|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام دوستای عزیزم ،امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه و هیچ وقت دیگه این تجربه بد نداشته باشید ،منم یه روزی صفحه های این تاپیکو میخوندم تا یه روزنه امید پیدا کنیم ،دوبار سقط قبل از تشکیل قلب ،هیچ وقت فکر نمیکردم منم بتونم یه روزی صدای قلب نینیمو بشنوم میگن مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه هر وقت میرم سونو قلبم میاد تو دهنم ولی وقتی این سری تکوناشو دیدم هزار بار شکر کردم و برای منتظرا دعا کردم،بعد از سقط دوم دکتر عارفی همه ازمایشا رو برام نوشت دوتا ژنم هتروزیگوت بود کمبود ویتامین d3،کم کاری تیرویید، cd56:13،شوهرمم عمل کرد مورفولوژیش 3%نرمال بود،نه از عید خوشم میومد نه از مهمونی ،از همه فرار میکردم،فکر میکردم دشمن شاد شدم،خیلی سخت بود ولی گذشت وقتی بتام مثبت شد دوتا سرم ivigزدم روزی دوتا هپارین،شیاف سایکلوژست،آسپرین،و مکمل ها،خدا رو شکر تا حالا خوب پیش رفته غربالگری هم خداروشکر گفت سالمه ،من تو تمام این لحظه برای همه منتظرا دعا میکنم چون با پوست و خونم تمام این مراحلو گذروندم و میفهمم شماها چی میکشین و در اینکه مصلحت خداست اصلا شک نکنید چیزی که بعدا برای منم ثابت شد ،به امید مامان شدن هممون
آرزوهایت را کنار نگذار ،دنیا بالاخره مجبور میشود با دلت کنار بیاید
منم دلم خیلى نى نى مى خواد الان جورى شدم که فکر مى کنم تا اخر عمرم همش سقط مى کنم و هیچ وقت از سه ماهگى بالا تر نمى رم هر کس بهم مى رسه مى پرسه خبرى نیست واقعااااااااااااا دشمن شاد شدم با اینکه خسته ام مى ترسم عصبى شدم اما ته دلم یه نور امیدى به بخشش خدا هست یه چیزى ته دلم مى گه منم یه روزى مامان مى شم
سلام خانوما . من هم توی 6 تا 3 سال گذشته 3 تا سقط داشتم . الان یه سالی میشه جلوگیری نکردم ولی باردار نشدم .همه آزمایشها رو هم دادم تو صارم هیچ مشکلی نداشتم . یه دکتر خوب بهم معرفی کنین لطفا. خیلی ناراحتم . سن خودم و شوهرم داره بالا میره . نگرانم .
دکتر سهیلا عارفى دکتر جلیل پاکروش دکتر محسن معینى این سه دکتر هم توى زمینه سقط مکرر هم توى نابارورى از همه متبحر تر هستند انشاالله که نتیجه مى گیرى ازمایشات سقط مکرر رو کامل دادى دلیل سقط ها تون مشخص شده سقط ها توى چند هفتگى بودند
سارا جان امبولى یعنی جدا شدن لخته خون و حرکت سرگردان اون تو بدن. به دکترت گوش کن. برات دعا میکنم زود خوب شی. دکتر عارفی میری؟ اسپیرینی که میخوری لایه پوشاننده انتریکی (روده ای) داره؟ بهتره داشته باشه چون روده و معده رو اذیت نمیکنه.
سارا بانو حون به دکترت اعتماد کن ..دکتر معینی که کارش عالیه.... احتمالش زیاده همورویید یا چیز دیگه ای باشه. در مورد فرگمین نمی دونم ولی من هپارین میزنم اسپرین هم مصرف میکنم....اکثرا این دو تارو با هم دارن.خداروشکر هم تا حالا مشکلی پیش نیومده.