2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
لی لی جون از منی که مثل شماها 3بار سقط داشتم نصیحت که اصلا با اونایی که بهتون استرس وارد میکنن رفت و امد نداشته باشین به خدا توکل کنین منم 3بار سقط داشتم و بار چهارم ناخواسته باردار شدم که الان پسر خوشگلم 3ماه و 4روزشه خدا بهم داد خودشم نگه داشت سالم و سلامتتتتتتتت
خدایا دوستت دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای خوبم از تسلای خاطری که بهم دادید ممنون هستم فرشته من پنج شنبه صبح پر کشید پنج روز بیشتر تو دستگاه دوام نیاورد فقط اینو بگم بدون غلو بسیار زیبا بود حیف بهم اجازه گرفتن عکس ندادن وگرنه شماها با من هم عقیده میشدید و به خاطر غم و اندوهم بهم حق میدادید
اصلا شبیه بچه نارس نبودبیشتر شبیه نوزاد لی لی پوتی بود همه چی اندازه و زیبا حتی چاقی دست وپا و صورت خود دکتر شاه حسینی دکتر کشیک میگفت حیفم میاد دستگاه رو ازش بردارم بفرستم برا تدفین اما چاره چیه
شیرم بد جوری اومده با وجود بانداژ محکم باز هم لباس هام خیسه سیم هام بد جوری قاطی کرده از صبح تو سایت در به در دنبال یکی میگردم بچه نوزادشون رو به خاطر فقر نخوان از همه دوستانی که منو میشناسن عاجزانه خواهش میکنم اگه موردی رو سراغ دارن بگن خواهشا نصیحتم نکنید اگه نمیتونید کمکم کنید با ذکر یه صلوات منو یاری کنید
نارین عزیزم خدا بهت صبر بده هیچی نمیتونه تسلی روح داغون و خسته تو باشه عزیزم... ماها همه داریم آزمایش میشیم حکمت خدارو نمیدونم ولی حتما ماهم بالاخره نتیجه این همه درد و زجر و صبوریمونو میگیریم .. منم امروز قرص گزاشتم برای سقط که این بارداری پوچ هم تموم بشه هنوز خونریزی نکردم خیلی میترسم که باز کارم به بیمارستان بکشه از همتون میخوام برام دعا کنین..