2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سارا جونم خیلی نگران کمبود ازهات نباشششش ببین اصل کار داروهای تقریبا مشترکی هست که همه داریم ببین لیست داروهات رو با بچه ها چک کن و به نظرم همه رو تهیه کن . از دکترت بخواه که همه داوهای سقط مکرر رو بهت بدهه. موفق باشی
خدایا شکرت
قربونت برم سارا جون نگران نشو اخه بدبختی اینجاست که دارو ها مون یکیه شاید دیده که تو چیز های دیگه مشکل داری دارو ش هم همون هپارین یا سلکسانه نخواسته بی خودی برات هزینه بشه خود من تمام فاکتور های خونی من درست بود الا فاکتور 13 که اونم هترو زیگوت بود به هر حال با اونی که فاکتور های خونیش مشکل داره فرقی ندارم چون باید سلکسان بزنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا من اصلا تو 5 تا بارداریم لکه بینی نداشتم اما به من گفته به محض بارداری باید شیاف سیلیکوژست استفاده کنم وقتی گفتم چرا گفت من ریسک نمیکنم باید جاش محکم بشه تا خدا چی بخواد معلومه که احتیاط کاره
سلام دوستان مرصی نازنین جان وقت میگیرم میرم پیش دکتر ولی الان یازده روزی میشه ساکشن کردم ولی هنوز حالت تهوع قطع نشده نگرانم هفته بعد قراره برم سونوگرافی نکنه هنوز چیزی مونده خسته شدم بهترین دکتر منو ساکشن کرد خیلی هم بی اشتها هستم
به هم خوبه میتونی خورشت به یا کمپوت کم شیرین درست کنی بخوری پس تازه سقط کردی بزار دوباره پریود بشی بعد برو یه کمی به خودت زمان بده بایه ماه چیزی نمیشه باید بدنت استراحت کنه تا هورمون ها به حالت اولیه برگردن ایشاالله زودتر سر پا بشی و این دفعه با دست پر بری جلو
سلام بچه ها منم سه بار سقط داشتم اخریش ١ ماه پیش بود و توهفته ٢١ نینیم با درد زایمان زودرس سقط شد و من داغونم خیلی دومی هم هیدروسفالی بود که توهفته ١٧ سقط کردم و فرستادمش جنین واسه ازمایش که خدارو شکر نقص ژنتیکی نداشت و گفتن شاید عفونت یا ویروس باعث هیدروسفالی شده اولیم در ٢٠ هفتگی به دلیل پاره شدن کیسه اب سقط شد و هر سه جنین تا اخرین لحظه قلبشون میتپید الهی من بمیرم واسشون حالا دیگه تصمیم گرفتم برم رویان و ابن سینا من رحمم سپتوم داره میخوام برم این دوتا مرکز ببینم چی بم میگن نظر شما چیه من میتونم نی نی دار بشم یه روزی؟؟؟؟؟توروخدا کمکم کنید
Lilypie Maternity tickers
نارین جونم خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی انشاالله این دفعه جواب می گیری عزیزم نگران نباش حتما برو رویان و ابن سینا یک خانمی را توی رویان دیدم مثل شما بود تو ی ماههای بیشتر سقط داشت تحت نظر رویان می خواست پی جی دی کنه تا بهترین و سالمترین جنین ها را از هر لحاظ براش انتقال بدهند البته قبلا کلی آزمایش و ... توی رویان انجام داده بود دیگه بهتر ه طبیعی باردار نشی صدمات جسمی و روحی زیادی بهت وارد نشه