2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارین جون منم شهرستانم ولی دو بار لازمه بیای تهران. همه ویزیتها و آزمایشها یه صبح تا ظهر تموم می شه. من 8 صبح ابن سینا بودم تا حدود ساعت 2 ویزیت اورولوژی و زنان و ایمونولوژی و ژنتیک و تغذیه شده بودم و آزمایشهام رو هم داده بودم. حدود یک تا 2 ماه بعد هم جواب آزمایشها حاضر بود (البته فقط ژنتیک طول می کشه بقیه اش حدودا یک هفته ای حاضره.) بعد که جوابها حاضر شد دوباره می ری ویزیت می شی که تصمیم بگیرن چه دارویی برات تجویز کنن. ولی چون می خوای از شهرستان بیای بچه ها می گن دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی از بقیه بهتره. یک روزی وقت بگیر که اون باشه.
هزینه های آزمایشها هم حدود یک تا یک و نیم میلیون شد که البته عمدش هزینه ژنتیک از خودت و شوهرت هست.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
سارین جون فقط چون از شهرستان می آی ویزیت ژنتیک از خودت و شوهرت رو بگو همون دفعه اول بگذارن. چون برای من بعد از اینکه همه آزمایشهام حاضر شد و رفتم برای ویزیت دوم یادشون اومد که شوهرم آزمایش ژنتیک نداده و برای همین دو ماه دیگه معطل شدیم تا جواب آزمایش اون هم معلوم بشه.
ولی کلا برنامه منظمی داره.
ان شا ء الله با توکل بر خدا و توسل به اهل بیت (ع) همگی به زودی حاجت روا بشیم.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من آزمایشها رو تهران انجام بده نظر ابن سینا که معلوم شد در مورد روند درمانت بعد برو تو شیراز یه دکتری را انتخاب کن چون برای ما که شهرستانیم تو بارداری خیلی سخته رفت و آمد. من حدود یک سال پیش اومدم تهران و روند درمانم معلوم شد حالا توی شهر خودمون زیر نظر پزشکم هستم. ان شاء الله که با توکل بر خدا نتیجه می گیری.
چون مامانت مشکل رحم داشتند می تونی عکس رنگی رو بگیری بعد بیای تهران. چون ویزیت زنان ابن سینا بهت می گه برو عکس رنگی بنداز و سری بعد بیار. یه جای مطمئن تو شیراز برو و فکر کنم دو روز بعد از پاک شدن پریود باید بری. از مرکز عکس برداری که می خوای بری سوال کن شرایطی که داره رو بهت می گه.
دوستای گلم ممنونم که با حوصله به سوالام جواب دادین.

سارا جان من هیچ دارویی تا حالا استفاده نکردم. فقط کلومیفن و لترزول که همون ماه اول هم باردار شدم و هر دوبار سقط شد.

اما من واقعا این آزمایشات و مشکلات احتمالی رو دیدم استرس گرفتم. همیشه آخر استرسی که داشتم مربوط به تنبلی تخمدانم بود و اینکه ممکنه کارم به آی وی اف بکشه.

میگردم توی شیراز یه دکتر پیدا کنم و یه جای معتبر برای عکس رنگی. بعد از عید تصمیم میگیرم بیام تهران یا نه. جا دارم برای موندن و خیلی اذیت نمیشم. کارامو هم میتونم بسپرم برام انجام بدن.
راستش فعلا میترسم با شوهرم در میون بذارم. اون میگه من بخاطر نی نی سایت و چیزایی که اینجا میخونم منفی نگر شدم. همیشه هم میگه اگه نشد نمیخوام اذیت بشی و قید بچه رو میزنیم. کلا هنوز ذهنش آماده پذیرفتن نیست و باید یه مدت روش کار کنم
هرگز تسلیم نشو هر روز معجزه تازه ای اتفاق می افتد.
امیدوارم همه بچه های این تاپیک به زودی مامان بشن و نی نی های نازشونو بغل بگیرن.
خدا به همه ما صبر بده تا این مشکلات رو تحمل کنیم و انشاالله آخرش برای همه ما خیر باشه.
راستی آزمایشات قبل از بارداری که دادم تیروئید و پرولاکتینم نرمال بود. LH, FSH هم دادم مشکلی نداشتم. فقط تستسترون یه کم لب مرز بود. استرادیول هم ندادم. ّFBS هم اگه همون قند باشه مشکلی نداشتم.
فکر کنم بقیه آزمایشاتی که نوشتین مهمتره امیدوارم اونا هم نرمال باشه.
سارا جون همووزیگوتم.
mthfr a 1298 c
انتی تیروگلوبولینم هم 434 که رنجش بین 5 تا 100 باید باشه. البته TSH T4T3 نرمال بود....
برا انتی تیروگلوبولینم لوو تیروکسین روزی یم چهارم قرص ناشتا داده.
سارا جونم در مورد MTHFR چیزی میدونی؟
خدایا شکرت.....
ممنون سارا جون که به سوال هام جواب دادی.....

تا حالا صد تا سوال تو این تاپیک پرسیدم ولی کسی جواب نداده...

سارین جونم توکل به خدا....شوشوت اگه این حرفها رو میزنه به خاطر تو میگه. نمی خواد تو اذیت شی.
می خواد بهت بگه تو رو با بچه یا بی بچه می خواد.....
کلا هم مردا دیر تر از ما با این قضیه کنار میان....

من بعد از سقط سومم این تجریه رو داشتم.
شوشو می گفت دیگه کسی تو این خونه اسم بچه رو نمیاره....حداقل تا یکی دو سال.....

اما بعد 4 ماه کم کم خودش میپرسید دکتر کی میری؟ کی می تونیم دوباره اقدام کنیم و از این حرفها....

فقط یکم به فرصت نیاز دارن....
خدایا شکرت.....
فاطمه جان موتاسیونmthfr باعث میشه که اسید فولیک رو بدن نتونه به خوبی هضم کنه،در نتیجه هموسیستیین خون ممکنه بالا بره و منجر به ایجاد ترومبوز یا بیماری قلبی بشه. درمانش هم با اسید فولیک متیله شده یعنی آماده هضم برای افرادی مثل ما که این مشکلو دارن. اما چون تو ایران اسید فولیک متیله شده نیست همون اسید فولیک ۵ میدن. بعضی دکترا هم اعتقاد دارن که کسانی که هموزیگوتن بهتره توی باردای از رقیق کننده خون استفاده کنن.
منم داروها مو قطع کردم منتظرم ببینم چی میشه.دکتر سونوی داخلی کرد و گفت خدا رو شکر خارج رحمی نیست; گفته ۱۰ روز صبر کن ببین چی میشه
ایشالا به سلامتی سارا جونم.....
هرچی خدا بخواد....

اره من تو دو تا بارداری اخرم هپارین می زدم......ولی تو اخری باز هم جفت کنده شد...هفته بیست.....

سارا جونم مرسی از جوابای خوب و کاملی که بهم دادی.....
سارا جون از ته دل برات دعا میکنم...زودی دوباره باردار بشی ویه بارداری سالم پیش رو داشته باشی
خدایا شکرت.....