2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بچه ها من سقط کردم ودکتر گفت یه تیکه مونده دارو داده ان شالله دفع بشه بچه ها چرا بعضی ها به سرم احتیاج دارن ولی بعضی ها فقط با قرص پردینزول نتیجه میگیرن یعنی مربوط به سی دی مارکرها هست کدومشون اگه عددش تو رنج نباشه احتیاج به سرم هست
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
بچه هایی که سقط کردن بعد چند وقت اقدام کردن وباردارشدن والان با دارو دارن نینی هاشون بسلامتی بدنیا میاد شرابگین شما از وضعیتت میگی ؟
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
سلام سمیه جون من دفعه هایی که سن حاملگی کم بود و سقط شد بعد از سه سیکل بهم اجازه بارداری دادن. این دفعه که هفته بیست سقط کردم گفت باید 6 ماه صبر کنی... خداروشکر که دفع شده...خودتو نگران نکن...به اینده فکر کن و نی نی که ایشالا تو بارداری بعدی میاد بغلت....بووس
خدایا شکرت.....
سلام بچه ها من دوباره باید سقط کنم لطفابیاین تجربه دوباره باردارشدنتونو بگید که چه داروی خوردین با موفقیت نی نی اومده بغلتوم و چه دکتری رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟/ من دو تا سقط کردم که همچی داشت به قلب میرسه رشدش متوقف میشه اصلانم لکه بینی ندارم خداکنه شیاف مصرف میکنم اذیت نشم و راحت باشم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون خدا خودش هممون رو کمک کنه تنها پیشنهادى که من مى تونم بهت بدم که یه دکتر خیلى خوب برى و تا ازمایشاتت رو کامل ندادى و علت سقط رو متوجه نشدى اقدام براى باردارى نکنى منم سه سقط داشتم براى منم دعا کن یعنى براى شما قلب تشکیل شد یا نه توى چه هفته اى رشد نمى کرد پیش کدوم دکتر مى رفتى من توى باردارى اخرم هپارین و اسپرین و پروژسترون استفاده مى کردم که متاسفانه جواب نداد با توجه به ازمایشاتى که دادم هیچ مشکلى نه من و نه شوشو نداشتیم و متاسفانه بگم یا خوشبختانه علته براى سقط هاى من پیدا نشد فقط مشکل ایمنى داشتم که دکتر گفت در باردارى بعد سرم اى وى اى جى بزن و قرص پردونیزول استفاده کن اگه نموند برو سراغ PGD منم تصمیم دارم راه اخر رو اول برم یعنى یک راست برم سراغ PGD البته اونم قطعى نیست ولى تمام امید من به رحمت خداست توکلم به خداست خیلى دارم اذیت مى شم برام دعا کنید بعد این همه سختى یه بچه سالم و صالح نصیب مون بشه متاسفانه اینجا هم هیچ کس از PGD خبر نداره و تجربه اى ندارند
توکل جون من سایت سقط مکرر نصفشو خوندم چون برام خیلی مهم بود که از تجربیاتشون استفاده کنم من کرمان بودم که فهمیدم حامله هستم البته با کلی دارو گیاهی حامله شدم والبته خواست خدا دکتر مشکانی میرفتم البته برا سقط اولم همه گفتن پیش میاد به همین دلیل زیاد دنبالش نرفتم برا دلیلش ولی الان که سقط دوممه دیگه میترسم حامله بشم کیسه زرده تشکیل شده دکترم گفت خوشبختانه حاملگی پوچ نبوده فقط به تشکیل قلب نرسیده و رشدش متوقف شده اولین سقطم هم همینطور شد کیسه زرده داشت هردو سقط تو هفته 6 رشدشون متوقف شدن ولی الان هیچ لکه بینی ندارم و خودم باید دارو مصرف کنم تا سقط بشه دکترم گفت بهش میگن سقط فراموش شده منم میخوام برم تمام از هارو بدم همینطور شوهرم به نظرم علیت یابی مهمه و باید علت این سقط با ازمایش مشخص میشه بفهمیم. توکل جون بچه های که مث من بودن بیشترشون اسپرین و تو حاملگیشون هپارین مصرف میکردن یا بعضیاشون اسپرم مشکل داشت اینطور من خوندم بیشترشون درمان شدن ولی فقط تشخیص مهمه خیلیم هزینه ها ش گرونه ولی اگه مشکل حل شه ارزششو داره
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام دوستای خوبم..... دلم براتون تنگ شده بود.. برام دعا کنین.....ازمایشم مثبت شده...روز 29 سیکل بتام 1148 شده....خوبه؟ داروهامو شروع کردم.....التماس دعا...... مهدیا جون حتما دنبال علت باش...تا علت رو پیدا نکردی دیگه اقدام نکن....یه دکتر خوب هم پیدا کن که ایشالا قبل و بعد اثدام تحت نظر باشی.....برات دعا میکنم......
خدایا شکرت.....