2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا جان نگران نباش. انشالا که همه چى خوب پیش میره. سعى کن روحیه تو حفظ کنى. خودتو تقویت کن و رژیم و این جور چیزا رو هم بذار واسه بعد از نقاهت. ازمایش ایدز و هپاتیت واسه کسی که اتاق عمل میخواد بره روتینه. منم قبل از هیستروسکوپی دادم.
سارا جون کارم از رژیم گرفتن گذشته اونقدر خون ازم رفته که دیگه به این چیزا فکر نمیکنم ولی خیلی حیفه بعد از اینهمه فکر و خیال و فعالیت و انواع و اقسام گرمی خوردن و درد کشیدن و خون ریزی باز یه تیکه مونده از همون اول معینی بهم گفت بیا کورتاژ کاش رفته بودم ..اونقدر دیروز ناراحت بودم و اعصابم ریخته بود بهم که برگشتنی از مطب بعد از 10 سال رانندگی تصادف کردم راستی معینی بهم نامه هم داده بود برای کورتاژ بیمارستان بهمن ولی نگفته بود برم آزمایش ایدز و هپاتیت بدم شاید مریضهای دکتر رزاقی باید بدن این آزمایشها رو .. شما هیستروسکوپی کردی دکتر راضی بودی ؟ رفتار دکتر خوب بود ؟ از پرسنل راضی بودی ؟ من باید تا بعد از ظهر بمونم بیمارستان ..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام، سارا بانو من سقط سومم رو ابن سینا بودن و زیر نظر رزاقی، من هم دوبار کورتاژ شده بودم و رزاقی گفته بود که اینبار سعی کن طبیعی دفع بشه، اما خوب یه شب تا صبح درد کشیدم و اونقدر خونریزی و ضعف داشتم که حتی فرش خونه ام هم کثیف شد، اخرش صبح رفتم بیمارستان بهمن و بستریم کردن و چون بقایا مونده بود دکتر رزاقی کورتاژم کرد، مشکلی نداشتم خداروشکر، فقط چون خون زیادی ازم رفته بود و هموگلوبین خیلی پایین اومده بود حتی با رضایت هم مرخصم نکردن، دکتر گفت دو واحد خون دادن بهم وشب هم موندم،من امسال بیمارستان بهمن و با دکتر معینی سزارین کردم و خدا بهم یه دختر داد، بیمارستان یهکم شلوغه، اما شما چون عمل داری توی اتاقی میمونی که زایو نیست و ارومه
سارا بانو منم سقط دوم خیلی مقاومت کردم که کورتاژ نشم ولی اینقدر حالم بد شد و دفع نشد که راضی به کورتاژ شدم. خیلی راحتتر از اون همه درد بود. هیسترو هم تو ابن سینا بود. پرسنل بد نبودن. دکترم که یک دقیقه قبل از بیهوشی دیدمش. همین. نتیجه هیسترو هم زمان معلوم میکنه:)
بچه ها خیلی ممنون که جوابمو دادید چون 2 بار دیگه هم کورتاژ کردم و هنوز هم بچه ندارم و سنمم داره میره بالا همش نگرانم و استرس دارم ..ایشاله که شب نگهم ندارن حوصله بیمارستان ندارم خیلی هم بد رگ هستم از الان غصم شده برای رگ گیری قبل از عمل .. مهدیا جان چشم از امشب شروع میکنم زیارت عاشورا رو و برای همه دعا میکنم .. التماس دعااا
سارا بانو جان قربون دل برم امشب حتما لایق باشم دعا گوت هستم دیشبم خیلی دعات کردم عزیزم فقط غصه نخور ............
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام دوستان کسی هست که مشکل ایمنی انعقادی داشته و ابن سینا میرفته؟ من چند روز پیش آز بتام مثبت شد تماس گرفتم که واسه روز بعدش از ابن سینا نوبت بگیرم ولی متا سفانه بهم وقت ندادن چون با حساب LMPچهار هفته و یک روز بودم گفتن باید 5 هفته بشی اگه با سونو ساک دیده شد دارو میدیم منم سرخود داروهامو شروع کردم کسی هست که شرایط منو داشته باشه؟
خدایا شکرت...
سلام هستین؟
دستم به آرزوهایم نمی رسد ،آرزوهایم بسیار دورند... ولی درخت سبز صبرم می گوید: امیدی هست...خدایی هست... این بار برای رسیدن به آرزوهایم یک صندلی زیر پایم می گذارم شاید این بار دستم به آرزوهایم برسد...
دوستای خوب هستین؟
دستم به آرزوهایم نمی رسد ،آرزوهایم بسیار دورند... ولی درخت سبز صبرم می گوید: امیدی هست...خدایی هست... این بار برای رسیدن به آرزوهایم یک صندلی زیر پایم می گذارم شاید این بار دستم به آرزوهایم برسد...