2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158720 بازدید | 14067 پست
ممنون از لطف همه دوستان . فقط کمی لکه بینی دارم تا شنبه هم باید صبر کنم چاره ای ندارم . نیلی جون منم یکی از فاکتور هام هترو زیگوت بود که باید سلکسان بزنم یه دونه سلکسان برابر دو تا هپارین هست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام به همگی خوبین؟
نارین جون نازی خیلی تبریک میگم عزیزم کاش خودت سیکلوژست میگرفتی استفاده میکردی تا بری دکتر ، ایشالا که فردا بری پیش دکتر و همه چیز خوب پیش بره، مراقب خودت باش استراحتتم بیشتر کن
لیلا جون خوبی؟ دلم برات تنگیده بود
شرایگین جون مرسی از پیامت عزیزم
من اگه خدا بخواد یکشنبه نوبت سزارین دارم برام دعا کنید و حتما حتما حتما به یادتون هستم
شب خوش
سلام به همه دوستای گلم همه اونایی که یه زمانی باهاشون همدرد بودم والان باهاشون همدلم منم جزو بچه های سقط مکرر بودم و مشکل خیلی بزرگی داشتم که دکترا جوابم کرده بودن مشکل کروموزومی که اصلا علاج نداره و باید اونقدر بارداری بشی تا یکیس بمونه والان به لطف خدای مهربون دو تا پسر ناز دارم منم خیلی سختی کسیدم خیلی حرف شنیدم ولی همیشه امیدم به خدا بو دوستای گلم اینجا اوندم بهتون بگم نا امید نباشید اگر خدا بخواد هیچ چیزی غیر ممکن نیست من اصلا فکرشم نمیکردم یه روز نی نیمو بغل بگیرم ولی وقتی خدا بخواد میشه من چون هیچ درمانی برام وجود نداشت هیچ کار خواصی نکردم و فقط تو بارداری استرحت کردم امیدوارم هر کس بچه میخوار خدا بهش بده و دل همه منتطرزن اولادو شاد کنه
استی بچه ها از رویا کیی خبر نداره همونی که این تایپیک و زد
سلام به همه دوستای گلم همه اونایی که یه زمانی باهاشون همدرد بودم والان باهاشون همدلم منم جزو بچه های سقط مکرر بودم و مشکل خیلی بزرگی داشتم که دکترا جوابم کرده بودن مشکل کروموزومی که اصلا علاج نداره و باید اونقدر بارداری بشی تا یکیس بمونه والان به لطف خدای مهربون دو تا پسر ناز دارم منم خیلی سختی کسیدم خیلی حرف شنیدم ولی همیشه امیدم به خدا بو دوستای گلم اینجا اوندم بهتون بگم نا امید نباشید اگر خدا بخواد هیچ چیزی غیر ممکن نیست من اصلا فکرشم نمیکردم یه روز نی نیمو بغل بگیرم ولی وقتی خدا بخواد میشه من چون هیچ درمانی برام وجود نداشت هیچ کار خواصی نکردم و فقط تو بارداری استرحت کردم امیدوارم هر کس بچه میخوار خدا بهش بده و دل همه منتطرزن اولادو شاد کنه
استی بچه ها از رویا کیی خبر نداره همونی که این تایپیک و زد
سلااااااااااااااااااااااااااااااام به روی ماه همهههههههههههههههههههه

وااااااااااااای نگااار جونم التماس دعااااا .... الهی که به سلامتیو تندرستی و دل خوش سزارین بشی و نازنین رو تو اغوشت بگیری ..... اخی باورم نمیشهههههههههههه الهی هزاران بار شکرت .... پیشاپیش تبریک میگم و خیلی برات خوشحااااالم .... روی ماهتون رو میبوسممممممممم گوارای وجودت اون لحظه های نااااااب

نارین جوووونم زیارت خونه خدا قبول باشه . از صمیم قلبم ورو د فرشته ناز رو به زندگیت تبریک میگم امیدوارم با اومدنش و شادی وصف نشدنی حضورش تلخی گذشته رو از ذهنت پاک کنه ..... استراحت کن خوب خوب .... اوکی میشه انشالله
نگار جون تبریک میگم ایشاله به سلامتی بیاد تو بغلت .......خدا رو شکر که داری زایمان میکنی و تا اخر بارداریت به خوبی گذشت برای ما هم دعا کن............لیلا جون چه عجب نیستی جیگر کجایی دختر نگرانت شدم خبری ازت نیستتتتتتتتتتتت بیا بگو چه کارا میکنی؟
خدایا دوستت دارم
بچه ها سلام من امروز رفتم دکتر اولا عدد بتا برا روز 31 پریود بود80 که دکتر گفت بد نیست ولی 48 ساعت دیگه تکرار کنم بعد به خاطر لکه بینی تو مطب برام دو تا پروژسترون رو در جا بهم ترزریق کرد و باید هر روز بزنم هر شب هم یه شیاف سیلیکوژست باید استفاده کنم روزی یه سلکسان هم باید نوش جان کنم روزی دوتا پردنیزیلون و به همراه اون قرص کلسی کیر و بی 6 و اسید فولیک 5 سرم هم روز دوشنبه 4 تا وقتی عدد بتا رفت رو 150 به بالا باید تزریق کنم اسپرین هم نخورم چون لکه بینی دارم این بود گزارش من
سلام .من شش سقط داشتم و همه ازمایشات را انجام دادم لنفوسیک پدری انجام دادم و تنها زمان بارداری من افزایش یافت و تا سه ماه طول کشید .دکتر من شرکت و دکتر رقایی است و گفتند که باید ivig و قبل از iui انجام دهم لطفاً اگر پیشنهادی دارید کمکم کنید متشکر .
سلااااااااااااااام ... نگران نباش نارین جون انشالله بالاترم میره .... دکترا منبع استرس هستن ولی برای زدن سرم باید مطمئن بشی که بالا رفته بهترررررررررررررررر

شرایگین عزیز دلم اینقدر سرمون شلوغ بود عید .... گلت خوبه ؟؟؟؟؟؟ تو لطف داری عزیزم ....من هیچ ... این ماه هم با دارو باردار نشدم ....اهواز دیگه /فتن آی یو آی .... الانم روز 11 هستم .... این ماهم نشد باید روز 1 زنگ بزنم معینی واسه روز 3-5 نوبت بده برم ببینم نظر اون چیه ....توکل به خدا