2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مهر حنا جان من مشکل انعقادی دام دکتر بهم آزمایش ایمنی رو نداد و گفت کسایی مشکل ایمنی دارن که نی نی تشکیل میشه ولی بدن در ماههای بعدی پسش میزنه ولی برای من که پوچه ربطی به ایمنی نداره به خاطر همین من دیگه آزمایش ایمنی ندام ..راستش نمیدونم پی جی دی چیه حالا این بار رو هم باردار شو ایشاله که میمونه برات .
سارا بانو واقعا ازت ممنونم که باحوصله لطف کردی وجواب دادی معذرت میخوام بازم میپرسم این داروها رو چند ماه قبل از بارداری باید بخورم؟شما الان نینی داری؟دکتر تون کیه?معینی رفتید؟من انتی بادی تیرو گلوبولین بالاست این یعنی انعقادی یا ایمنی؟یعنی من مشکل انعقادی دارم؟
مهر حنا جون من سقط هام تو ماه های بالا ست ولی انتی تیرو گولوبینم بالاست همچنین انتی تی پی او که بهم دو ماه پردنیزیلون دادن تو بارداری هم باید سرم بزنم چون سی دی 56 بالای 10 هست امیدوارم همه تون نتیجه بگیرید و دیگه سقط نداشته باشید اینا مشکل ایمنی هست اما اگه یکی از فاکتور های انعقادیت معیوب باشه یا پروتئین سی واس و انتی ترومبین 3 پایین باشه مشکل انعقادی داری و داروش اسپرین و هپارین
سارا بانو جون من دیدم اونایی که ای وی اف و یا میکرو داشتن دو هفته قبل انتقال دو تا سرم زدن و به محض مثبت شدن دو تا دیگه استفاده کردن اونا سی دی 56 و یا سی دی 16 و یا سی دی 19 اونا بالاتر از رنج نرماله اونم زیاد که اصلا نمی زاره قلب تشکیل بشه البته اگه اسپرم وتخمک سالم باشن اگه مشکل کروموزومی داشته باشی که البته باید پی جی دی کنی باز هم یه سر رفتن پیش معیینی یا عارفی با ازمایش های کامل بد نیست اخه انصافا وارد هستن تو این زمینه
نارین عزیزم ممنون از راهنماییت یعنی میگین از سپتومم نیست؟؟؟یا شاید هم اونه هم مشکله ایمنیه ؟؟شما میگین نرم ابن سینا میگن اونجا دیگه چون ماله این مسئلست دیگه همه چیزو بررسی میکنن وقتاش چه طوریه؟؟به محض اینکه میری پروسه رو شروع میکنن و اینو میدونم که باید دوماه از سقط گذشته باشه بعدش که بری فوری معاینه و ازمایشو مینویسن؟؟؟؟؟؟؟
Lilypie Maternity tickers
مهر حنا جان من باردار نیستم هنوز خدا نخواسته چند ماهه دارم اقدام میکنم و داروهامم میخورم دکترمم معینی هست دکتر گفت این داروها اصلا نباید قطع بشه حتی اگه خدای نکرده چند سال هم طول بکشه باید داروها رو بخورم
من ازمایش انعقادی و ژنتیک دادم و دکتر گفت فقط مشکل انعقاد دارم و باید سلکسان بزنم توی بارداری انتی بادی تیرو گلوبولین نمیدونم انعقادی میشه یا ایمنی من یه آزمایشی دادم توش نوشته 5G ,5G دکتر دورش رو خط کشید و گفت یعنی ترومبوفیلی که همون انعقادیه .. نگران نباش ایشاه این سری دیگه نتیجه مطلوب میگیریم هممون
ممنونم سارا بانو جان ببخشی زیاد سوال میپرسم ایشالله که همین ماه مامان میشی وسالمه میتونی زحمت بکشی اگه پیش دکتر رفتی برا منم سوال بپرسی من فقط انتی تیروگلوبینم بالاست البته ویتامین د هم پایینه بقیش مشکلی نداره میپرسی من باید قبل وبعدش چیکار کنم؟میدونم خواسته زیادیه اما بخدا دیگه اینقدر تهران رفتم واقعا برام سخته هر دفعه فقط به خاطر یه سوال میرم ممنونم گلم