2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی خوبین؟
ساراجان مبارک باشه عزیزم
منم خیلی لکه بینی داشتم خیلی استوس رو بذار کنار آسپرین هم درسته باید قطع بشه شیاف راستش دوتا هم میتونی استفاده کنی حتما رکتال بذار و من علاوه بر شیاف آمپولای پروژسترون ٥٠ رو روزی دوتا تو یه سرنگ میزدم
بازم از دکترت سیوال کن
ایشالا زود لکه بینی قطع میشه عزیزم
سلام به همه .سونیا و لولیتا جونایشاله که این دفعه جاب میگیرین و بارداری موفقی میگذرونین منم هستم اییییییییییییییییییی میگذره.خوبیم.سونیا جون من برات درخواست دوستی فرستادم.مریم گلی جون تو در چه حالی خوبی نینیت خوبه؟مریم جون و نگار جون شماها چطورین ؟یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من وازنم خیلی درد میکنه خیلی میترسم نمیدونم چرا.؟شماها اینطوری نیستین؟سارا جون مبارکه ایشاله که بارداری موفقی داشته باشی بیشتر استراحت کن و شیافم روزی 2 یا 3تا بذار فکر کنم یکی کمه.......
خدایا دوستت دارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نگار تیکر بارداری بذار بدونیم چقدر دیگه زایمانته الان چند هفته ای؟من و مریم گلی که مثل همیم.باهم زایمانمونه.مریم جون که چیزی ازش نمونده؟سیسمونی خریدین؟حالتون چطوره چقدر اضافه وزن دارین؟
خدایا دوستت دارم
لیلا جون خوبی؟ دلم برات تنگ شده عزیزم؟ مشغول درسی؟ خوشبحالت
سونیا جون به نظر منم همه خوبی ابن سینا به دکترهای ایمونولوژیشه بازم نظرم با بچه ها یکیه اینکه همه داروهارو داشتی اینبار جواب نداده دفعه بعد ایشالا حتما جواب میده عزیزم استرس نداشته باش به بدنتم استراحت بده مامان نازنین آینده
شرایگین جون من ٣١ هفته و چند روزمه حالمم بدک نیستم خداروشکر خودت خوبی؟
خوش به حالت نگار...تقریبا 7هفته دیگه زایمانته طبیعی میخوای یا سزارین؟چند کیلو اضافه وزن داشتی؟خیلی چاق شدی؟سیسمونی خریدی؟اگه دوست داری عکسشو بذار ما هم فیض ببریم عاشق سیسمونی نوزادم وایییییییییییییییییییییی.
خدایا دوستت دارم