2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان دیگه خونریزی ندارم فقط یک هفته خونریزی داشتم بعدش که قرص متیل ارگونوین خوردم به کل خونریزیم قطع شد دکتر گفت اگه تو آزمایش نشون بده که دیگه باردار نیستی معلومه که دیگه سفره اش جمع شده
خدایا راضی ام به رضای تو ......
سارا بانو من آزمایش تیتر بتا دادم مقدارش 1 بود که نشون دهنده پایان بارداری هست یعنی در واقع جواب بارداری منفی بود دکترم هم گفت دیگه نگران نباشم انشالله که با پریود بعدی همه چیز تموم می شه و نیازی به جراحی نیست تو چی کار کردی؟؟؟؟
من دیروز بالاخره کورتاژ شدم و راحت شدم صبح دکتر سونو کرد گفت اون تیکه کوچیک هنوز مونده و ممکنه تبدیل به پولیپ بشه و باید هر چی زودتر برداشته بشه .. بیمارستان بهمن بودم از کادر بلوک زایمان اصلا خوشم نیومد..خیلی بی نظم و شلوغ بود .. 3 ساعت توی ریکاوری منتظر بودم برم بخش ! دکتر هم که یهو اومد گفت من باید برم مطب 11 اونجا باشم یه دکتر دیگه عملت می کنه ! منم اعتراض کردم گفتم من به شما اعتماد دارم با دکتر دیگه ای عمل نمیکنم بالاخره موند و عملم کرد ..فعلا از کارش راضی ام و مهم اینه که بالاخره این کابوس تموم شد ایشاله دیگه نه من و نه هیچ خانومی طعم سقط رو نچشه ..
سلام بچه ها سارا جان خوب کردی عزیزم راحت شدی کار درست کردی البته کوچیک بود و شاید دفع میشد اما مهم آرامش خودته عزیزم فاطمه جون خوبی عزیزم خداروشکر دیگه خیلی نمونده تا شازده بیاد بغلت واسه ماهم دعا کن
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
فاطمه جون اگه هستی میشه منو راهنمایی کنی، منم یه تیکه از بقایای بارداریم مونده که یه دکتر گفت کورتاژ کن یکی گفت یه ماه HD بخور با پریود بعد میاد، حالا نمیدونم چکار کنم، آخه خونریزیم قطع شده، برای شما که این مورد و داشتی مشکل عفونت واینا پیش نیومد؟
مژده جون منم همین شرایط رو دارم پیش سه تا دکتر متخصص رفتم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که منتظر پریود بعدی باشم فقط خدا کنه که با پریود بیاد و دفع بشه دکتر گفت اگه با پریود نیومد اون موقع کورتاژ می کنه