2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سارا جون منم سه تا سقط داشتم پیش عارفى مى رم به نظر من هم عارفى خوبه هم پاکروش هم معینى پیش هر کدوم برى خوبه من توى باردارى اخرم هپارین هم زدم نتیجه نداد تمام ازمایشات رو انجام دادم به جز ایمنى مشکل دیگه اى نداشتم که توى باردارى بعدى قرص پردونیزول و سرم اى وى اى جى بزنم نظر دکتر به PGD است سپردم به خدا شما توى باردارى تون چه دارو هایى مصرف کردید ایا ضربان قلب داشت توى چند هفته سقط شد نارین جون شما باردارید الان سرم استفاده مى کنید من که هوش و حواس ندارم البته که قبلا گفتى یادم نیست چند تا سقط داشتى تو چند هفته سقط شد و به جز ایمنى مشکل دیگه اى نداشتید مریم جون به سلامتى زایمان کنى براى ما هم دعا کن
مرسی دوستای عزیز.پاکروش و عارفی و معینی نوبت خوب میدن؟کدومشون تو تشخیص سقط بهترن؟؟من دوتا دکتر خوب میشناختم امروز زنگ زدم .یکی گفت مهر ماه وقت میدم.اون یکی گفت مرداد؟!!: ( دکتر ملک اقصا و شوزا قاضیزاده من سه تا سقط در هفته هشتم داشتم.جنین قلب نداشت. داروها: امپول شکمی سلکسن(جلوگیری از لختگی) امپول پرولوتون اسپرین(برای ایمنی بدن) قرص اهن و ویتامین دی ولی تاثیر نداشت.الان تو ابن سینا میرم.اونا هم بعد از کلی ازمایش دلیل قطعی پیدا نکردن ولی میخوان عمل هیستروسکپی رو روم انجام بدن که ببینن مشکل عبور مایع در لوله ها وجود داره یا خیر که چسبندگی رو از بین ببرن. پردنیزون هم به داروهام اضافه شده.ولی خیلی بده...سقط واقعا ...ادم رو توی بلاتکلیفی و استرس بدی قرار میده...هر بار که جواب سونو میاد خیلی دلم میگیره...امیدوارم این بار هممون جواب بگیریم.تو دوبار اخر حالت تهوع دوران بارداریم وحشتناک بود
سارا جون ایشالا که دیگه این تجربه تلخ بات تکرار نشه. منم سه بار سقط داشتم.الان تحت نظر دکتر طاهری پناه هستم.دکتر خوبیه ازش راضیم.ایشالا اکه خدا بخوا و تا اخرش به سلامتی بگذره. همه این دکترایی که گفتی خوبن رزاقی هم خیلی خوبه. یه دکتر انتخاب کن و تا اخرش پیشش برو تا ایشالا نتیجه بگیری....برات دعا می کنم.....بوس
خدایا شکرت.....
سارا جان منم مثل شما تمام ازمایشات رو دادم فقط مشکل ایمنى دارم در سقط هایى که علت مشخص نباشه اخرین راه PGD است خدا کنه این راه به من جواب بده منم خیلى خیلى اذیت شدم البته این راه هم صد در صد نیست اما من به خدا توکل دارم دکتر عارفى خوبه به من یک ماه بعد نوبت داد فاطمه جون خیلى خوشحالم که باردارى انشاالله به زودى نى نى تو بغل کنى براى من هم دعا کن شما گفته بودى باردارى هاى قبلى تون پوچ بوده اگه اشتباه نکنم
توکل جون ممنونم....اره خداروشکر بارادرم...ایشالا شما هم به زودی باردار بشی...البته یه بارداری سالم و بدون دردسر.... من سقط اولم پوچ بود....دومی با اینکه هپارین زدم ولی توقف قلب 9 هفته داشتم.سومی هم با وجود مصرف هپارین و پردنیزولون بازم هفته بیست نی نی ام پر کشید. ایشالا این دفعه خدا برام بخواد که نی نی ام بمونه.....همه چی دست خداست....اگه خدا نخواد این همه دوا درمون به جایی نمیرسه
خدایا شکرت.....
نارین جان همون رزاقی رفتم. گفته باید یه بار دیگه بری از ایمنی انجام بدی. یه بار رفتم انتقال خون سی دی ٥٦ بالا بود. ولی متخصص ایمنی تو ابن سینا گفت چون ١ ماه بعد سقط بوده جوابش معتبر نیست! دوباره بده. بار دوم رفتم ابن سینا ایمنی رو دادم نرمال بود. تو همین حین باردار شدم واسه بار سوم که از ٤ هفته بالاتر نرفت و دوباره دارو گرفتم واسه سقط. حالا دکترم یه بهونه خوب داره که میگه همون بار اول درست بوده و اگه پردنی مصرف کرده بودی شاید اینجوری نمی شد! حالا دیگه گفته ایندفعه برم ازمایشگاه بهار. در ضمن گفته هیستروسکوپی هم باید بشی:( دوستانی که دنبال دکتر خوبید الان پروتکل درمانی واسه سقط برای اکثرا تقریبا ختم میشه به هپارین ، پردنیزولون، فولیک اسید ٥، اسپیرین، ویتامین دی، ای وی ای جی، پروژسترون، و ب١٢. تقریبا همه متخصصای درمان نازایی و سقط همینا رو میدن. پس اگه با دکترتون راحتین و بهش اعتقاد دارین دیگه دنبال عوض کردن دکتر نباشین.
چه ها جون شما از ازمایش کاریوتایپ میدونید ؟ انجامش ندادین؟ میگن خیلی مشکلا برا همینه ... برا چی هپارین میدن؟ خب وقتی علت معلوم نباشه هپارین دادن تیری تو تارکیه.. سارا و توکل شما ازمایش اسپرم شوهراتون دادن؟ ازمایش ژنتیک بدین اخرین مرحله است هزینش زیاده ولی خب از بلاتکلیفی در میاین یا همه از مایشارو انجام دادین؟ ما چقدر گناه داریم همه حامله میشن خوشحال میشن ما باید تا اول نگرانیمون باشه خدا یا به ما یه نیگاه بکن هیچی از تو بعید نیست که انجام بدی خدا... منم قرص زیر زبونی گرفتم امروز یکیشو خوردم به شدتم سرما خوردم تا شاید زودتر سقطش کنم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
هپارین ، پردنیزولون، فولیک اسید ٥، اسپیرین، ویتامین دی، ای وی ای جی، پروژسترون، و ب١٢. تقریبا همه متخصصای درمان نازایی و سقط همینا رو میدن. خب برا چی اینارو میدن اخه کی ازشون نتیچه گرفته البته اونای که علتش مشخصه اره خیلیم خوبه ولی وقتی علت معلوم نیست واقعا عوارض داره اینداروها همشونو برا خالی نبودن عریضه میدن بگید هر کی جواب گرفته بگه تا ما هم دستودلمون برا این دارو باز شه
توکل جان انشالله جواب بگیری...امید به خدا....من هنوز ایمنی رو برام نگفتن...کاش همه رو یهو بگن...انقدر سقط نکنیم::)! :( مهدیا جان یه ربطایی داره.منظوز از عبور مایع احتمالا چیزایی که در حیطه دانش ما نیست.ولی به من اینطور گفتن که اگر اون مایع ها رد نشن باعث سقط جنینت میشه
اهان یعنی سقط خود به خودی میشن احتمال هیستروسکپی دارن؟ من باید خودم سقط بکنم با کلی قرص به نظرت به هیستروسکپی نیاز هست؟ دعا کنید راحت سقط کنم من اساسا میترسم ولی حواسمو پرت میکنم تا راحت تر باشم
مهدیا جان ماه چند سقط میکنی.؟من تو هفته هشتم با قرص میزوپروستول خودم سقط کردم.زیاد درد نداره.اگر ماهت پایین باشه.اصلا نگران نباش.مثل درد پریوده.ولی چایی نبات و زعفرون بخورید و موقعی که حس کردید داره میاد بیرون شکمو جمع نکنید.تا کامل تخلیه بشه.برای من بقایا موند.یه نکته مهم بگم:وقتی بقایا میمونه بعضی دکترهای پول پرست زود میگن بیا کورتاژ کنیم.ولی بعضیا هم اول قرص میدن تا تخلیه بشه.برای من پیش اومد.من قرص استفاده کردم و در عرض یک هفته بقایا ریخت.هیستروسکپی هم برای کسایی که فکر میکنن نکنه دلیل سقت کرنشون چسبندگی لوله های رحمی باشه.این عمل هم درد نداده چون بیهوشت میکنن.ولی خوب عمله دیکه ادم اسمش میاد یکم میترسه.یه وسیله ای رو میبرن داخل تا رحم باز بشه.همون جا عمل تشخیص صورت میگیره که ایا ایشون مشکل چسبندگی داره یا نه و اگر داشت با زدن یه امپول به اون ناحیه مشکل رو حل میکنن گمونم
سلام مهدیا جون خیییلی ناراخت شدم که داری سقط میکنی منم الان 13روزه از سقطم میگذره وداغونم واقعا سخته بچه ها موقع سقط هیچدارو گیاهی نخورید اگه دارید باقرص سقط میکنید برای رحم خوب نیست بقول یه خانم طب سنتی که من پیشش میرم میگه رحمو گیج میکنه وبچه بعدا نمیمونه ....البته اینها تجربه قدیمیاست گفتم بدونید شاید بدردتون بخوره ..... ساراجونم راست میگه خودتونو جمع نکنید اگرچه سخته .....
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....