2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا جونم ....همه چی با نظر دکترته...ولی معمولا دکتر ها هپارین رو برا کسانی مثل ما که سابقه سقط مکرر داربم تا ماه اخر ادامه میدن...دکتر من تا حدود ده روز بعد از زایمان هم ادامه میده بعد قطع میکنه... هپارین زدن هیچ.مشکل خاصی نداره....من که حاضرم روزی سه تا هم بزنم...ولی ایشالا به سلامتی برام بگذره...
خدایا شکرت.....
البته سارا جون دیدم برا بعضی ها مثلا کسایی که ای وی اف کرده بودن دکتر بعد از یه مدت هپارینشون رو قطع کرد...ولی ما که مشکل ایمنی و انعقادی داریم هیچ وقت این ریسک رو نمی کنن....
خدایا شکرت.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله زهرا جان منم بعد سقط پریم نامنظم شد ولی تو الان اگه تخمک خوب داری باردارمیشی نگران نباش بخدا توکل کن اقدامتو داشته باش شاید گرفت ولی اگه نشد حتما آزهارو بده بهتره
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
ممنون از راهنمایی هاتون انشالله نتیجه کار را میام خبر می دهم
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام سارابانو جون ببخشید که دیر جواب دادم، ظاهرا جواب سوالتو از دکتر گرفتی ببین بهتره که دارو رو توی یخچال بزاری ، این هم نظر دکتر هستش و هم نظر دکتر داروساز، فقط مراقب درجه یخچال باش ینکه چرا دکتر فرگمین داده، من توی دو تا از سقطام کلگزان زده بودم و اثری نداشت ، البته کلا اولین بار داروی فرگمین برای مشکل انعقادی در سقط شناخته شده و چون توی ایران کمه از هپارین و یا سلگزان استفاده میشه
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=8429 سلام بچه ها بیایید تو این کلوپ برای برآورده شدن حوائجتون تو ختم سوره یس شرکت کنید
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
بچه ها یه سوال دارم خیلی مغزمو مشغول کرده بخدا نمیخوام انرژی متفی بدم منم مثل شماها 6تا سقط نامعلوم و تو ماههای مختلف داشتم اما امیدمو ازدست ندادم مگه نمیگن دعا کنید نستجاب میشه من هردفه یس و کلی دعا و چله دعا و نذرو نیاز میکنم ولینمیشه شبای قدر بارداربودم سه سالش نینی توشیکم داشتم احیا میکردم واز ته دل خدارو صداکردم پس جرانشد دارم دیوونه میشم انواع دارو و دوا دکتر بازم نشد کنارش این همه دعا و توسل باور کنید خدای ناکرده نمیخوام کسی رو به شک بندازم نیخوام یکی توحیهم کنه از شک دربیام
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
هیام جان منم همیشه این سؤال تو ذهنم بوده. باید خودت به یه ارامش و جواب ذهنی برسی. بعضیها میگن وقتش نبوده، یا مصلحتشو بعدا میفهمی. مثلا من خودم هوموزیگوتم و اگه شاید بار اول میشد بچه بخاطر کمبود فولیک اسید با ناراحتی عصبی نخاعی میامد. واسه دومی و سومی هنوز هیچ جوابی ندارم 😛 سارا بانو من تجربه ندارم ولی بذار یه سرچ بزنم ببینم چیزی تو سایتای انگلیسی هست؟