2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
کاش کسی بود که کمکم کنه
دستم به آرزوهایم نمی رسد ،آرزوهایم بسیار دورند... ولی درخت سبز صبرم می گوید: امیدی هست...خدایی هست... این بار برای رسیدن به آرزوهایم یک صندلی زیر پایم می گذارم شاید این بار دستم به آرزوهایم برسد...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستان من چهارشتنبه از دکتر پاکروش وقت دارم اولین باره که میخوام برم. از شهرستان میام. ولی همسرم نمیتونه باهام بیاد. ولی ازمایشش هست.اگه با اون نیام ویزیتم نمیکنه؟
اگه میخوای حاجتمون بر آورده بشه یه صلوات بفرست: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام مادر نازنین جان اگه سقط مکرری داری میری پیشش حتمنی باید همسرت و شناسنامه هاتون همراتون باشه وگرنه راهتون نمیدن خیلی منشیاش سختگیری میکنن ایشا.. موفق باشی سارا بانو جان قوی باش زود میگذره و راحت میشی و ایندفعه نی نی ت میاد بغت ....
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به همه بچه ها من امروز صبح رفتم برای کورتاژ دیشب دو تا لخته یه دفعه ازم دفع شد کلی خوشحال شدم تا صبح خوابم نبرد گفتم میرم صبح به دکتر میگم اول سونو کنه اگه نمونده بود میام خونه .. رفتم دکتر هنوز نیومده بود باهاش تماس گرفتن دکتر بهشون گفت سونوم کنن وقتی سونو کردن گفتن یه تیکه 16*4 میلی متر مونده که کوچیکه دکتر گفت برم خونه اگه تا آخر هفته دفع نشده بود بیام برای کورتاژ .. بازم امید دارم ایشاله دفع بشه و نرم اتاق عمل و بیهوشی نگیرم.. توی دعاهاتون فراموشم نکنین ..
سارا بانو چند روز از سقطت می گذره؟ من 20 روز از سقطم می گذره دکتر گفته باید برم کورتاژکنم رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت می تونی تا پریود بعدی صبر کنی نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟
خدایا راضی ام به رضای تو ......
کسی نیس؟
دستم به آرزوهایم نمی رسد ،آرزوهایم بسیار دورند... ولی درخت سبز صبرم می گوید: امیدی هست...خدایی هست... این بار برای رسیدن به آرزوهایم یک صندلی زیر پایم می گذارم شاید این بار دستم به آرزوهایم برسد...
مرضیه جان مال منم 20 روز شده منم نمیدونم باید چی کار کنم مال منم اندازش خیلی کمه دوست ندارم برم کورتاژ ولی دکتر گفت فردار برم بیمارستان سونو کنه اگه مونده باشه همون فردا باید کورتاژ کنم خیلی زورم میاد میدونم خودش میاد بیرون ولی دکتر اینطوری میگه کاش با بی حسی موضعی با پنس درش میآورد ..مال من لخته نیست قسمتی از جفته که مونده ..تروخدا دعا کنین تا شب بیاد بیرون