2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
ببین دوستم نگفتی تهرانی یا شهرستان اگه تهرانی یه سر بد نیست بری پیش رزاقی یا محمد زاده چون گفتی وقت نداری دکتر عارفی و معینی هم عالی هستن ولی ادم رو سر وقت دادن روانی میکنن تشخیص رزاقی برا من با عارفی یکی بود اون هم با یه نسخه اخه اینا همشون تو ابن سینا با هم همکاری میکردن الان هم باز هم با هم گاهی همکاری میکنن برا همین روش کارشون تقریبا یکی هست ازمایش های سی دی مارکر اسم دیگه ای ندارن و مثل اینکه اصلا بهت ندادن و خیلی هم مهم هستن
اره سارا جون برا من نوشته بود که خدا رو شکر تو رنج نرمال بود برامن همه جور ازمایش نوشت فکر کنم دلش برا من سوخت با این سقط های من تو ماههای بالا و بی احتیاطی و احمال بعضی دکتر های احمق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا هلیا جون تصمیم با خودته ای کاش یکی پیدا میشد این حرف ها رو حداقل پارسال به من میگفت الان پسرم بقلم بود باز هم جای شکرش باقیه خدا بچه های کلوپ سقط مکرر و بقیه دوستان رو حفظ کنه که به دادم رسیدند همیشه تو نماز هام دعاشون میکنم امیدوارم زودتر به همه خواسته هاشون برسن
دکتر افسانه محمدزاده :88202101 شنبه و یکشنبه 5الی8 و پنج شنبه 9الی11 صبح ادرس: خیابان افریقا خیابان فرزان غربی پلاک 80 طبقه 2 واحد 7
دکتر فاطمه رزاقی کاشانی : 22729752 شنبه و چهارشنبه از 11 صبح تا 6 دوشنبه از 2 بعد از ظهر تا 6.30 ادرس : میدان قدس ابتدای نیاوران بعد از اتش نشانی دزاشیب جنب مدرسه سلام پلاک 178 طبقه اخر
سلام نازنین جان من تهرانم پیش دکترهایی مثل پاک روش و اشرفی و گل شیرازی رفته ام پاک روش خیلی خوب بود ولی کم کم آزمایشها را می نوشت یکهو همه را نمی نویسد و برای کسانی خوب است که وقت و فرصت دارند نه برای من که چهل ساله هستم الان گیج شدم یعنی محمدزاده و کاشانی خوبند کدام بهترند هر دکتری که عوض می کنیم کلی برامون هزینه دارند سر پاک روش من حدود یک میلیون هزینه کردم ولی دکتر خوبی بود آخ اگه سی ساله بودم کلی زمان داشتم
ببین دکتر رزاقی اصلا ادم رو بی خودی دنبال ازمایش اضافه نمی فرسته من اول از عارفی وقت گرفته بودم اونم برا دوماه بعد بنابراین یه راست رفتم رزاقی اونم برام دو نسخه یه جا ازمایش نوست یه نسخه مال انعقادی بود یه نسخه مال ایمنی بردم انجام دادم یه ماه طول کشید از قبل هم هر چی ازمایش داده بودم البته مال همین امسال بود نشونش دادم هر کدوم رو که داده بودم دیگه ننوشت برام بعد که بردم به عارفی نشون دادم گفت ازمایش های کاملی داری دیدم تشخیصشون یکیه دیگه رفتم پیش رزاقی
اول اینکه هر چی ازمایش دادی تو این زمینه مرتب کن از تو پاکت در بیار به ترتیب رو هم منگنه کن بزار تو پوشه بهد اگه عکس رنگی یا سونو جدید داری بزار روش بزار مرتب تو یه پوشه برو پیشش مطمئن باش ازمایش اضافه برات نمی نویسه چیزی رو از قلم ننداز بعد هم اگه برات ازمایش نوشت حتما برو بهار خیابان کارگر شمالی اونجا انجام بده
ببین چون قلب تشکیل شده خیلی خوبه اخه من که دکتر نیستم منم تو ماههای بالا 5 ماه 6 ماه یا این اخری 3 ماه بچه رو بادرد و انقباض دفع میکنم من مشکل ایمنی دارم یعنی بدنم با جنین مبارزه میکنه و اونو قبول نمیکنه و همچنین مشکل غلظت خون دارم که باعث میشه خون به خوبی تو جفت گردش نکنه امیدوارم دست رزاقی برات سبک باشه باور کن اگه سرشون شلوغ بشه دیگه به این خوبی ادم رو تحویل نمیگیرن
بجه ها من یک سقط بعد تشکیل قلب بارسال داشتم الان دوباره با ivf بارد ارم روزی دوتا هبارین میزنم ولی الان بعد یک ماه جای امبولام مثل کهیر قرمز. شده و خارش داره طبیعیه؟
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
من امروز تازه متوجه شدم که دکتر رزاقی آزمایشای پروتئین اس و سی رو واسم ننوشته بوده :(
اینهمه وقت و هزینه واقعا آدم وقتی میفهمه که همه رو انجام نداده و ممکنه همونایی که انجام نداده سرنوشت ساز باشه خیلی زور داره. واقعا عصبانی ام