2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
مشکلتون چی بوده که انوکسپارین استفاده می کنید در روز یک یا دو باراستفاده می کنید هرماه همان مارک را استفاده می کنید یا عوض هم می شود؟ ایا همیشه همان مارک را می تونید پیدا کنید ؟یا مثل من هرماه از یک شرکت دارویی می خرید مثلا یک ماه شرکت ابوریحان ماه بعد محصول ایرلند؟ خدا نی نی هاتون را براتون صحیح و سالم نگه داره .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
ممنون از همه دوستان گلم واقعا التماس دعا دارم خیلى بهم ریخته هستم و واقعا خسته به دعا ها و صلواتاتون خیلى احتیاج دارم دکتر به من توى این باردارى سرم اى وى اى جى داده با سلکسان و چند تا ویتامین اما گفته توکل کن به خدا ولى هیچ چیز صد در صد نیست خیلى مى ترسم این بارم مثل دفعه هاى پیش بشه که البته دکتر ها احتمالش رو هم دادند به منم عافى گفت اگه این بار نشه باید برم سراغ تخمک اهدایى دارم دیونه مى شم یه بچه مى خوام از گوشت و خون خودم در ضمن شوهرم رو چه جورى راضى کنم که اصلا زیر بار نمى ره تازه اگه هم قبول کنه پولش رو از کجا بیاریم خودتون که مى دونید این جور کارا خیلى هزینه داره ما هم درامد معمولى داریم در ضمن خیلى هم طول مى کشه و زمان بر هم هست در اخر هم صد در صد هم نیست من که اگه این بچه ام بمونه نذر حضرت على اصغر کردم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سارا جون ....منم نظرم همینه....احتمالا مشکل شما چیز دیگه است و باید در کنار هپارین داروی دیگه ای هم مصرف کنی. سلگزان ایرانی و خارجی...یا هپارین هیچ کدوم با هم فرقی ندارن.... من الان هر دفعه که هپارین میگیرم یه مارکیه.... من تو حاملگی قبلی هپارین میزدم ولی نی نی ام رو از دست دادم. دکتر که ازمایشات تکمیلی نوشت مشخص شد علاوه بر مشکل انعقادی مشکل ایمنی هم دارم. سعی کن یه دکتر خوب پیدا کنی که همه زمایشات رو کامل برات بنویسه و این دفعه ان شالله با خیال راحت بری اقدام....
خدایا شکرت.....
توکل جون اشک توچشام جمع شد دورادور میشناسمتون منم اگه قابل باشم حتمن دعات میکنم توکل بخدا کن پسر منم نذر علی اصغره خدا به همه منتظرا نینی سالم بده نینی ماهم نگه داره آمین
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
منم سه بار سقط داشتم که دو تای اولیش قلب داشت و سومیشم پوچ بود الانم باردارم و به نظر این یکی هم پوچ میاد چونکه یکشنبه رفتم سونو با اینکه هشت هفته بودم سونو پنج هفته نشون داد در حال حاضر هم لکه بینی دارم البته قهوه ای هست و یه جورایی خون مرده دکتر برای دو هفته دیگه بهم سونو داد هر چند که میدونم دو هفته دیگه هم هیچچچچچچچچچچچچچچچ همسرم میگه دیگه نمیخواد باردار شی من بچه نمیخوام خودمم حسابی ترسیده شدم و فکرم مشغوله نمیدونم چی کار کنم خیلی ناراحتم
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!
فقط خوبیه این دفه اینه که به کسی نگفتیم با اینکه خیلی شنیده بودم بارداری پوچ فقط یه بار تکرار میشه ولی همش دروغه و مدام تکرار میشه
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!
مستانه جون خیلی متاسفم عزیزم وای خدا چقدر شایع شده این مشکل منم 2 ماهه قبل سومین بارداری پوچ رو تجربه کردم همونطور کهقبلا نوشتم آخرین دکتر بهم گفت مشکل از تخمک منه و اونو پیش همرم گفت و بهم گفت اینبار اگه نشد باید بری سراغ تخمک اهدایی خیلی ناراحتم همسر منم بهم میگه دیگه نمیخواد باردار شی چون کل زندگیمون میریزه بهم چون برای سقط کلی زجر میکشم ولی باز مجبور میشم برم کورتاژ کنم .راستش از نظر پزشکی و سلاکت رحم هم فکر نکنم خیلی خوب باشه که بارداری اینطوری هی تکرار بشه .. برات دعا میکنم ایشاله اینبار نی نی داشته باشی .. منم موندم نمیدونم چی کار کنم ....
بچه ها سلام. امروز یه کم دلم گرفته بود این متن رو نوشتم. فکر کنم حرف دل شما هم هست... ان شاالله که دوستش داشته باشین
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب

تا در این پرده جز اندیشه او ننگارم...