2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
سارا جون ممنون به فکرم هستی شنبه رزاقی بودم سونو کرد 6 هفته و 4 روزم بود ضربان هم داشت دوباره دارو هام رو داد گفت برم برا 24 خرداد حالا این وسط یه سری ازمایش دارم با غربالگری که اماده شد و همه چی خوب بود بعد 24 خرداد برم برا سرکلاژ انشاالله تو هم به زودی نتیجه میگیری روز های خوب نزدیکه امیدت رو از دست نده التماس دعا همیشه به فکرت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطمه جون تبریک میگم ایشاله تا اخرش بارداری خوبی داشته باشی تو و نارین دیگه بیاین تو تاپیک تجربیات شیرین بعد از سقط اونجا همه باردارن و از بارداریهاشون میگن یا زایمان کردن و نینی هاشون بغلشونه...
خدایا دوستت دارم
سلام به دوستای قدیمی و جدید امیدوارم همگی خوب و خوش باشید. تبریک ویزه هم برای مامانای جدید. ایشالا تا به آخر بارداری خوبی رو پشت سر بگذرونید و نینی هاتون رو سلامت بغل بگیرید. فردا به امید خدا دارم میرم برای زایمان. اومدم از همتون بخوام که برام دعا کنید. هیچ وقت اون روزهایی تلخ سقط رو فراموش نمیکنم. روزهایی که ادم فکر میکنه دیگه دنیا براش به آخر رسیده..... ولی واقعا درک کردم که خدا خیلی مهربون و بزرگه و ما آدمها هیچ وقت نباید از لطف خدا نا امید بشیم. از خدا میخوام خواسته دل همتون رو هر چه زودتر برآورده کنه و دلهای شکسته رو شاد کنه. اگر قابل باشم برای همتون سر زایمان دعا میکنم. شما هم منو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید دوستای گلم. همگیتون رو به خدای بزرگ میسپارم و بهترینها رو براتون آرزو دارم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام نارین جونم....چه خوب شد که اومدی.... خیلی تو فکرت بودم....خداروشکر....منم سونو روز دوشنبه انجام دادم 4 هفته بود.... خیلی به هم نزدیکیم....ایشالا با هم دیگه این روزها رو میگذرونیم... منم احتمال خیلی خیلی زیاد سرکلاژ میشم چون دفعه قبلم سرکلاژ شدم.ولی هنوز دکترم چیزی نگفته. شرایگین جونم مرسی عزیزم.. ایشالا شما هم به سلامتی زایمان می کنی.....ما باید بیایم از تجربیات شما استفاده کنیم.
خدایا شکرت.....
نارین جونم دارو چی مصرف می کنی؟ به من هپارین 10000 داده روزی یه دونه... پردنیزولون و اسپرین و دوفاستون و سلنیوم و ب کمپلکس و فولیک اسید هم استفاده میکنم.... مراقب خودت باش عزیزم.....
خدایا شکرت.....
فاطمه جان تبریک میگم عزیزم. انشااله همه چی خوب پیش بره. بتات هم خیلی خوبه. نارین جان خیلی خوشحال شدم عزیزم که همه چی خوبه. مریم جان انشااله زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم.
فاطمه جان من سلکسان 40 میزنم که برابر دو تا هپارینه که روزی یه دونه به شکم میزنم روزی دوتا پروژسترون عضلانی دارم و شبی یه سیلیکوژست 400 شیاف بعد روزی دو تا پردنیزیلون و کلسی کیر و بی 6و اسید فولیک هر 28 روز هم 4 تا سرم ای وی ای جی باید بزنم
نارین جونم دکترم طاهری پناه. خودم همش فکر می کردم شاید سرم هم بهم بده....ولی نداد.... به نظرت ازش بپرسم در مورد سرم ناراحت نمیشه؟اخه بعضی دکتر ها حساسن بهشون بر میخوره نظر بدی...
خدایا شکرت.....
نارین جونم دکترم طاهری پناه. خودم همش فکر می کردم شاید سرم هم بهم بده....ولی نداد.... به نظرت ازش بپرسم در مورد سرم ناراحت نمیشه؟اخه بعضی دکتر ها حساسن بهشون بر میخوره نظر بدی...
خدایا شکرت.....