2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
هیام جونم...ممنونم... ان شاالله که این چند وقت باقیمونده هم به سلامتی طی بشه...به خدا نگرانی و استرس تا روز اخر باهامه... ان شالا به زودی زود قسمت شما بشه ...و همه منتظرا....
خدایا شکرت.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مژده جان نه عزیزم خداروشکر برام مشکلی پیش نیومد. میدونم سر دوراهی موندن خیلی سخت تره. ولی با تجربیاتی که من داشتم به نظرم حداقل یه سیکل دیگه صبر کن. ان شالا با سیکل بعدی دفع بشه. اینو می گم به خاطر اینکه من یه بار کورتاژ شدم. ومی دونم عوارض داره.اگه بشه طبیعی دفع بشه خیلی خوبه. از عوارض اتاق عمل و بی هوشی گرفته تا شل شدن رحم. من به خاطر همین شل شدن رحمم بعد از کورتاژ مجبور شدم تو این بارداری سرکلاژ بشم. پیشنهاد میدم بری یه عطاری معتبر و یه سری از این داروهای گیاهی هم بگیر ..به دفعش خیلی کمک می کنه.
خدایا شکرت.....
ممنون از راهنماییت فاطمه جون. احتمالاً میذارم نزدیک سیکل بعد واسه داروهای گیاهی، همین دفعه هم کلی دارو گیاهی خوردم، تا ببینم خدا چی میخواد، دعامون کن. انشاءالله که بارداریت به سلامتی و راحتی تموم بشه و کوچولوی گلت رو در آغوش بگیری.
مژده جون من هم تا سیکل بعدی صبر می کنم البته دکتر گفت روز ششم پریود برم سونوگرافی که اگه خدای نکرده نیومده بود سریعا کورتاژ کنه فعلا گیاه عروسک پشت پرده یا به عبارتی کاکنج رو از عطاری گرفتم که دم کنم بخوردم البته تاکید کرد که در روز حداکثر 4 گرم (گیاه خشک) رو در آب جوش بریزم و دم کنم تا سه روز بخورم . مقدارش نباید زیاد بشه زیادتر از 4 گرم در روز سمی است.
خدایا راضی ام به رضای تو ......
مرضیه من هم این گیاه رو خوردم چند روز و خیلی خونریزیم زیاد شد چون قاعده آوره ولی به من نگفت بیشتر از 4 گرم در روز من خیلی زیاد خوردم خیلی هم بدمزه بود برای من که تاثیر خاصی نداشت ایشاله برای شماها موثر باشه ولی کورتاژ اگه جای مطمئن و توسط دکتر ماهر انجام بشه اتفاق خاصی نمیافته من خیلی آدم استرسی هستم و هر روز که اون یه تیکه توی رحمم بود خیلی بهش فکر میکردم و از کارو زندگی افتاده بودم و الان خوشحالم که تموم شده ..اگه اندازش کمه به نظرم صبر کنین ..
مرضیه جون، واسه شما اون تیکه باقیمونده چقدره، اندازه ش رو میگم. راستی شما از دکترت نپرسیدی موندن یه مقدار از بافت تا یه ماه آینده خطرناکه یا نه، من میترسم خطراتی داشته باشه. دکتر به شما چیزی نگفت؟
مژده جون من دکتر خودم که از اول پیشش می رفتم گفت می تونی تا پریود بعدی صبر کنی ولی برای اطمینان بیشتر رفتم پیش یه دکتر متخصص مرد که اون منو خیلی ترسوند و گفت که همین الان باید بستری بشی و بری کورتاژ کنی و ... اما من چون دکترم گفت بود می تونم صبر کنم رفتم پیش یه دکتر دیگه اون دوباره سونوگرافی کرد و گفت باقیموندن یه تیکه بعد از سقط کاملاً طبیعی هست و هر کس خود به خود سقط کنه هیچ وقت همش نمی آد و اشکالی نداره تا پریود بعدی صبر کنی برام یه آزمایش تیتر بتا نوشت که رفتم دادم و منفی بود. من چون روز قبلش خیلی ترسیده بودم چند بار ازش پرسیدم که باقیموندن یه تیکه تا پریود بعدی مشکلی نداره؟؟ خطرناک نیست؟ کورتاژ نمی خواد؟ آخر سر دکتره عصبانی شد و گفت من که دشمن تو نیستم، بهتره صبر کنی و خیلی بهم امیدواری داد که حتمن با دوره بعدی دفع می شه در ضمن اندازه ماله من 24 میلیمتر هست.
خدایا راضی ام به رضای تو ......
ممنون مرضیه جون و سارا جون که جواب دادین، بقایای منم 20میلیمتره که دکتر خودم گفت کوتاژ کن ولی من چون ترسیده بودم رفتم پیش یه دکتر دیگه که اون گفت نه نیازی به کورتاژ نیست یه دوره HD بخور بعد از پریود بیا سونو، گفت به احتمال زیاد با همین دوره پریود دفع میشه، حالا توکل به خدا، صبر میکنم.