2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ممنون مهدیا وشرایگین عزیز رفتم از دادم مثبت بود اما خیلی کم بود بتا دکتر گفت سه روز بعد تکرار کن سه روز بعد قبل از ازمایش افتادم به لکه بینی وبتا هم منفی شد حالا هنوز خونریزی شدید ندارم نمیدونم پوچ بود یا چی حالا سه روز دیگه میرم سونو شما نمیدونید درمان بارداری پوچ چیه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای وای چی شد سقط شد ؟ چقدر بد ...... اگه همه از مایشهای انعقادی و سقط مکرر داداه باشی و از اسپرم خوب باشه باید سراغ تخمک رفت اگه اونم خوب باشه باید از کاریو تایپ بدیاگه اونم خوب علت ناشناخته هست برو ای وی اف کن تا از سلانت جنیینها مطمین بشی راستی حتما از دکتر بخوا ببینه چطوری باید ببینه لانه گزینی مشکل داره یا نه..... نگرانی هم بخودت راه نده عزیزم ایشا.. خدا ناامیدمون نمیکنه من دارم فردا میرم مشهد برا همه شما دعا میکنم خدا ناامیدمون نکنه و امام رضا علیه سلام واسطه بشه ...... به امید خدا
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون من با اینبار 5بار سقط پوچ داشتم ازمایشاتم انجام دادم مشکل انعقادی دارم ولی اون ربطی به پوچ بودن نداره /تخمک منظورت چه ازمایشیه که باید انجام بدم؟ لانه گزینی چطور مشخص میشه که مشکل داره یا نه؟
جسم زد تو سقط هایقبلی دیده میشد؟ اگه میشده پوچ بودن رد میشه اگر نبود پوچ بو د باید از همه نظربرسی بشی با دکترت مشورت کن ..بله مشکل انعقادی ربط داره وقتی رشد متوقف میشه نمیزاره رشدکنه درنتیچه ادامه سلول متوقف میشه .... از دکتر بپرس چطوری میتونم از کیفیت تخمکهام مطمین بشم یا لانه گزینی ..... منم دقیقا نمیدونم ولی همه اینا باعث ختم بارداری میشن...
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
دوستای خوبم سلام اگه در بارداریتون آمپول فراگمین میزدید میشه منو راهنمایی کنین ؟ اول میخواستم بدونم که آیا باید توی یخچال بزارم یا نه آخه روش نوشته در دمای -25 درجه ولی توی بروشور نوشته در دمای اتاق دیگه اینکه همه رو باید روی شکم بزنم ؟؟؟؟ و اینکه بعد از 8 ماه زدن آمپول مشکلی نداشتید شما ؟ مثلا ریزش مو یا اینکه کبودی بیش از حد قرمزی ؟ خارش ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین راستی من با زاویه 45 میزنم درسته ؟؟؟؟؟ مریم گلی جان شما ظاهرا فراگمین میزدی تروخدا راهنماییم کن
سلام هلیا جان. فرستادن جنین به ازمایشگاه برا پاتولوژی جنینه....اگه خداینکرده جنین مشکل ژنتیک داشته باشه مشخص میشه. شما ازمایشهای تخصصی سقط رو انجام دادین؟فکر کنم این اولین و مهمترین کاریه که برای سقط مکرر انجام میدن.
خدایا شکرت.....
سلام فاطمه جان هر آزمایشی بود انجام دادم الان هم دکتر آزمایش جدیدی برام نوشته برای سیستم ایمنی پاتولوژی هم سه بار جنین را فرستادم مشکلی نبودامروز قراره جواب آزمایش را به دکتر نشان بدم
دوستان من الان توی هفته نه هستم آخر هفته 8 سونا دادم پوچ بود یکبار هفته7 هم سونا دادم پوچ بود هر دو بار واژینال بود الان قرص دکتر داده سقط کنم میترسم جنین دیده بشه چکار کنم بازم صبر کنم یا نه پریودام منظمه
دوستان من الان توی هفته نه هستم آخر هفته 8 سونا دادم پوچ بود یکبار هفته7 هم سونا دادم پوچ بود هر دو بار واژینال بود الان قرص دکتر داده سقط کنم میترسم جنین دیده بشه چکار کنم بازم صبر کنم یا نه پریودام منظمه
سلام سارابانو جان من فرگمین رو توی یخچال میزاشتم اما درجه یخچال خیلی کم بود که مبادا امپولا یخ بزنن، البته داروخانه میگفت دمای محیط خوبه براش اما من اونجوری خیالم راحت تر بود من توی شکم و دو طرف ناف میزدم ، با زاویه نود درجه یعنی صاف فرو میکردم ، جاشون بعضی وقتا قرمز یا کبود میشد گاهی هم هیچی فرگمین خون رو رقیق میکنه حتی اگر عوارضی داشته باشه ریزش مو نداره