2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سارا جون منم یکی از بارداریهام مثل شما بود روز 35 بریودم بتا 54 بود و چهلو هشت ساعت بعد تیتر 5/2 شد منتها من هیچ دارویی بجز شیاف نداشتم که متاسفانه بوچ بود بس به دکترت اعتماد کن و تمام داروها رو استفاده کننن
خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جون ناچاری تا فردا صبح صبر کنی بعد صبح زود بری ازمایشگاه تست بتا بدی باید بتات بالا بره 45 کمه به لکه بینی هم توجه نکن فقط عدد بتا قابل اطمینان هست به خدا توکل کن اگر هم بارداری قابل اعتمادی اتفاق نیافتاده باشه ایشاالله ماه بعدی منم تو اقدامم و ماه پیش نشد حالا این ماه ایشاالله
سلام دوستان عزیز

مریم جون مرسی عزیزم منم همیشه برای همه دوستان گلم دعا میکنم انشالله که این هفته های پایانی رو به سلامتی بگذرونی ونینی گلت به سلامتی بیاد توی بغلت

شرایگین جون انشالله که چیزی نیست واین دردها طبیعی هستن مواظب خودت باش ونگران نباش
مریم گلی جون مرسی عزیزم بابت توضیحاتت
خدا رو شکر که داروها برات نتیجه داده انشالله که تا اخر به سلامتی بارداریتو بگذرونی

من تا اردیبهشت که اصلا فکرشم نمیکنم ولی کلا همین دکترای اصفهان رو ادامه میدم

نگار جون اخی نازی چیزی نمونده به زایمانت انشالله به سلامتی نینی بیاد توی بغلت

دکتر ایمونولوژی که توی اصفهان هستش خیلی دکتر خوبیه ودکتر معینی گفت داروهات عالی بودن
توکل به خدا هر چی خواست خدا باشه من که تلاش خودمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا
سارا جون مبارکههههههههههه انشالله که خیره تا میتونی استراحت کن
اگه فردا رفتی ازمایش بتا دادی وعددش رشد قابل قبولی داشت پروژسترون رو شروع کن
توکلت به خدا باشه نگران نباش اگه بتات پایین بود نترس شاید باردرای کاذب باشه مثل لیلا جون

بخوایم همینجوری پیش بریم هممون هم متخصص ایمونولوژی میشیم هم متخصص زنان