2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من این ماه سقط سومم اتفاق افتاد و به جمع سقط های مکرر پیوستم. می شه راهنمایی کنید دقیقاً چه اقداماتی باید انجام بدم از الان به بعد؟ دکتر بهم کلومیفن داده و شیاف پروژسترون که اگه حامله شدم تا ماه سوم استفاده کنم. من دو بار دیگه با کلومیفن باردار شدم اما همون روزای اول بارداری سقط کردم.
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب

تا در این پرده جز اندیشه او ننگارم...
مریم جون متاسفم اینجا همه هم دردیم خدا بزرگه بالاخره نوبت ما هم مى شه اول اینکه اصلا نگران نباش و روحیه خودت رو حفظ کن دوم دنبال یه دکتر خوب باش دکتر خوب خودش نصف راه هست ابن سینا پاکروش. محسن معینى عارفى جزو دکتر هاى خوب در سقط مکرر هستند دکتر من عارفى هست در نهایت همه چیز دست خداست و به همه چیز اگاه هست به خدا توکل کن یه سرى ازمایش هست که تعدادش زیاد است و هم هزینه مى بره هم زمان اما بالاخره به نتیجه مى رسى انشاالله
توکل جووووووووووووونم خیلی خوشحال شدم نی نی تو راه داری اللهم صل علی محمد وال محمد خدایا دل توکل به خدا رو با تپش قلب نی نی ش شاد کن و به دنیا اومدن نی نی ش شادیشو دوجندان کن آمین به بچه های کلوپ میگم سوره یس حتما برا نی نی جون ک محکم تو دل مامانش بچسبه بخونن
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
توکل به خدا ممنون عزیزم از راهنماییت. ان شاالله نی نی ات صحیح و سالم بیاد بغلت. من دکترم سعیده ضیایی هستش - شهرآرا
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب

تا در این پرده جز اندیشه او ننگارم...
بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر افلاطونیان بهم گفت باز باردار شو اگه نشد برو سراغ تخمک اهدایی گفت توی بارداری 90 درصد تخمک نقش داره 10 درصد اسپرم و وقتی 3 بار بارداریت پوچ بوده همش بخاطر تخمکت بوده خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم بچه ای که از خون من توی رگش نیست بزرگ کنم دعا کنین که اینبار بارداری خوبی داشته باشم بهم گفت از دی شروع کنم
من سه بار سقط داشتم توی تبریز یک پزشک خوب معرفی بکنید واقعا خودمو باختم من این دفعه انوکسپارین و اسپرین و شیاف پروژسترون داشتم استفاده می کردم از روزی که انوکسپارین خارجی تمام شد و انوکساپارین یک شرکت ایرانی( ابوریحان) را استفاده کردم جنینم قلبش وایستاد
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم