2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
دوستی که گفتی سرم گرونه اره واقعا گرونه باید اول خودتو بیمه کنی در غیر اینصورت هزینه ها کمر ادم رو میشکنه من بیمه تامین اجتماعی دارم و تونستم تاییده بگیرم و چهار تا سرم رو سیصدو چهل و پنج هزار تومن بگیرم یعنی بیمه هشتادو پنج درصش رو میده اما کلی ازم مدرک خواست مدارک سقط های قبلی ازمایشات ایمنی و کلی کپی و فرم و عکس و از ااین جور چیزها برو روبروی پارک لاله ساختمان تایید نسخ دارو ازشون در مورد بیمه ها و این دارو سوال کن حتما راهنماییت میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نارین 1000 امیدوارم دوران خوبی را بگذرونی و از این دوران لذت ببری. بتونی نی نی سالمی داشته باشی. برای من هم دعا کن.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سلام.مرسی از راهنمایی تون.من بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هستم.اما مشکل اینجاست که چون از کلینیک اهدای ابن سینا استفاده می کنم هیچ نامه تاییدیه ای بهم نمی دن که برم بیمه.در ضمن من تا حالا دچار سقط مکرر نشدم و در واقع هر بار که اقدام کردم شکست در لانه گزینی بوده.حالا به نظر شما برای من راهی هست که بتونم از بیمه استفاده کنم؟ البته نوبت ای وی جی ای رو دو روز پیش زدم و اگر نتیجه بده و باردار بشم باید به فکر ادامه راه و راه حلی برای کم کردن هزینه داروهام باشم لطفا برام دعا کنید
بهار جون سلام من در مورد بیمه چیزی نمی دونم ولی میشه بگی ivig را چقد خریدی؟ تزریقش چه جوری بود؟ میشه تنها رفت و تزریق را انجام داد؟
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
ســـــــــــــــــــــــــــتلام مجــــــــدد به همه عزیزان بچه ها من ابن سینا میرم.سه تا سقط داشتم .جنین قلب نداشته الان گفتن باید هیستروسکپی کنی میخوام ببینم تو تهران کجا برم بهتره...بیمه هم قبول کنن...ولی جاش خوب و مطمئن باشه.کسی تجربه داشته؟؟؟
یه چیز دیگه کیا نیزوپرود استفاده کردن؟؟؟؟؟؟ من از وقتی میخورم دچار اختلال خواب شدید شدم....ینی اصلا خواب عمیق ندارم.صبح ها خسته پامیشم....خیلی بده...فکر کنم این قرص رو هیپوفیز اثر میزاره و نمیزاره به خواب بری! کسی اینجوری بوده؟
بهار جون ممنون من باید تزریق کنم.حتما باید همراه داشته باشم؟ می تونم تنهایی برم؟ حالا شما باید از این به بعد اقدام کنی واسه بارداری؟ موفق باشی عزیزم
سلام سارا جون بیا بالا اولین تیتر بزرگ نوشته نی نی سایت بعد پایین ترش نوشته کلوپ ها قسمت پایینی کلوپ ها که نوشته سایر موارد اولین تایپیک
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
دوستان عزیز سلام، نمیدونم چند نفر از شما‌ها منو یادتون هست،،من پنج بار سقط داشتم الان هم توی هفتهٔ هفدهم هستم،،خواستم از تجربه‌ام بگم ..من پنج تا سقط رو توی کانادا داشتم با اینکه از سه‌ مورد رفتم مرکزی که بفهمن علت چی‌ هست که بعد از کلی‌ تست از من و همسرم گفتن همه چیز نرمال هست و دکتر به من آسپرین داد ..تا اینکه الان یک سالی‌ میشه اومدم انگلیس اینجا رفتم بهترین مرکز سقط و بعد از کلی‌ تست اینجا هم گفتن همه چیز نرمال هست فقط نباید آسپرین بخورم که برام خیلی‌ بد هست و چون گفتن کمبودِ آهن دارم باید قرصِ ویتامینِ D-3استفاده کنم با دوز بالا و از علائم این کمبود این بود که همیشه دستم سرد بود و همیشه هم سردم بود،،خواستم بگم همیشه نباید دنبالِ علتهایی مهم گشت،،توروخدا برام دعا کنید که این حاملگی‌ به آخر برسه،،ایشالا خدا به همه که خواهان هستن نینی سالم بده