2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام مریم جون خوبی پسر گلت چطوره چه عجب دلم برات تنگ شده بود این چند وقته هر چی اومدم پیامی ازت ندیدم
اوضاعت چطوره؟ ببخش سوالام شروع شد:
هنوز پردنیزولون می خوری؟
آمپول رو هنوز توی شکم می زنی؟ اگه نه دقیقا جاشو برام بگو چون نمی دونم کجای ران پا باید بزنم؟
آزمایش قند رو معینی چند هفته بودی برات نوشت؟
دیییییییییییییییییگه دییییییییگگگگگگگگگگگه ؟ بقیه اش باشه برای یه وقت دیگه
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام شباهنگ جون
خوبی عزیزم؟ ما خدارو شکر خوبیم. من میام سر میزنم ولی چیزی نمی نویسم. اگر کسی سوالی بپرسه و جوابش رو بدونم جواب میدم. ولی تو تاپیک خاطرات شیرین پس از سقط بیشتر میرم.
پریدنیزولون رو دکتر اول کم کرد و ایندفعه هم برام قطع کرد. یعنی تا هفته 29 میخوردم.
آمپول رو هنوز تو پهلو میزنم. حالا باید ببینم که تا کی میشه زد .بعدش اگر دیگه نشد باید رو پا بزنم. دقیقا میشه روی ران پا نه قسمت کشاله ران. روی صندلی بشین و پاهات رو جفت کن همون قسمت روی ران که میبینی رو میشه تزریق کرد. البته شنیدم که بیشتر از شکم کبودی داره.
آزمایش قند هم معینی 30 هفته میده. منم همین هفته انجام دادم و هنوز جوابش رو نگرفتم.

تو الان چند هفته ای؟ تیکر بزار آمارت رو داشته باشیم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستان خوبین همگی
مامانای گلمون چطورن خدا رو شکر به سلامتی داره هفته های بارداریتون بالا میره خدایا شکرت

سانی جون توکلت به خدا باشه وفقط فقط بسپارش دست خودش انشالله که این سری خیره ونینی به سلامتی میاد توی بغلت تا میتونی استرس نداشته باش وقران بخون سوره طارق رو هم همیشه بخون انشالله که همه چی درست میشه

سلااام نیلی جون خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم دقیق چیه اما من ازمایشگاه ژنتیک کریمی نژاد ازمایش های ترومبوفیلیم رو انجام دادم .... گرون بود ولی مطمئن و معینی خودش گفت ... اما بهم گفت سعید هم خوبه و ارزون تر میگیره .... این دو تا رو دکتر معینی بهم گفت
منم گزارش بدمممم ؟؟!!!

من اومدم تهران .... دکتر غدد فرستادم ازمایشگاه گاما که مخصوص تیرویید بود و tsh شده بود 2 که گفت خوبه همین هر روز نصف قرص رو ادامه بده و 6 اه دیگه بیا .... اگرم باردار شدی به محض اینکه اجازه پیدا کردی بیای تهران بیا پیشم

دکتر خون ، دکتر توگه هم گفت فرگمین جای کلگزان چون هم کم ضررتر هست و هم بهتر جواب داده تو مشکل شما ... اما به خاطر پروتیین سی و سلامتی خودم فرستادم سازمان انتقال خونو تکرار کردم ازمایشم رو که گفت اگه مشکل داشت موضوع کمی فرق میکنه .... اما میدونم مشکلش برای خودم هست هههه

و اما دکتر معینی .... طبق معمول و شانس من باید میرفت نظام چزشکی و تند و تند مثل برق ویزیت میکرد و به منم گفت amh 0.9 ....بده و پایین اما من مطمعنم این برای شما نیست .... گفتم چرا؟ گفت خب دیگه ....بعدشم ماجراها رو گفتم اما یادم رفت بگم بیبی مثبت شد و ازم منفی .... متاسفانه ....گفت من تا بحال شما رو اینداکشن ( سونوی واژینال توی روز 2-3 ) نکردم ... اگر میخوای باید بیای تا بهت بگم راه سخت یا اسونی داری و باید از چه روشی استفاده کنی تا باردار بشی ....بعدشم با لطافت و مهربونی خانمش بهم گفت وقت شما رو نداریم شلوغه برو اردیبهشت بیا
الان میبینم خرم کرده .... اخه بهم گگفت یهو میخوری به عید ما نیستیم میخوای چه کنی ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در صورتی که روز 2 من الان هست و روز 12 هم میشه 18 اسفند که هستن .... خیلی ناراحت شدم .....منم اومدم این ماه رو به تجویز دکتر اهوازم داروهامم خریدم ..... از امشب لتروزول و 5 شب دیگه هم هاش ام جی .... امیدوارم عیدی خوبی سال نو بگیرم از خدا
ساااااااانی جون مباااااااااااارکه گلم ...............به سلامتی ..... چرا ترس ...؟؟؟ تو مادری به جنینت امید بده .... هدیش کن نه ترس رو .... قربونت برم همه چیز دست خداست .... امیدت به خدا .... لذت ببر از بودن فرشتت .... از اون بخواه که اگر خدا برای مما بخواد هیچ چیز ازمون نمیگیرش ............ موفق باشی
نگاار ، مریم ، مریم گلی ، شرایگین ، شباهنگ و ............... که باردارین ..... خیلی خوشحالم که به پایان راه خیلی نزدیک شدین ................. براتون ارزوی سلامتی و ششادی روز افزون دارم ..... خیلی خیلی خوشحالمممممممممممممممممم.... میبوسم هم شما و هم نینی ها رو
دوستای گلمممممممممممممممم اگه بخوام واقعا بشینم به خودم فکر کنم حاااااااااااااااااااالم بد میشه خفن ..... اما دیگه حوصله ی گذشته و غصه خوردنش رو ندارم ..........بعضی وقتا نوار زندگیم از جلوی چشمم رد میشخ میگم خدایا منم .... این اتفاقا مالمنه ... عجب صبری بهم دادی و شاکرش هستم ............ دیشبم به مامانم و مادرشوهرم گفتم شاید هیچوقت بچه ای نداشته باشم فقط دارم تلاش میکنم .... اما شادم .... شادی که حتما خدا در کنار صبرش بهم داده دیگههههههههههههههههههههه ................. تا امید هست زندگی در جریانه .............

انا راستی نینی ها چطورن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سونیا و لولیتا شما در چه حال هستینن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ لولیتا amh رو گفتن کجا بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابش رو حتما حتما بهم بگو

بچه ها عارفی چطور نوبت بگیرم بعد از عید .... اگه بارداریم مشکل باشه روم نمیشه پیش معینی واسه بارداری هر چند شوهرم خیلی راضی هست اما من اصلا روم نمیشخ .... خواستم واسه بارداری عارفی برم
سلام لیلا حونم. خوبی عزیزم.... غصه نخور اصلا که سال دیگه سال نینی دار شدنته. ایشالهههههههههههههه.
برای عارفی من زنگ زدم بیمارستان بهمن. قسمت کلینیک وقت میده که معمولا دیر به دیره ولی از قسمت ivf اگر وقت بگیری معمولا زودتر وقت میدن.ایشاله که خدا راهت رو هموار کنه و به زودی زود نتیجه بگیری . هم تو هم بقیه دوستای گلم. اگر تهران کاری داشتی که فکر میکنی از دست من برمیاد خواهشا بگو . خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام لیلا جون بقیه دوستان از اعماق قلبم براتون دعا میکنم رود زود نینیدار بشین
منم شکر خدا رفتم سونو آنومالی دوتاشون دخملن وای تینقدر خدا را شکر کردم ازش خواستم همه باردارها همه انهایب در انتظار نینی هستن به سلامت به ارزوشون برسونه
راستی خاله ها اسم نینیهام چیبزارم
Lilypie Premature Baby tickers