2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158720 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای عزیز سال نو همگی مبارک
نارین جون خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشالله که همه چی به خوبی پیش بره
شری جان منم فشارم 13 روی 8 شده دکتر بهت نگفت چکار کنی بیاد پایین؟
راستی بچه ها من آزمایش قند دادم ناشتا 98 بود و دو ساعت بعد صبحانه 120 بنظرتون چطوره چون دکتر گفته اگه قندت خوب بود آمپول بتامتازون رو بزنم حالا نمی دونم نتیجش خوبه یا نه تو رو خدا هر کی اطلاعی داره بهم بگه مرررررسی
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام شباهنگ جون خوبی گلم .مه دکتر بهم فقط 6تا بتامتازون داد گفت 3تا رو امشب بزن 3تا رو فردا تا فشارت بیاد پایین شربت کلسیم منیزیم هم دوباره بهم داد گفت فشار و میاره پایین و اینکه گفت نمک و حذف کنم اخه بدون نمک چطور میشه ؟چرا جواب ازمایش نمیبری دکترت نشون بدی؟منم الان 30 هفتمه بهم گفت احتمالا 18خرداد سزارین میشی......تاریخ تو کیه؟
خدایا دوستت دارم
اخه سخته برام برم تا اونجا -بدون نمک منم نمیتونم ولی چکار میشه کرد مجبوریم- برای من 16 خرداد تاریخ زده حالا نمی دونم چی میشه تا اون موقع - شما از قندت چطور بود؟
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام دوستان عزیزم سال نو مبارک با تاخیر 19 روزه
انشالله که سالی خوب وخوش در انتظارتون باشه ودامن همه منتظرای نینی سبز بشه وهمه مامانا هم به سلامتی نینی های گلشون بیاد توی بغلشون

نارین جون مبارکککککککککککککککه عزیزم انشالله که بارداری بی خطری رو بگذرونی وبه سلامتی نینی بیاد توی بغلت

نگار جون عزیزم خیلی خوشحالم که به سلامتی نینی گلت داره میاد توی بغلت بلاخره استرست داره تموم میشه خدایا شکرت
لیلا جون خوبی چه خبرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشالله به زودی خبر بارداریتو بشنویم
لیلا جون منم رفتم دکتر حرف دکتر معینی رو تایید کرد وگفت پی سی اوی خفیف هستی هیچی بهم گفت ماه بعد اقدام کن وبرام لتروزل وامپول گونال اف تجویز کرد
هر دم به این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
تا حالا این مشگلو نداشتم این یکی هم اضافه شد
راستی سمیه جون توی کلوپ هم نینیش قلبش متوقف شد خیلی براش ناراحتم