2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
دوستان سلام
بچه ها ماجراهاتونو که خوندم خیلی ناراحت شدم سقط اونم توی ماههای بالاخیلی سخته امیدوارم این بار همگی نتیجه خوبی بگیریم
لیلا جون چطوری؟ خیلی وقته هی میام سر میزنم ببینم جریان بی بی چک این ماهت به کجا کشید ایشاله که باردار شدی بیا خبر بده از خودت
مریم و مریم گلی و بقیه بجه ها کجایین بیاین خبر بدید از حالتون
منم همچنان در خال اقدامم ماه قبل با کلومفین نتیجه نگرفتم این ماه هیچی مصرف نکردم تا ببینم چی میشه
نارین عزیز متاسفم منم تو ماه بالا عین تو با درد و پاره شدن کیسه اب زایمان کردم من شرط میبندم مشکلت ایمنی هست که بدنت بچه رو پس میزنه منم رفتم ابن سینا چون پروسه درمانیش طولانی بود رفتم پیش رزاقی از دکتر های اونجا منم رحمم پولیپ داشت که تو همون ابن سینا رزاقی عملم کرد الان تو اقدام برا بارداری هستم بزار 3 ماه از تاریخ اخرین سقطت بگذره تا جواب ازمایش ها برات درست در بیاد موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل سقط مکرر داشتم . یک سقط چهار ماهه و یکی سه ماه و نیم که هیچ دکتری علتشونو تشخیص نداده بود به خانم دکتر مریم لطفی زاد فوق تخصص زنان که تحصیل کرده کانادا است مراجعه کردم و ایشون پس از آزمایش و عکس رنگی رحم علت را سپتوم رحم برام تشخیص داد و با عمل هیستروسکوپی سپتوم را برداشت و خداروشکر بعد از 4 ماه از عمل باردار شدم حالا هم هفته 17 بارداری و تحت نظر شون هستم. می خواستم بگم به جای اینکه دکتر های معمولی مختلف برید و پول زیادی خرج کنید به این خانم دکتر که بهترین دکتر زنان تهران هستند برای معاینه برید و نتیجه سریع بگیرید. تلفن مطبشونم:
22721841 هستش.
سلاااااااام طلا خانما خوبین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نینی دارا نینیاتون خوبه ؟

دوستانی که تازه اومدین دلم خیلی گرفت .... چقدر تعداد ما سقطی ها داره زیاد میشه .... خدا خودش کمک کنه به سلامتی مشکل پیدا و حل بشه

من که نه بیبی منفی هست و پریودم نشدم .... الان روز 38 هستم ... منتظرم تشریف فرما شن .... 26 بهمن نوبت از معینی گرفتم ببینم تکلیفم چیه ... حالمم خیلی خوب نیست جسمی ... روحی که خوووبم و چند روزی اهواز بودم و الانم اینجا هی خوش میگذرونم .... هههههههههههه متوجه گذر زمان نمیشم اصلا... ولی گیییییییییییجم و سینه درد و ...

راستی دکتر غددم که رفتم گفت بارداری ممنوع تا بره زیر 2.5 ..... باید دوباره رژیم بگیری و فست فود ممنوع .... زود بخوابی و زود بیدار شی .... دوز داروهام رو هم زیاد کرده .... توکل به خدا

مرسی از همتون که به یادم هستین .... کم میام نینی سایت .... ورزش میکنم و کمیییییییییییییییی درس میخونم
سلام نارین جونم خوبی بچه ها برات موارد خوبی را مطرح کرد 1- ایمنی و... بهتر ه از تجربیات بچه ها به خصوص اونهایی که در ماههای بالاتر سقط داشتند استفاده کنی عزیزم توی رویان کلی بررسی می شه و بعد از اینکه جنین ها تو به وجود اومد به طریق میکرو تحت شرایط آزمایشگاهی روی اونها بررسی می شه و اونهایی که بدون ایراد هستند از نظر کروموزومی و ژنتیکی داخل رحمت قرار می دهند البته بهتر قبلش از تجربیات بچه ها استفاده کنی آزمایشات ایمنی و غدد و انعقادی و هیستروسکوپی و آزمایشات ژنتیکی و عفونی وغیره... را انجام دهید
سلام عزیزام منم سه بار سقط زیر سه ماه داشتم بدون هیچ دلیلی تمام از مایشام سالم بودن بار چهارم خدابهم بدون دکتر یه دختر خوشگل داد و سالم شما هم نا امید نشین بابا این دکتر ها ادم رو دیوانه میکنن الان دخترم 3ساله است تو اذر واسه بچه دوم باردار شدم که تو 6 هفتگی سقط شد الان قراره این ماه دوباره برم اقدام دارم اسید فولیک واسپرین مصرف میکنم شما هم نا امید نشین پسش خدا هیچ چیز غیر ممکن نیست دوست جونا
از کنارم رد شد بی محلیش ازارم نداد اما اذیت شدم وقتی گفت ندیدمت
سارا بانو جونم من برا بارداری چهارمم تحت نظر ابن سینا بودم مشکل ایمنی دارم هپارین هم زدم اسپرین پردنیزولون پروژسترون ولی چون از ابتدا پوچه اثری روش نداشت وسقط شد الان دکتر انصاری پور ابن سینا گفته یه بار دیگه بیار شاید موند اگه نه پی جی دی که البته شانسش سی درصده وبعد اخرینش تخمک اهدایی حالا شنیدم دکتر معینی و عارفی خیلی کارشون خوبه خواستم بدونم ایا کاری به جز اینا میتونن بکنن که بازم پوچ نشه یا اونا هم همین راها رو پیشنهاد میدن اصلا دارویی هست قبل بارداری که از پوچی جلوگیری کنه؟برم این دکترا رو یا ابن سینا کافیه/چون واقعا برام سخته شهرستانم مرسی دوست خوبم