2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
من بعد از اینکه دیگه همه چیز در مورد سقطم تموم شد و پریود شدم رفتم پیش دکترم، برای شوهرم آزمایش اسپرم نوشت که جوابش رو بردیم و مشکلی نبود حالا برای خودم آزمایش خون نوشته که قند و تیروئید و اینها رو چک کنه و به علاوه گفته باید برم مشاوره ژنتیک مژده جون تو چی کار کردی عزیزم؟ سارابانو ، فاطمه و بقیه کسانی که سقط مکرر داشتین ، شما چه آزمایشهایی رو انجام دادین؟ کسی به خاطره سقط مشاوره ژنتیک رفته؟
خدایا راضی ام به رضای تو ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرضیه جان ما قبل از ازدواج چون فامیل بودیم مشاوره و از ژنتیک داده بودیم که خداروشکر مشکلی نبود. همون رو هم دکتر خودم دید و گفت خوبه. ازمایشهای دیگه ای که دکترم برام نوشت برای سقط مکرر ازمایشهای ایمنی و انعقادی هست. این ازمایشهای ایمنی و انعقادی از همه مهم ترن واکثر کسایی که سقط مکرر داشتن یکی از این ازهاشون مشکل داشته. من هم مشکل انعقادی دارم هم ایمنی که برا رفع مشکل و باردار شدن دارو مصرف کردم. خدارو شکر الان هفته سی و یک هستم. تو گام اول بهتره تحقیق کنی و یه دکتر خوب انتخاب کنی. بعد هم همه ازمایشات رو انجام بدی که خدای نکرده دیگه این مشکل برات پیش میاد. شما چند تا سقط داشتی؟
خدایا شکرت.....
مرضیه جان من آزمایشات انعقادی و یسری ایمنی انجام دادم که بار هم یسری دیگه آزهای سی دی مارکرها که ایمنی هست مونده که دکتر گفت 2 ماه بعد ازسقطم انجام بدم .. آزمایش ژنتیک که اسمش کاریوتاپیه هم من و هم همسر انجام دادیم مشکلی نبود .. دکتر شما کیه ؟؟؟
ممنون که جوابم رو دادین ما بعد از یک سال که اقدام کرده بودیم و باردار نشده بودیم متوجه شدیم که شوهرم واریکوسل داره پارسال مهر واریکوسل عمل کرد و من یک ماه بعد حامله شدم دکتر گفت سن حاملگی با سن سونو نمی خونه و ده روز جنین کوچکتر بود اما قلب هم تشکیل شده بود و ضربان قلب داشت ولی یک دفعه قلب از کار ایستاد و من با قرص سقط کردم دکترم گفت یک بار سقط اشکالی نداره و پنج ماه بعد یعنی تیر ماه امسال دوباره باردار شدم و دقیقا همون اتفاق افتاد یعنی اول تفاوت سن جنین و سونو و بعد داشتن ضربان قلب ، اما این دفعه لکه بینی برام پیش اومد رفتم دکتر هفته 11 بودم گفت دیگه ضربان قلب نداره و همون شب خود به خود دفع شد یعنی 19 شهریور دکترم خانم دکتر کاظمینی هست توی اصفهان حالا برام مشاوره ژنتیک نوشته و یه سری آزمایش خون مثل قندو ... البته برای شوهرم هم آزمایش اسپرم نوشت و جوابش رو که دید گفت عالی نیست اما در حد قابل قبوله
خدایا راضی ام به رضای تو ......
مارال منم مثل توام خیلی اعصابم میریزه بهم وقتی بهش فکر میکنم من سعی کردم دیگه توی اینترنت هی دنبال دلیل بارداری پوچ نباشم و سپردم به خدا و سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم خدا بخواد بالاخره به منم بچه میده