2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام سونیا جونم....
خوب خداروشکر ماه دیگه اقدام می کنی....

منم این ماه اقدام کردم منتظر نتیجه ام.....4 اردیبهشت موعد پری....

تا ببینیم خدا چی می خواد.

سونیا جونم ما بخاطر این نی نی فسقلی همه چی رو تحمل می کنیم.....این چند تا هم روش....ایشالا که این داروها هم اخریاشه.....و این دفعه دیگه نی نی گلتو بغل می کنی....
خدایا شکرت.....
نگار هم فک کنم دیگه نی نی گلشو بغل گرفته.....

شباهنگ جون و شرایگین جون ایشالا شما هم این چند ماه رو به سلامتی می گذرونین و نی نی میاد بغلتون....

امپول بتامتازون مگه به اونایی که احتمال زایمان زودرس دارن نمیدن؟

اخه من شنیدم به اونا میدن که زودتر ریه بچه کامل بشه....

یعنی برا فشار خون هم خوبه؟
خدایا شکرت.....
سلام بچه ها منم قصه همیشگی این کلوپ برام تکرارشد توقف رشد جنین تو 8هفته و3روزگی که هفته 12 متوجه شدم وقراره ازفرداشب دارو مصرف کنم سقط بشه
برام خییییلی سخته وهمش دارم گریه میکنم اشکام بند نمیان نمیدونم این چه قصه ای که همش برای ما تکرار میشه این 4مین بارداری من بود وتنها بارداری که من دیدم جنینم قلب داره وبخاطر این تپش قلب کوچولوش کلی امیدوار بودم ولی چاره ای نیست من هپارین اسپرین پردینزول اسیدفولیک میخوردم
بچه ها کمکم کنید ....از این همه ناارومی به درگاه خدا شرمندهام اما نمیتونم .....
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
سلام سمیه جان.....
خیلی خیلی متاسف شدم......

نمی دونم چی بگم......

همه ما وقتی شروع می کنیم به اقدام کلی ذق دارم و با کلی امید دوباره اقدام می کنیم.....درکت می کنم....خیلی سخته.توکلت به خدا باشه تا این روزها رو راحتتر بگذرونی....مراقب خودت باش و تنها نمون....تنهایی باعث میشه بیشتر فکر کنی و اذیت بشی....هممون برات دعا میکنیم.....کاش دیگه برای هیشکی این قضیه تکرار نشه...
خدایا شکرت.....
سمیه جان توکل کن به خدا وازش صبر بخواه مطمئن باش هیچ کار خدا بى حکمت نیست برگ از درخت بى إذن خدا نمى افته فقط صبر ما ادما کمه
فکر نکن درکت نمى کنم و نفسم از جاى گرم در مى یاد منم سه بار سقط کردم و مردم و زنده شدم توى هر سه تاش هم قلب دیده شد حتى باور کن صداى قلبش هنوز توى گوشم هست و شبا مو قع خواب همش توى ذهنم مى یاد
انشاالله باردارى بعدى موفقى داشته باشى
اگه شرح حال بدى بچه هاى اینجا یه پا دکتر هستند و خیلى هم با معرفت حتما که بدونن راهنمایی تون مى کنن
سمیه جون توکلت به خدا نمیدونم چی بگم هرچی هم که بگیم دل تو رو اروم نمیکنه فقط برات دعا میکنم میخوای یه مدت اصلا طرف باردار شدن نرو به خودت استراحت بده نمیدونم چی بگم فقط ناراحت شدم
خدایا دوستت دارم
سونیا جون مریم و انا تو تاپیک دیگه هستن خوبن مریم 3اردیبهشت تاریخ زایمانشه انا هم خوبه از مریم گلی زیاد خبری ندارم..اونا تو تاپیک تجربیات شیرین بعد از سقط هستن...من هم اونجام اکثرا
خدایا دوستت دارم
سلام دوستان من نمی تونم کلوپ سقط مکرر پیدا کنم وقتی هم روی کلوپ های من کلیک میکنم قابل دسترسی نیست . حالا چطوری برم تو کلوپ
دلگیرنباش , دلت که گیر باشد رها نمی شوی ...! خداوند بندگان خود را با آنچه به آن دل بسته اند , می آزماید... ***** یا اباالغوث ادرکنی*****