2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
دوستای عزیزم دعای خیرتون را نیازمندم جمعه یا شنبه انتقال دارم منو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
زهرا جان من زایمانم طبیعی نبوده ولی حالا می گم شاید بدردت بخوره... زیاد نگران نباش اگه خداروشکر بقایایی چیزی نبوده....زایمان زودرس مثه یه زایمان به موقع خونریزی خواهی داشت...من تا 50 روز لکه بینی داشتم...خیلی سخت بود...ولی جون دکتر گفت طبیعیه نگرانش نشدم... ولی در مورد کم و زیاد شدن یادم نمیاد چه جوری بوده... حالا ایشالا بچه هایی که زایمان طبیعی کردن هم بیان از تجربشون بگن
خدایا شکرت.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه جون ممنون که همیشه جواب سوال هام را با دقت میدی خدا را شکر مثل اینکه از دیشب خونریزیم به اتمام رسیده و پاک شدم امیدوارم مثل سقط قبلیم اولین پریود بعد از سقط مثل همیشه سر موقع بیاد، برام دعا کنید.
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلاااام خوبین ؟؟؟؟؟؟ سونیااااااى عزیزم دارم روانى میشم از خبرى که در موردت شنیدم . باورم نمیشهههههه . خدایا شکرت . قربون بزرگى و حکمتت ولى سونیاى نازنین چقدر بکشهههههه. توکلت به خود خدا . الهى که روزگار برات از این به بعد به خیر بگذره و واقعا متاسفم واقعااااا . فقط از خدا میخوام بهت سلامتى و صبر بدههههه . قربونت برم الهى دوست گلم شرایگین جون و نگار جون بسیار بسیار واستون خوشحالم . الهى که در کنار فرشته هاتون خوش و خرم باشین . شکر خدااااا میبوسمتون منم که داداشم دیگه داغونه دعا کنین خدا بهشصبر بده و این دو هفته درمانش به خوبى طى بشه . خودمم که دىروز روز 13 بعد اى یو اى بود که لک و خونرىزى قهوه اى داشتم. امروز قطع شده. توکل به خدا ببینم چى میشه همه دوستان جدید با تجربه دردناک و تلخ سقط و زایمان زودرس از خدا میخوام به حق این ماه عزیز فرشته هاتون رو بهتون بده و هیچ زنى رو ازرده و در حسرت ارزو نزاره . مواظب خودتون باشین و تلاش کنین . نا امید نشین . وقتش که رسید روزى ما هم میشه مادر لشىم . زمانش باید برسه که امیدوارم به زودى باشه مهربانى جونم از خدا میخوام فرشته هات محکم محکم بهت بچسبن و تا اخر عمر کنارت باشن . به امید خدا
سلام دوستان لیلا خدا کنه به این روزای عزیز حال داداشت خوب بشه خیلی واقعا سخته در پناه حق باشه خودتم انشا.. همه چیز برات براحتی طی بشه ونی نیت بیاد بغلت نارسیس من که از کاریوتایپ ندادم یعنی دکترم درمورد کاریوتایپ که لازمه بدم بهم چیزی نگفت حتما لازم نبوده .. زهرا جون با نداشتن استرس و فراموش کردن روزای سخت میتونی دوباره مثل روز اول امیدوار باشی ایندفعه نی نی تو سالمبغلت کنی برا مهربانی هم ارزوی موفق دارم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به دوستان نی نی سایتی عزیز امشب شب بزرگی است بیایید همه مریض ها و به خصوص بچه های نی نی سایتی را به نیت برآورده شدن حاجاتشون به طور ویژه دعا کنیم. نماز و روزه هاتون مورد قبول درگاه حق ،خیلی خیلی خیلی التماس دعا. برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات یادتون نره.
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
منم بعد از یکسال تلاش با دارو و هاش ام جی باردار نشدم و بلاخره معینی 10 تیر تو روز 18 با 16تا گونال اف تونست ای یو ایم کنه .....روز 24 تیر ازمایشم بود و بیبی مثبت شد و خونریزی شروع شد . دو روز قبلشم لک قهوه ای دیدم . گیرک تا الان . زنگ زدم معینی چون اونروز بتام 8 بود ولی فرداش بیبی پررنگتر شد و بتام شد 14 و همچنان خونریزی . زتگم زدم دکتر معینی گفت دوتا پروژسترون بزن و سه روز بعد برای اطمینان از خارج رحمی سونو بشو . همچنانم خونریزی داشتم. دوباره معینی زنگ زد بعد از خوندن اس ام اسم که بارداری قابل قبول نیست ولی چون داره میره بالا چند روز دیگه ازمایش بده بره بالای 20 قبوله . دیروز 19 بود . بعدش رفتم همین ابادانم دکتر . اونم گفت باردار نیستی ولی چرا داره میره بالا خدا داند . از طرفی گفت چون نمیشه راحت گذشت ازش دوتا پروژسترون رو بزن و هر 12 ساعت شیاف بزن . یکشنبه بازم بتا بده اگه بالا رفته بود که هیچ دارو شروع میکنیم که بعدا سونو بشی از لحاظ نوع بارداری ولی اگرنه بارداری منتفیه . توکل به خدا . الان خونریزیم خیلی کم شده . و البته روز 4 پریودمم هست ههههههه....بیبی چکم پررنگتر شده . 24 تیر 8 بوده . 25 تیر 14 ...26 تیر 19
مهر حنا جون برات ارزوی بهترین ها رو دارم ایشاله این دفعه صاحب یه نینی ناز میشی.لیلا جون الهی بمیرم برات اخه چرا اینجوری میشی و ایشاله خدا بهت بهترینشو بده به خدا همش براتون دعا میکنم .عزیزم سونیا چش شده نگران شدم؟؟؟؟؟؟؟لیلا جون ایشاله داداشت هم خوب میشه میشه بپرسم مشکلش چیه ..
خدایا دوستت دارم