2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مریم گلی عزیزم ممنون که جواب دادی عزیزم تا آخر بارداری روی شکم زدی ؟ دیگه اینکه آمپول نیاز به هواگیری که نداره ؟ تو در یک ساعت بخصوص تزریق میکردی یا هر وقت میشد /؟ فکر کنم از سلکسان خیلی بهتر باشه چون برای من هم نه درد داره نه کبودی ولی دوستایی که هپارین یا سلکسان میزنن میگن که کبودی و درد داره البته من بعد از اینکه تزریق میکنم تا جذب بشه 20 دقیقه یکم از داخل سوزش داره
بچه ها دکتر لنفوتراپی برایه من نوشته بنظرتون خطرداره یا نه لطفا راهنمای کنید
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هلیا جان واقعا متاسفم برای من هم هر دوبار پوچ بود اولی رو توی هفته 9 دومی روی توی هفته 10 شایدم 11 سقط کردم سر اولی همش میگفتم نکنه داشته رشد میکرده و خیلی عذاب وجدان داشتم سر دومی دو تا آزمایش خون بتا دکتر برام نوشت به فاصله 48 ساعت از هم باید میدادم دکتر گفت اگه دو برابر شده باشه یعنی داره رشد میکنه و امیدی هست که بعد از اینکه آزمایش دومو دادم دیدم 2 برابر نشده یعنی پوچ بود و باز کورتاژ کردم عزیزم اول از همه تو هم آزمایش بتا تیتر بده به فاصله 48 ساعت ایشاله که 2 برابر میشه و برات میمونه ببعد اینکه اگه خدای نکرده پوچ بود و سقط کردی حتما حتما برو آزمایش بده و ببین علت چی بوده اگه من بعد از اولین بارداری پوچم ازمایش داده بودم و علت که به خاطر لخته شدن خون و نرسیدن خون به جنین ود رو میفهمیدم دومی پوچ نمیشد برات بهترینها رو آرزو میکنم کاملا درک میکنم تو چه روزهایی هستی ..توکلت به خدا باشه ..بیخبر نزار مارو
سلام شمیم جون...نمیدونم دوستم... کاش بیای کلوب سقط مکرر... اونجا یکی از بچه ها هست ..دکتر به ایشون هم لنفوتراپی داده..ولی دکتر ابن سینا گفته این روش دیگه تو دنیا منسوخ شده و عوارض زیادی داره.(دکتر زرنانی توی این سینا بهشون گفته) ازمایش apca مشکل داشته برا شما؟ البته اطلاعات من در همین حد بود.
خدایا شکرت.....
سلام هلیا جان منم پنج بار بارداری پوچ داشتم وعلتش هنوز مشخص نیست سارا بانو شما علتش لخته شدن خون نبوده چون اکثرماهایی که بارداری پوچ داشتیم هم خونمون مشکل لخته شدن داشته که باز هم با امپول وقرص پوچ شد شما چه دارویی استفاده کردی برا نینیت که پوچ نشد؟هلیا جان همون کاری که سارابانو جون گفت انجام بده هر چی خیرته عزیزم
فاطمه جان بله من آبکا مشکل داره ایمنی بالا دارم نمیدونم چه کنم دوستم مگه اینجا سقط مکرر نیست تایپیکش
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سارا بانو جان و مهر حنا جون سلام ممنونم از راهنمایی هایتان این چهارمین باری است که باید سقط کنم خیلی سخته دارم دیوانه میشم پس چرا الان توی هفته نهم به لک نمی افتم چرا هنوز علاءم دارم کمی تهوع زود گرسنه میشم و درد سینه مگه نباید این علاءم قطع بشه
من فکر مى کنم به غلظت خون نگاه مى کنه هـپارین با سلکسان که فرقى اصلا نداره یکى إیرانی و یکى خارجى هست اما فرگمین قوى تر من توى باردارى قبلى سلکسان استفاده کردم نتیجه نداد این بار باید فرگیمن استفاده کنم
پس خدارو شکر که بهم فرگمین داده دکتر به من گفت چون قراره بری خارج از ایران زایمان کنی این آمپول اونجا بهتر گیر میاد تا سلکسان ولی دیگه چیز دیگه ای از تفاوتش نگفت بچه هایی که سلکسان میزنن ظاهرا تزریقش درد و کبودی داره من با فرگمین خیلی راحتم خدارو هزار مرتبه شکر