2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام سلام
سونیا جون خوبی؟ میگم ابن سینا فقط به دکتر ایمونولوژیش می ارزه. بقیه شون مثل اپراتور عمل میکنن. کاش دکتر زرنانی بود آزمایشهات رو می دید. میگم اصفهان به این بزرگی خودش کلی دکتر خوب و به نام داره واسه چی خودتو درگیر تهران اومدن میکنی. به نظر من یه کم استراحت به خودت بده و از فکر نینی بیا بیرون. بعد چند وقت دیگه با روحیه و حس و حال خوب اقدام کن. واقعیت اینکه داروهای سقط همینهاست یکبار میبینی جواب میده یکبار نه. این سری به جای سلکسان فرگمین استفاده کن . ایشاله دیگه تکرار نمی شه مثل خیلی از دوستای دیگمون که اومدن تو تاپیک گفتن که با همون داروها بارداریشون خوب پیش رفته.

لولیتا جون تو چطوری . ایشاله آزمایشهات رو گرفتی به امید خدا یا برای درمان یا برای بارداری اقدام میکنی. باور کن روزی نیست که برای همتون دعا نکنم. ایشاله که خدا قابل بدونه و دعای منو در حق شما دوستای گلم مستجاب میکنه. شما هم برای من دعا کنید .

میبوسمتون. به امید رسیدن روزهای خوب و خبرهای خوش از تک تک دوستای گلم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممم
سونیا جون به نظر من هم همون اصفهان ادامه بده درمانتو، اما انشاالله واسه بعد از عید ، عید رو خوش بگذرون .
ببین دارو ها همینا هستن ، من با دکترای زیادی صحبت کردم ، شاید یک بار دارو به بدن جواب بده و شاید هم نده و تازههه شاید یکبار اصلا دارو احتیاج نباشه
غیر از سرم و ... این دفعه سلکسان ٦٠ رو بگو واست امتحان کنن و یا فرگمین( من فرگمین میزنم) ، من دو بار سلکسان٤٠ زده بودم و گفتن که این دفعه یکی از این دو تا رو امتحان میکنیم که خدارو شکر جواب داده واسم
داروهای کمکی متفورمین و ویتامین دی و سلنیوم و بی ٦ و بی ١٢ رو هم داشتم که غیر از معینی دکتر خون و غدد هم که رفتم گفتن اینا بی ضرره و بهتره استفاده بشه
خلاصه
یه استراحت اساسی کن و انشاالله بعدش محکم و با توکل به خدا شروع کن
کمک... صبح بتام مثبت بود. الان که رسیدم خونه خونریزی دارم. یعنی داره سقط میشه؟ دکتر گفته سلکسانو و سایکلوژستو شروع به مصرف کن.
خونریزی دارم سلکسان بدترش نمیکنه؟
گفت اسپیرینو قطع کن! خیلی ناراحتم. کمک کنید دوستان خوبم :(
سارا خانم رکتال بزار و استراحت مطلق داشته باش شیاف هم براى جلو گیرى از سقط و خونریزى هست در حال حاضر دارو ها همین است و چیز دیگه اى لازم نیست ارامش داشته باش و توکل یادت نره انشاالله هر چى خیر و صلاح هست همون بشه و نى نى ات برات بمونه در ضمن خیلى خیلى مبارکه
سارا جون بیبی چکت مثبت شد یا همین جوری رفتی تیتر دادی؟ دفعه بیش که معینی بودم به یه خانمی میگفت تا هشت هفته لکه بینی معمولا هستت به نظرم کاش امبول بروزسترون رو بزنی تاثیرش بیشتره و یا اینکه شیافت رو روزی سه تا بزاررررر
خدایا شکرت
دوستان خیلی ممنون از جواباتون. خلاصه وضعیت:
اخرین پری ١٩ دی
مثبت شدن بیبی چک و بتا ٢٣ بهمن
عدد بتا ٤٢
توصیه دکتر: قطع فوری اسپیرین، سایکلوژیت ٤٠٠ رکتال روزی یک عدد، شروع اناکسپورین یا همون سلکسان
خونریزیم مثل روزای اخر پریه. کم و رنگ قهوه ای
سارا جون مبارکه
اگه کم و قهوه ای هستش احتمالا لانه گزینی باشه ، من هم داشتم ، استراحت کن و به نظرم روزی دو تا شیاف بزار
من که امپول هم زدم ، روزی دو تا امپول پروژسترون ٥٠ در یک سرنگ، امپول اثرش سریع تره