|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
فاطمه جان من ٢ بار از ایمنی دادم. دفعه اول سی دی ٥٦ بود ١٦. ولی ٣ ماه بعد دوباره دادم شده بود ٧.٥! دیگه پریدنی نخوردم. حالا بعد از عید دوباره دکترم گفته از بده ولی فقط ازمایشگاه بهار.
اینجا تنها جایی است که اومدم برام دعا کنید شاید شماها حال منو بهتر درک میکنید بعد از پنج سقط دوباره حامله شدم به جای اینکه خوشحال باشم بیشتر میترسم توروخدا برام از ته قلبتون دعا کنید،،این روزها اصلا نمیگذره،بچهها کمکم کنید،،این آخرین شانس من هست یعنی میشه
به خدا توکل کن و با یاد اون دلت رو ارامش بده دارو ودکتر همه شون وسیله هستند اصل کاری خود خداست پس با نام و یاد خدا خودت رو ارامش بده و استرس رو بزار کنار من هم از تو دوست خوبم التماس دعا دارم هر نفسی یه حکمتی داره پس جز دعا به درگاه خدا برا همدیگه کاری نداریم من از همین جا برات انرژی مثبت میفرستم و برات ارزوی یه بارداری شیرین رو دارم انشاالله
سلام سانی جون از صمیم قلب برات دعا میکنم که ایشاله ایندفعه به خوبی و خوشی بارداریت رو به پایان برسونی و یه نینی سالم و صالح بیاد بغلت. ایشاله نصیب همه بچه های گل این تاپیک بشه به زودی.