|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
ببخشید نیلی جان من امروز کلا خونه نبودم ببین ازمایشات فاکتور های خونی گرون هستن مثلا برا من با بیمه تامین اجتماعی تو پارسه شد 900 هزار تومن اما درست بودن اونایی که مشکوک میزدن رفته بودم انتقال خون البته تقریبا دو ماه یا کمتر از سقطم گذشته بود بعد رفتم عارفی که سی دی مارکر ها رو دوباره تکرار کرد گفت برم بهار که تقریبا با یه چند تا دیگه شد 200 تومن و یه فاکتور 13 انعقادی و یه فیبرونژن به روش پی سی ار شد 540 تومن(این دوتا رو رزاقی برام ننوشته بود) الان یه نگاهی بنداز ببین تو مشهد جای تحقیقاتی وابسته به دانشگاه یا انتقال خون کجاست معمولا این جور جاها بهتره همه که نباید به خاطر یه ازمایش پاشن بیان تهران اسیر بشن اگه شک داری زنگ بزن از پاک روش یا هر دکتر دیگه ای که پیشش میری تو تهران بپرس تو مشهد کجا معتبره و قبولش داره شاید راهنماییت کردن
انا جون دکتر ایمونولوژی توی اصفهان که میرم پیشش دکتر شرکته
ممنون عزیزم
فاطمه جون انشالله شما هم فروردین ماه با اولین اقدامت مامان میشی راستی طب سنتی هم خیلی خوبه واینکه نتیجه گرفتی تا الان وپریودات منظم شده عالیه ادامه بده انشالله که این سری نینی به سلامتی میاد توی بغلت
دوستان سلام، نمیدونم منو یادتون هست یا نه که گفتم بعد از پنج بار سقط الان حامله هستم،،میدونم دوستانی که اینجا هستید مثلِ من سقط داشتید، من الان چند روزی میشه که سینه درد و حالت تهوع از بین رفته ولی هنوز لکا ندیدم،،گاه گاهی خیلی کم دلم تیر میکشه و یا سوزن سوزن میشه این میتونه از علائم سقط باشه؟؟ اصلا دل درد سقط توی شماها چطور بود؟ من نمیتونم به نظرِ خودم اطمینان کنم چون میدونید که توی چه شرایطی هستم هر دردِ کوچیک رو به شروع سقط ربط میدم این بود که اومدم اینجا تا از شما دوستان کمک بخوام باید بگم من ایران نیستم و به هیچ دکتر متخصص دسترسی ندارم این بود که از شما دوستانم کمک خواستم،،بی صبرانه منتظر تجربیات و نظرتان هستم چون تنها امیدِ من اینجا است،،راستی یادم رفت بگم من توی هفته پنج هستم،،ممنون..توروخدا هر چی میدونید بگید فکر نکنید ناراحت میشم
سانی جا میدونم لحظات سختی رو میگذرونی. منم این لحظات رو داشتم.کاری که من میکردم دادن از خون بود که ببینم بتام بالا رفته یا نه. اینکارو میتونی انجام بدی اونجا؟