2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تمام ازمایشات رو انجام دادم فقط مشکل ایمنى دارم که توى باردارى بعدى علاوه بر دارو هاى قبلى باید پردنیزول و سرم اى وى اى جى هم استفاده کنم دارم دیونه مى شم نمى دونم این دفعه برام مى مونه یا نه یه دوره پردنیزول استفاده کردم ولى پریودم به هم ریخت دو ماه هست که قطع کردم ماه پیش با پروژسترون پریود شدم این ماه هم که هیچى پریود نشدم نمى دونم چى کار کنم تا خواستیم اقدام کنیم پریودم این جورى شد حالا تا کى منظم بشه تا کى حامله بشم ایا بمونه دارم دیونه مى شم اگه کسى تجربه داره کمکم کنه
سلام دوستان من برای بار اول میخوام سلکسان بزنم میخوام شرایط تایید بیمه رو بدونم لطفا اگه اطلاعات دارید به من بگید باردارنیستم میخوام میکرو کنم درضمن دکتر شخصی نوشته بیمارستان ننوشته برام
به خدا نگویید مشکلی بزرگ دارم بلکه به مشکلات بگویید خدایی بزرگ دارم.
سارا بانو من امپولام رو توى یخچال نمى زاشتم امپول هـپارین و سلکسان مى زدم اپژوهش من تمام مدارک سقط هم رو بردم بیمه تأمین اجتماعى برام پرونده باز کرد و دکتر هر دفعه دارو هام رو توى دفتر چه مى نوشت مى بردم تأمین اجتماعى تأیید مى کرد مهر مى زد مى رفتم هلال احمر مى گرفتم بهتر زنگ بزنى تأمین اجتماعى خودت سؤال کنى و مدارک رو بپرسى قیمتش خیلى کم مى شه اما واقعا کارى نداره از دفعه هاى بعد برى فقط کافى هست دکتر توى دفتر چه بنویسه شاید نیم ساعته تاییدیه بگیرى
سلام دوستان. نارین و فاطمه جان بیاین از خودتون خبر بدین. منم چند روز پیش رفتم هیستروسکوپی. دکتر گفت سپتوم داشتی و برداشتم. از روز بعد از عمل هم که داروها رو یه عالم هست رو دارم مصرف میکنم: استروژن، انتی بیوتیک، پروژسترون، پردنیزولون، اسپیرین، فولیک اسید، ب٦، ب١٢، کلسیم. از روزی که استروژن میخورم بی خوابی و خارش بدن گرفتم! دوستای گلم اگه از تجربیاتتون بگین خیلی عالیه!
راستی من تو بارداری قبلیم، سقط سوم، سلکسان زدم( تو یخچال نگهداری میکنم)، ولی دکتر واسه ایندفعه گفته پردنی مصرف کنم واسه ٢ ماه. سلکسانم که رو شاخشه با اینکه دلیل واسه مصرف نداره!
راستی سارا بانوی عزیز، منم ممکنه بارداری خارج از کشور باشه. به اندازه مصرفت میخری از ایران و با خودت میبری یا از اونجا تهیه میکنی؟ اخه اونور به این اسونی نسخه سلکسان یا فرگمین نمیدن! تازه ایران خیلی خیلی هم ارزونتره.
سارا جان میشه بگى مشکلت چى بود و چه ازمایشاتى رو دادى تقریبا داروهاى من هم مثل شماست عزیزم پردنى رو بعضى ها تأثیر بد مى زاره و پریود نمى شن منم از اون جمله بودم با خوردنش پریودم بهم ریخت و الان با پروژسترون پریود مى شم خالم براى یه مشکل دیگه این قرص رو خورد و سه ماه پریود نشد از دکتر سهیلا عارفى که همین قرص رو تجویز کرده بود پرسیدم گفتند روى بعضى ها این جورى تاثیر مى زاره
هلیا جون میشه بیای بگی چیکار کردی ؟ منم متاسفانه بازم امروز رفتم سونو گفتن فقط ساک حاملگی و 6 هفتس درصورتی که من الان باید 10 هفته و 4 روزست منم حالات بارداری هنوز دارم باید برم هلال احمر قرصو سقط بخرم خیلی سخته جرات نکردم برم بخرم میگین چیکارکنم بازم صبر کنم یابتابدم؟
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت
منم دکترا توش موندن دوبار بارداری پوچ و یه 23 هفته و و 35 هفته توشکمم فوت شدن و یه 14 هفته والانم پوچ نمیدونم دیگه به کجا پناه ببرم یه سقط پیش معینی و الانم پیش عارفی هرچی آز بود تو دنیا من دادم والان آخرین تیر هم فقط پی جی دی خدا بخیر بگذرونه
خداوند هرگز دیر نمیکند و راه باز گرداندن را می داند . خدایا شکرت