکر همه چیز دفع شده و دیگه باقیمانده ای نداره انشالله که برای شما هم همین طور باشه عزیزم دکترم می گفت باقیموندن یک تیکه بعد از سقط برای همه طبیعی هست که معمولا بعد از پریود اول دفع می شه ولی اون یکی دکتر انقدر منو ترسونده بود که این خطرناکه، کشنده ست ، چرا گذاشتی بمونه و ... باید حتمن کورتاژ بشی و ... اما بازم خداروشکر که تموم شد. البته چه فایده وقتی که بچه ای در کار نیست به من گفت چون دو تا سقط داشتم فعلا دیگه باردار نشم تا آزمایشات لازم رو انجام بدن امید به خدا ....
خوب خدا رو شکر مرضیه جون، من برات دعا میکردم که زودتر خیالت راحت بشه. انشاءالله که واسه منم همینطور راحت دفع بشه، راستی تو این پریود بافت خاکستری رنگی، چیری دیدی که نشونه اون بافت باشه؟ دکتر به من اینطور گفت که میبینی. برام دعا کن. منم این دومین سقطم بود حالا دیگه به امید خدا میخوام تمام آزمایشها رو بدم، اگه دوست داشته باشی ایمیلم رو به طور خصوصی برات میذارم توی اینباکست اینجا، با هم در تماس باشیم و ببینیم دکترهامون چه توصیه هایی میکنن و چه آزمایشهایی مینویسن. خوشحال میشم باهات در تماس باشم.
من بافت خاکستری رنگ ندیدم البته خونریزیم خیلی خیلی شدید بود. من سه چهار بار توی پریودم همون گیاه عروسک پشت پرده یا کاکنج رو دم می کردم و می خوردم خیلی خیلی تلخ هست (البته چون سمی هست نباید تو خوردنش زیاده روی کنی ، روزی 4 گرم از گیاه رو باید دم کنی) اما خوب فکر کنم همون باعث شد که خونریزیم زیاد بشه و دفع بشه چند بار هم زعفرون دم کرده غلیط خوردم. آویشن هم روزی یک بار می خوردم.
بچه ها سلام خوبین؟ مرضیه جان خداروشکر که راحت شدی و دفع شد خوشحال شدم برات من امروز رفتن پیش دکتر توگه وقت داشتم همه آزمایشهامو بردم با خودم نگاه کرد گفت من نمیدونم چرا 3 بار بارداری پوچ داشتی هر کاری که توی بارداری سومت باید انجام میدادی انجام شده ولی علت بارداری های پوچت مشخص نیست و هیچ آزمایش خاص دیگه ای هم در رابطه با خون نیست که انجام بدی ..خیلی ناراحت شدم چون هم معینی هم این دکتر بهم گفتن که علت مشخص نیست واین خیلی اذیت کننده هست .. بهم گفت بهتره یا آی یو آی کنی یا آی وی اف یا میکرو !!حالا واقعا نمیدونم بارداری من که پوچه و جنینی شکل نمیگیره این روشها جواب میده یا نه و... دوستان اگه تجربه این روشها رو دارید میشه بگین چقدر هزینه داره ؟؟؟؟
سارا بانو جان سلام چرا کلوپ نمیای اونجا خیلیلا ای وی اف میکرو ویا در حال میکرو یا ای وی اف هستن میتونی سوالتتو اونجا بپرسی راستی لیلا نینی طلا هم حال نی نیش خدارو شکر خوبه تبسم هم با ای یو ای الا نی نی دار شده منتظر قلبشه که تشکیل بشه و ایشا.. تشکیل میشه
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مامان پاییز شما نی نی دومتونو باردارین؟ تو کلوب سقط مکرر فکر نکنم ...البته صبا که تو کلوبه بچه دومش رو بارداره ...ولی مشکل سقط سر بچه اولش نداشته. و بعد از بچه اول وقتی که برا بچه دوم اقدام کرده سقط داشته