2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
تو رو خدا زود جواب بدین ؟
؟؟؟؟ نارین بیا جواب بده اگه مثل آزمایش گرئه خونی هست دیگه نیام تتهران تورو خدا کمکم کنید
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نارین تو چه آزمایشی داده بودی که گفتن دوباره تکرار کنی همینایی که من گفتم هم شماملش میشه
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
ﺑﭽﭽﻪ ﻫﺎﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﻣﺼﺎﺩﻑ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻣﺎﻩ ﻗﻤﺮﯼ ﻧﻨﯿﺖ
ﮐﻨﯿﺪ ﺳﻮﺭﻩ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 14ﺭﻭﺯ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺭﻭﺯ ﻭﻭﻡ
ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺗﺎ ﺭﻭﺯ 14ﮐﻪ 14 ﺑﺎﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪ
Lilypie Premature Baby tickers
ببخشید نیلی جان من امروز کلا خونه نبودم ببین ازمایشات فاکتور های خونی گرون هستن مثلا برا من با بیمه تامین اجتماعی تو پارسه شد 900 هزار تومن اما درست بودن اونایی که مشکوک میزدن رفته بودم انتقال خون البته تقریبا دو ماه یا کمتر از سقطم گذشته بود بعد رفتم عارفی که سی دی مارکر ها رو دوباره تکرار کرد گفت برم بهار که تقریبا با یه چند تا دیگه شد 200 تومن و یه فاکتور 13 انعقادی و یه فیبرونژن به روش پی سی ار شد 540 تومن(این دوتا رو رزاقی برام ننوشته بود) الان یه نگاهی بنداز ببین تو مشهد جای تحقیقاتی وابسته به دانشگاه یا انتقال خون کجاست معمولا این جور جاها بهتره همه که نباید به خاطر یه ازمایش پاشن بیان تهران اسیر بشن اگه شک داری زنگ بزن از پاک روش یا هر دکتر دیگه ای که پیشش میری تو تهران بپرس تو مشهد کجا معتبره و قبولش داره شاید راهنماییت کردن
سلام دوستان عزیز

انا جون دکتر ایمونولوژی توی اصفهان که میرم پیشش دکتر شرکته

ممنون عزیزم

فاطمه جون انشالله شما هم فروردین ماه با اولین اقدامت مامان میشی
راستی طب سنتی هم خیلی خوبه واینکه نتیجه گرفتی تا الان وپریودات منظم شده عالیه ادامه بده انشالله که این سری نینی به سلامتی میاد توی بغلت
sarahجون همین که کارت به کورتاژ نکشید خدا رو شکر
تا میتونی چیزای گرم بخور خونریزی هم فکر کنم از یک هفته تا دو هفته طول میکشه بستگی به بدنت داره

یک هفته دیگه برو سونو بده که خدایی نکرده بقایا نداشته باشی
مرسی سونیا جونم......ایشالا شما هم به زودی باردار شی گلم....بوس

سارا جون من معمولا تو سقط هام بین 10 تا دوازده روز خونریزی داشتم....که باز هم همونجوری که سونیا جون گفت بدنهای مختلف فرق می کنه.....

خدایا شکرت.....
دوستان سلام، نمیدونم منو یادتون هست یا نه که گفتم بعد از پنج بار سقط الان حامله هستم،،می‌دونم دوستانی که اینجا هستید مثلِ من سقط داشتید، من الان چند روزی میشه که سینه درد و حالت تهوع از بین رفته ولی‌ هنوز لکا ندیدم،،گاه گاهی خیلی‌ کم دلم تیر می‌‌کشه و یا سوزن سوزن میشه این می‌تونه از علائم سقط باشه؟؟ اصلا دل‌ درد سقط توی شما‌ها چطور بود؟ من نمیتونم به نظرِ خودم اطمینان کنم چون میدونید که توی چه شرایطی هستم هر دردِ کوچیک رو به شروع سقط ربط میدم این بود که اومدم اینجا تا از شما دوستان کمک بخوام باید بگم من ایران نیستم و به هیچ دکتر متخصص دسترسی ندارم این بود که از شما دوستانم کمک خواستم،،بی‌ صبرانه منتظر تجربیات و نظرتان هستم چون تنها امیدِ من اینجا است،،راستی‌ یادم رفت بگم من توی هفته‌ پنج هستم،،ممنون..توروخدا هر چی‌ میدونید بگید فکر نکنید ناراحت میشم