2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا جونم مرسی گلم.....

گفت همین mthfr باعث شده جفت جدا بشه.....

ولی خو این دفعه تنها دارویی که اضافه نسبت به دفعه قبل بهم داده همین دوفاستونه...و لووتیروکسین...

تو بارداری هم نمی دونم چیز اضافه تری نسبت به قبل میده یا نه...
الان اجازه اقدام داده
ولی می خوام بذارم بعد عید ایشالا....

سارا جونم تو چی؟
مشکلت معلوم شده؟
خدایا شکرت.....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ایشالا برا همه منتظرا...نارین جون الان اقدامی؟

سارا جونم من بعد می خوام انشالا برم اقدام.....

انشالا تا اون موقع تو هم خودتو تقویت کن.......دوباره اقدام کن.....

راستی سارا جون تو پردنیزولون هم می خوری؟
خدایا شکرت.....
فاطمه جان من ٢ بار از ایمنی دادم. دفعه اول سی دی ٥٦ بود ١٦. ولی ٣ ماه بعد دوباره دادم شده بود ٧.٥! دیگه پریدنی نخوردم. حالا بعد از عید دوباره دکترم گفته از بده ولی فقط ازمایشگاه بهار.
اینجا تنها جایی است که اومدم برام دعا کنید شاید شما‌ها حال منو بهتر درک می‌کنید بعد از پنج سقط دوباره حامله شدم به جای اینکه خوشحال باشم بیشتر میترسم توروخدا برام از ته قلبتون دعا کنید،،این روزها اصلا نمیگذره،بچه‌ها کمکم کنید،،این آخرین شانس من هست یعنی‌ میشه
به خدا توکل کن و با یاد اون دلت رو ارامش بده دارو ودکتر همه شون وسیله هستند اصل کاری خود خداست پس با نام و یاد خدا خودت رو ارامش بده و استرس رو بزار کنار من هم از تو دوست خوبم التماس دعا دارم هر نفسی یه حکمتی داره پس جز دعا به درگاه خدا برا همدیگه کاری نداریم من از همین جا برات انرژی مثبت میفرستم و برات ارزوی یه بارداری شیرین رو دارم انشاالله
سلام
سانی جون از صمیم قلب برات دعا میکنم که ایشاله ایندفعه به خوبی و خوشی بارداریت رو به پایان برسونی و یه نینی سالم و صالح بیاد بغلت. ایشاله نصیب همه بچه های گل این تاپیک بشه به زودی.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین