2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا جون نگران نباش دردشم تموم میشه بالاخره باید مصرف کنی بهتره توروز باشه تا شب انشاالله دفع بشه منم سه هفته پیش این بلا سرم اوند خداروشکر دفع شد همون روز اول فقط درد داشت بقیه روزا فقط خونریزی اما من اسهال و دل پیچه هم داشتم
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم یبار پارسال کورتاژ کردم ایندفه قرص داد بهم الانم خداروشکر لک بینی ندارم فقط کمردرد دارن و سردرد اگه داروی خاصی هست بگین جی بخورم میگن سردرد مال سقطه کمردرد هم همینطور چجوری تقویت کنم
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
سلام سارا جونم قربون دل برم ما چقدر باید تحملومن زیاد باشه اخه ...من میدونم دردشو تحمل میکنی ......خیلی سخته ولی چاره ای نیست ما باید خیلی قوی باشیم ... یعنی جسم زرد رو هم پیدا نکرد؟ فهمید چه داروهای استفاده کردی تو بارداریت؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
بچه ها خیلی ممنون از دلداریتون من بغیر از همسرم کسی نمیدونه که باردارم شما هم اگه نبودید که دیگه دق میکردم ایشاله بار آخری باشه که سقط میکنم مشکل اینه که با پروژسترون سفت شده و میدونم سخت سقط میشه چون سری های قبل هم نصفه سقط میشد و من مجبور میشدم برم کورتاژ حالا سعی خودمو میکنم کار به اونجا نکشه .. دکتر گفت اگه دفع شد باید ببرم بدم آزمایش ژنتیک روش انجام بدن ..خیلی دردناکه خیلی سخته که بخوام این کارو بکنم .. مهدیا جان دکتر همه حرفامو شنید و همه داروهامو هم یادداشت کرد حالا نمیدونم سری بعد باید چی استفاده کنم ..جسم زرد هم دیده نشد
سارا بانو منم چون بار دوم کورتاژ شده بودم بار سومو قرص داد. قبل قرص گفت ١ هفته صبر کن تا ببینی خونریزى شروع میشه یا نه. منم مث تو یه عالمه شیاف پروژسترون مصرف کرده بودم. ولى تو اون ١ هفته قبل از گذاشتم شیاف سقط حسابى داروى گیاهى که واسه این موارد خوبه خوردم. عرق رازیانه، زعفران، یه حلواى خانگى هست که توش یه سرى ادویه جات و قرص کمر و اینجورچیزاس که واسه زائو استفاده میکنن. فرمولشو نمیدونم چون اماده شو مامانم از کسى گرفته بود. اگه کسى میدونه بذاره واسه همه. جنوبى ها مخصوصا خیلى واردن. راستی میخوای واسه دارو سقط بری هر چی سونو و مدارک داری رو با خودت ببر.
سلام به همه من سه تا سقط تو هفته های6 و7 و10 داشتم که یکیشون قلب داشت همه آزمایشای هورمونی و ایمنی و ژنتیکیم ابن سینا دادم مشکلی نبود فقط تویه ژنم هتروزیگوت بودم دفه آخر آسپرین مصرف می کردم ولی بازم سقط شد
راستی نزدیکی چند شب پشت سر هم ممکنه باعث سقط بشه
آخه من عجله دارم زودتر هپارینم تجربه کنم
برا همین باید زودتر حامله شم
ولی همش شک دارم اگه مثلا سه شب پشت سرهم نزدیکی کنم
باعث ضعیف شدن اسپرم و سقط بشه
حاملگی های قبلیم هم همینطوری بود