2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام جوجو ازمایشای منو دیدی تو صحفه 469 دکتر اونا رو ازت گرفته اگه تهران باشی دکترها تمام ازمایشای سقط مکرر میگیرن اگه بری پیش معینی و مرکز فوق تخصص سقط مکرر ابن سبنا هم با دو جلسه بعد از ازمایشا میتونستی مشکلتو بفهمی عزیزم بعضی دکترها تا 3 چهارتا سقط رو موردی نمیدونم در ضمن اگه ازمایشای که ازت گرفته مثل ملا من باشه تقریبا کامله ولی داروهای اخر سقط مکرر اس ا یا همون اسپرین و هپارین و پردنیزولون وپروژسترون و اخر اخرش سرم ای وی ای جی هست حتی کسانی هم که همه ازمایشهاشون خوب بوده این دارو هارو داشتن حتی اگه خدایی نکرده با استفاده از این داروها دوباره سقط کردن اگه میتونی این دکتر یا این مرکز که بهت گفتمو برو
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسلام به همه خوبین انشالله؟؟؟؟ من یک و نیم ماه هست فهمیدم برادرم سرطان دهان داره و دوران بسیار بسیار سختى بهمون گذشته. عمل کرد و بعدش قرار بود عملى کنه که تکلمش هم از دست بده که سه بار کنسل شد و گفتن اول پرتو درمانى و شیمى درمانى مى کنیم .دو هفته گذشته از درمانش ولى شش هفته دىگه مونده و هى داره ضعىفتر میشه ولى توکل به خدا و التماس دعا دارم از همتووووون. دلم خىلى شکستست وداغونم و فقط و فقط امىدمون به خداست واسه همىن نبودم این مدت اردىبهشت باىد مىرفتم معىنى نرفتم .تا خواست خدا نوبتم رسبدىد به عا فى.رفتم . عارفى خوب و مهربون بود و ىه عالمه مولتى وىتامىن داد و گفت لتروزول خارجى و گونال بخر و بىا اگه شوهرت خوب بود طبىعى و اگر نبود اى یو اى. ازماىشاتى هم نوشت. تمام نسخه هاش متاسفانه یک میلیون و دویست شد .فرداش رفتم معىنى سونو واژینال که گفت پىازى به اىن ازماىشا نىست و ولخرجى الکى هست چون تمام داروها براى شما استفاده میشه و چه فرقى مىکنه کجاى کار هستین. با اىنکه عورفى مهربون بود ولى بازم با شوى تصمىم گرفتىم با معىنى ادامه بدیم . خلاصه توى پرى هههم سونوم کرد و ده تا لتروزول داد و ده تا گوناب که توى 5 روز بزنم و پنج شنبه دیگه برم سونو.هر دو دکترم معتقد بودن که فقط دوبار و اگر نشد و یا تخمدانات به تحرىک پاسخ خوب ندن میرى تو سیکل اى وى اف.بعد از مطب معىنى جواب آز شوى رو گرفتیم که دیدیم واااااااى افتضاح شده. تحرک از 555% به 5% رسیده و مورفالوژى نرمال از 60% به 5% .همه مواردش بد شده . حالا دارو استفاده مى کنم و بعدش میرم معىنى ببینم تکلیفم چیه. توکل به خدا
leila & nini-talaجون برای برادرت سلامتی آرزومندم امیدوارم با سلامتی برادرت و بارداری شما خدا معجزشو بهتون نشون بده. همین امسال
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
حنا جون بله اگه همین فولی رشد کنه چرا که نه؟ سعی کن پروتیین زیاد بخوری.مثل مرغ، گوشت ، سفیده تخم مرغ گرمی جات هم بخور سیاهدونه - دارچین - عسل ...
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
جو جو جون حتما باید این قرص داروها رو استفاده کنی زیر نظر دکتر اخر راه درمانه حتی اگر مشکلی نداشته باشی برو یه دکتر متخصص سقط مکرر این دکترای که زتپنان معمولی میرن فایده نداره
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
بچه ها سلام منم این پنج شنبه سقط سومم رو در هفته 5 یا شش تجربه کردم... همه آزمایشا رو هم تو ابن سینا دادم که سالم بودیم نهایتا گفتن هپارین باید بزنی اما چون بتام مشکوک بود دکترم گفت همون آسپرین بسه .... الانم برای مهر از محسن معینی وقت گرفتم نمی دونم چکار باید بکنم... دلم خیلی میگیره...اما جلوی همسری نمیشه نشون بدم ... کلا حالم اینجوریه... جلوی همسری و بقیه اینجوریم ....
خداوند بهترین حافظ است و او مهربان‏ترین مهربانان است.
سلام دوستان عزیز خوبین همگی
لیلا جونم خوبی ................... ای وای چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داداشت الان خوبه انشالله که به زودی شفا پیدا میکنه
خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا اول بهتون صبر بده وبعدشم انشالله که داداشت به زودی خوب میشه توکلتون به خدا باشه

لیلا جون همون دکتر معینی رو ادامه بده انشالله که نتیجه میگیری دکتر معینی راست گفته ته از مایشامون هم اگه بد باشه همین داروها رو میدن دیگه تهش ای وی ای جی که برای شما تجویز شده وهپارین و اسپرین وپردنیزولون ولووتیروکسین وفولیک اسید دیگه چیزی باقی نمیمونه
مواظب خودت باش لیلا جون وتوکلت به خدا باشه
مریم با جی جون خیلی متاسف شدم ولی چه میشه کردخدا بهت صبر بده تا بتونی با هاش کنار بیای حتما پیش دکتر معینی برو
من یه بار پیشش رفتم که فکر میکنم دکتر عالی بودش که به من گفت همون دکتر خودت رو بده چون من هم همون روش درمان رو دارم وبیخود اینهمه راه نیا تا اینجا