|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سارا جان من سه تا سقط دقیقا توى هفت هفتگى پس از مشاهده ضربان قلب داشتم شما چى چند تا سقط داشتى توى چند هفتگى ضربان داشتند در حال حاضر دکتر من دکتر عارفى هست شما پیش کى مى رید
سارا جون ایشالا که با این عمل هیسترو که انجام دادی رحمت کاملا اماده شده برا بارداری بعدی. عزیزم منم همه این داروها رو می خورم. بارداری قبل با اینکه هپارین زدم ولی نشد....ولی خداروشکر الان با این داروها و دوماه زودتر مصرف پردنی نی نی رشدش خوبه....تا ایشالا ببینیم خدا چی می خواد
هیام جونم واقعا از شنیدنش خیلی ناراحت شدم...خیلی سخته... نمی دونم چی بگم.... ایشالا که زودی مشکلت حل بشه و بارداری خوبی رو طی کنی.... منم یکی از دوستام مشکلش پثه ماست...یعنی همه جا بهش گفتن دیگه اخرین راهت اینه که یا پی جی دی بشی...یا تخمک اهدایی.... عزیزم اگه دکترت بهت این راه رو پیشنهاد داد به دکترت اعتماد کن و توکل به خدا کن ...ما دیگه نه جسممون و نه روحمون توانایی تحمل یه سقط دیگه رو نداره.... برات ارزوی موفقیت می کنم دوستم....نگران هم نباش....بوس
فاطمه جان مرسی از خبرات. به امید خبرای خوشتر. راستی هپارین هم میزنی؟ توکل به خدا جون واسه من أولی أصلا به تشکیل قلب نرسید،سقط فراموش شده بهش میگن. دومی پوچ بود. سومی بتام از ١٠٠ همین حدودا بالاتر نرفت.
راستی یه سؤال از دوستای باتجربه: اگه هپارین رو فقط تا سه ماه اول که خطر سقط بالاست مصرف بشه و بعد قطع بشه أیا مشکلی إیجاد میشه فکر میکنیم؟ کسی تجربه داره؟!
دوستایی که مثل من گیج شدید برای تزریق فرگمین و هی به این و اون مسیج میدید و به انتظار جواب اونها هی چشمتون به صفحه سفید میشه و جواب نمیگیرید خدمتتون عرض کنم که دیروز از دکتر سوال کردم بابت نگهداری فرگمین توی جای خنک .. خودم سایت انگلیسی نگهداری دارو رو خونده بودم نوشته بود زیر 25 درجه ولی در یخچال نگهداری نشه ولی دکتر گفت توی یخچال با درجه کم بزار و با زاویه 90 درجه دور ناف تزریق کن من دو روز بیرون یخچال گذاشتم و بعد از تزریق جای تزریق به شدت میسوخت خواستم در جریان قرار بگیرید تا مثل من هی دچار سردرگمی نشین
سارابانوی عزیز ممنون از اطلاع رسانی. منم همون جور که گفتم تو یخچال نگهداری میکردم. در ضمن رو یوتیوب ویدیوهای خیلی عالی واسه تزریق گذاشتن. انگلیسیه ولی خیلی گویا و مفید.
سلام تو را به خدا یکی به من کمک کنه شنبه رفتم پیش دکی برای چکاپ بعد از سقط(6هفته از سقطم می گذشت) روز 12 سیکل بودم سونو کرد گفت فولیت خوبه برو اقدام از فردا یک شب در میون به مدت 4 شب از آخرین شب اقدام هم شیاف پروژسترون بزار ولی من با اصرار خودم خواستم آز های سقط مکرر (ایمنی انعقادی) را بدم اون هم نوشت و گفت روز 2 یا3 پری آز ها را بدم و 3 روز بعد از اتمام پری عکس رنگی بنداز من هم پیش خودم فکر کردم حالا که این ماه فولی خوب داشتم برم اقدام اگه نشد و پری اومد برم آز و عکس روز 13 و 15 پری اقدام کردم ولی از دیشب که روز 16 پری بود ترشحات خونی خیلی کم رنگ دفع کردم که امروز هم بیشتر شد و تو تخمدان سمت راستم احساس درد می کنم و کمی هم دل دردهای شبیه به شروع پری حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به اقدام امشب و پس فردا عمل کنم یا کلا بی خیالش بشم و شنبه برم دکتر؟ یعنی من تو روز 17 سیکل دارم پریود میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی بوده که بعد از سقط پری هاش اینقدر به هم بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه کسی تجربه اش را داره کمکککککککککککککککککککککک
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سارا جونم مرسی عزیزم.بله من هپارین می زنم. روزی دو تا هپارین 5000. هیام جونم ممنون از دعات....منم اگه قابل باشم برات دعا میکنم دوستم.... زهرا جون کاش بدون ازمایش و اینا دوباره اقدام نمی کردی.....هر چند درکت میکنم که برا باردار شدن دوباره ذوق داشته باشی.... به نظرم برو دکتر ببین علت این خونریزی چیه...بعد تصمیم بگیر چی کار کنی